Σκορδαλιά με πατάτα

20 Λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες

Επειδή πολλοί δεν προτιμούν σκορδαλιά με ψωμί, αυτή η συνταγή γίνεται με πατάτα. Πουρές λιωμένης πατάτας, σκορδάκι και λάδι τα βασικά συστατικά της επιτυχίας!

Συστατικά

  • 3 μεγάλες πατάτες
  • 4 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 5-6 σκελίδες σκόρδο
  • 4 κ. σ ξίδι
  • Αλάτι, πιπέρι

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Βάλε σε μια κατσαρόλα άφθονο νερό να βράσει. Αλάτισε
  • Πρόσθεσε τις πατάτες σου καθαρισμένες και κομμένες σε κομμάτια
  • Εν τω μεταξύ πέρασε το σκόρδο από ένα τρίφτη (ή το ειδικό εκείνο αντικείμενο που λιώνει το σκόρδο)
  • Αφού βράσουν καλά οι πατάτες σου, μπορείς να τις βάλεις σε ένα μεγάλο μπολ και να τις λιώσει μαζί με τα υπόλοιπα υλικά
  • Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον πολτοποιητή χειρός ή να βάλεις το μείγμα σου σε ένα πολυμίξερ
  • Παράλληλα πρόσθεσε σιγά, σιγά και το ελαιόλαδο και αφού το “πιεί” όλο η σκορδαλίά είναι έτοιμη για σερβίρισμα

Tip


Το TLIFE έχει γενέθλια και αυτός ο Μάιος είναι γεμάτος εκπλήξεις! Γίνε μέρος της γιορτής με ένα κλικ εδώ.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Skoda Elroq

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164