Σορμπέ Φράουλας χωρίς ζάχαρη

3 Ώρες
Χρόνος εκτέλεσης
1
Mερίδες

Σε συνεργασία με το Chef Pâtissier Δημήτρη Χρονόπουλο, η Sweete μας προτείνει μια γλυκιά απόλαυση με stevia, για τους λάτρεις των γλυκών, αλλά και για όσους, για λόγους υγείας, δεν καταναλώνουν ζάχαρη. Τα γλύκα με Sweete διατηρούν τη …γλύκα τους, χωρίς να έχουν ζάχαρη και σύνθετες γλυκαντικές ουσίες! Ένας φακελίσκος (1,5g) Sweete ισοδυναμεί, σε γλυκύτητα, με δύο κουταλάκια ζάχαρης.

Συστατικά

  • 700γρ. Φρέσκες φράουλες
  • 50γρ. Γάλα σκόνη 0% λιπαρά
  • 135γρ. Νερό
  • 20γρ. Sweete (Στέβια)

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Βάλε τις φράουλες στο μπλέντερ να τις κάνεις χυμό
  • Σε μια κατσαρόλα πρόσθεσε το χυμό φράουλας, το νερό, τη Sweete και το γάλα σε σκόνη και ανακάτεψε έως ότου βράσουν
  • Αφού βράσει το μίγμα, γύρισε σε άν μπολ και άφησε να κρυώσει καλά πριν το βάλεις στο ψυγείο
  • Αφού κρυώσει καλά, βάλε το μίγμα σε παγωτομηχανή μέχρι να πήξει!
  • Συντήρησε στην κατάψυξη πριν σερβίρεις

Tip

Παρασκεύσε μεγαλύτερη ποσότητα μίγματος και διατήρησέ το στη συντήρηση για 4 με 5 ημέρες! Μπορείς να παγώνεις όσο χρειάζεσαι στην παγωτομηχανή κάθε φορά...

Read More

And More