Το πιο δροσερό καλοκαίρι έχει γεύση… Schweppes Mojito!

Η Schweppes, είναι η νέα σου αγαπημένη επιλογή αφού με την γκάμα των γεύσεών της σε δροσίζει και σε κάνει να ξεχωρίζεις τις γυναίκες από τα κορίτσια.

Το πρώτο αναψυκτικό στον κόσμο, με ιστορία 232 ετών, με μότο του τη φιλοσοφία “Separating Men from Boys and Women from Girls”, ξεχωρίζει για την πρωτοτυπία του, την εκκεντρικότητα και την γοητεία του.

Τα αναψυκτικά Schweppes είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα ήδη σε 4 γεύσεις και τώρα υποδέχονται το καλοκαίρι με μία ακόμα γεύση, βγαλμένη από τα αγαπημένο σου καλοκαιρινό cocktail! Το Schweppes με γεύση Mojito, έρχεται για να δώσει την πιο δροσερή γεύση στο καλοκαίρι σου.

Αν λατρεύεις τις γεύσεις των cocktails αλλά δεν έχεις διάθεση να καταναλώσεις αλκοόλ, τότε πρέπει να γνωρίσεις το υπέροχο μη αλκοολούχο αναψυκτικό που βασίστηκε στην γεύση του αγαπημένου σου Mojito. Τα αρώματα μέντας και lime συνδυάζονται σε μία γευστική πρόταση χωρίς την προσθήκη αλκοόλ.

Η Schweppes ανάμειξε για εσένα τα πιο εκλεκτά συστατικά για να γευτείς ένα απολαυστικό cocktail που θα κάνει κάθε στιγμή σου μοναδική! Απλά παγωμένο ή σε συνδυασμό με εξεζητημένα υλικά, τo Schweppes με γεύση Mojito είναι εδώ για να σου προσφέρει ένα μοναδικό καλοκαίρι.

Δες εδώ δύο από τις πιο απολαυστικές συνταγές για να το απολαύσεις!


Απολαύστε υπεύθυνα

Τα αναψυκτικά Schweppes κυκλοφορούν ακόμα σε 4 γεύσεις.

ΓΕΥΣΕΙΣ

BITTER LEMON
H Schweppes Bitter Lemon είναι ένα αναψυκτικό που χαρίζει απρόσμενη αίσθηση δροσιάς. Ισορροπεί ιδανικά ανάμεσα στις φρέσκιες, φρουτώδεις νότες λεμονιού και τη χαρακτηριστική πικρή επίγευση που αναζωογονεί το στόμα και τις αισθήσεις.

GINGER ALE
H Schweppes Ginger Ale έχει καταγωγή από την Αμερική. Πρόκειται για ένα δροσιστικό αναψυκτικό με έντονο χαρακτήρα. Αποτελεί βασικό προϊόν της Schweppes από το 1870.

SODA WATER
Schweppes Soda Water τόσο απλό ως αναψυκτικό, κι όμως πριν από 232 χρόνια ο Jacob Schweppe, αφού παρατήρησε προσεκτικά την ικανότητα της φύσης να παράγει ανθρακούχα φυσικά νερά, αφιέρωσε τη ζωή του για να δημιουργήσει τη δική του πρωτοποριακή μέθοδο προσθήκης ανθρακικού.

INDIAN TONIC
Δημιουργήθηκε το 1870 και από τότε η απαράμιλλη γεύση του, με την ελαφριά πικρή επίγευση έχουν καθιερώσει ως δροσερό must τόσο μόνο του, όσο και σε cocktail.

Read More

And More