Tα πάντα για τα αχλάδια… Για να μην σε πιάσουν αδιάβαστη!

Υπάρχουν περισσότερες από 5,000 ποικιλίες σε όλο τον κόσμο. Διάλεξε τη δική σου και μάθε τα μυστικά τους…
Τα αχλάδια είναι από τα φρούτα που γίνονται πιο γευστικά και ώριμα αφού κοπούν από το δέντρο. Τι σημαίνει αυτό; Μα φυσικά πως μπορείς να τα επιλέξεις λίγο πιο σκληρά και άγουρα και να τα αφήσεις στο “μανάβη” σου να ωριμάσουν. Για αυτό καλό είναι να τα αποθηκεύεις σε θερμοκρασία δωματίου και όχι στο ψυγείο. Μόνο σε περίπτωση που είναι πολύ ώριμα, τότε θα ήταν καλύτερο να τα βάλεις στη συντήρηση.

Το αχλάδι μπορεί να γίνει ψητό, ποσέ ή και να καταναλωθεί ωμό! Δένει άψογα με αμύγδαλα, μπαλσάμικο ξίδι, ροκφόρ, σοκολάτα! Περίχυσέ τα με καραμέλα, μαύρη ζάχαρη, κανέλα ή maple syrup. Αλλά και για να συνοδέψει κονιάκ, μπέρμπον!

ΔΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΕ ΑΧΛΑΔΙΑ ΕΔΩ

Read More

And More