Ριγκατόνι με μήλο και λουκάνικο

25 Λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες

Εύκολη, γρήγορη και απολαυστική. Δοκίμασε να συνδυάσεις το μήλο με το καπνιστό λουκάνικο σε μια ιδιαίτερη μακαρονάδα που θα πείσει και την πιο απαιτητική pasta lover! 

Συστατικά

  • 2 φλιτζάνια ριγκατόνι
  • 230 γρ. καπνιστό λουκάνικο κομμένο στη μέση και σε μικρά κομμάτια
  • 680 γρ. μήλα Γκόλντεν, καθαρισμένα και κομμένα σε λεπτές φέτες
  • 1/2 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
  • 1/2 φλιτζάνι τυρί Γκοργκοντζόλα ή άλλο blue cheese θρυμματισμένο
  • Φρέσκο βασιλικό για το σερβίρισμα

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Βράσε τα ζυμαρικά και σούρωσέ τα. Άφησέ τα στην άκρη.
  • Στην ίδια κατσαρόλα βάλτε το λουκάνικο και μαγείρεψέ το μέχρι να ροδίσει ελαφρά. Πρόσθεσε τα μήλα και ανακάτεψε μέχρι να ροδίσουν και τα μήλα, περίπου 5 με 7 λεπτά.
  • Πρόσθεσε ζυμαρικά, την κρέμα γάλακτος και το τυρί μέχρι ζεσταθούν καλά.
  • Σέρβιρε με φύλλα βασιλικού.

Tip


Read More

And More