Συνταγή για σπιτικές βάφλες

25
Χρόνος εκτέλεσης
5
Mερίδες
Εύκολη
Βαθμός δυσκολίας

Ιδανικές για τα πρωινά της Κυριακής.

Συστατικά

  • 2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
  • 4 κουταλάκια του γλυκού μπέικιν πάουντερ
  • 2 κουταλιές της σούπας κρυσταλλική ζάχαρη
  • 2 αυγά
  • 1 1/2 κούπα ζεστό γάλα
  • 1/3 της κούπας λιωμένο βούτυρο
  • 1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Προθέρμανε την βαφλιέρα σου.
  • Σε ένα μεγάλο μπολ χτύπα μαζί το αλεύρι, το αλάτι, το μπέικιν πάουντερ και την ζάχαρη.
  • Σε ένα ξεχωριστό μπολ χτύπα τα αυγά και ρίξε μέσα το γάλα, το βούτυρο και την βανίλια και χτύπησέ τα όλα μαζί. Ρίξε το μείγμα του γάλατος στο μείγμα με το αλεύρι και χτύπα τα μαζί.
  • Ρίξε το μείγμα της βάφλας στην βαφλιέρα και άστο μέχρι να πάρει χρυσαφί χρώμα και να γίνει τραγανό.
  • Σέρβιρε τις βάφλες σου με φρέσκα φρούτα και παγωτό.

Read More

And More