Βελουτέ σούπα με κουνουπίδι

40 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες
Εύκολη
Βαθμός δυσκολίας

Κρεμώδης σούπα με τυρί και κουνουπίδι.

Θερμίδες: 174/ μερίδα

Συστατικά

  • 3κ. σούπας μαργαρίνη
  • 1 λευκό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 6φλ. ζωμό κοτόπουλου
  • 1 κουνουπίδι κομμένο σε μπουκιές
  • 1φλ. τριμμένο τυρί με λίγα λιπαρά
  • 1κ. σούπας λάδι τρούφας

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Ζέστανε τη μαργαρίνη σε μια μεγάλη κατσαρόλα.
  • Πρόσθεσε μέσα τα κρεμμύδια και σόταρε σε χαμηλή φωτιά για περίπου 20 λεπτά, ανακατεύοντας περιστασιακά.
  • Όταν τα κρεμμύδια πάρουν βαθύ καφέ χρώμα, πρόσθεσε το ζωμό και το κουνουπίδι.
  • Σιγόβρασε για περίπου 10 λεπτά ή έως ότου το κουνουπίδι να είναι τρυφερό.
  • Βάλε το μείγμα της κατσαρόλας σε ένα μίξερ και άλεσε τα υλικά.
  • Πρόσθεσε μέσα το τυρί και ανακάτεψε μέχρι να λιώσει.
  • Πρόσθεσε το λάδι τρούφας και ανακάτεψε για να ενσωματωθεί.
  • Μοίρασε τη σούπα σε 4 πιάτα.

Read More

And More