Συνταγή για φετουτσίνι με μανιτάρια

35 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
2
Mερίδες
Μέτρια
Βαθμός δυσκολίας

Λαχταριστά ζυμαρικά με μανιτάρια και μπέικον για το καλοκαίρι σου!

Συστατικά

  • 300 γρ. φετουτσίνι
  • 3 – 4 φέτες μπέικον ψιλοκομμένες
  • 1/2 φλιτζάνι μανιτάρια σε λεπτές φέτες
  • 2 κουτ. του γλυκού σκόρδο λιωμένο
  • 1/2 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
  • 1/3 του φλιτζανιού παρμεζάνα
  • αλάτι και πιπέρι (για γεύση)

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Σε μια κατσαρόλα με άφθονο αλατισμένο νερό, βράζεις τα φετουτσίνι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, τα σουρώνεις και τα αφήνεις στην άκρη.
  • Σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, ψήνεις το μπέικον μέχρι να γίνει τραγανό.
  • Προσθέτεις στο τηγάνι τα μανιτάρια και το σκόρδο και τσιγαρίζεις για περίπου δύο λεπτά μέχρι να μαλακώσουν τα μανιτάρια και να ροδίσει το σκόρδο.
  • Προσθέτεις την κρέμα γάλακτος και την παρμεζάνα και ανακατεύεις για δύο λεπτά μέχρι να λιώσει το τυρί.
  • Ρίχνεις και τα φετουτσίνι στο τηγάνι με μπόλικο αλατοπίπερο και ανακατεύεις πολύ καλά τα υλικά.
  • Σερβίρεις όσο είναι ζεστά με έξτρα παρμεζάνα και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
  • Απολαμβάνεις!

Read More

And More