Σπαγγέτι με αρακά και σάλτσα Mediterranea Barilla

30 Λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες

Αρακάς, ζυμαρικά barilla και μια έτοιμη παραδοσιακή σάλτσα με μεσογειακή νοστιμιά από την Barilla αρκούν. Σε μισή ωρίτσα τρώμε υπέροχα ζυμαρικά!

Συστατικά

  • 500 γρ. σπαγγέτι νο. 7
  • 1 συσκευασία Mediterranea Barilla
  • 150 γρ. αρακά βρασμένο
  • 20 τοματίνια ώριμα κομμένα στην μέση
  • 4 σκελίδες σκόρδο
  • 3 κουταλιές ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Σε μια κατσαρόλα με βραστό νερό βράζετε τα σπαγγέτι για 8-9 λεπτά και στην συνέχεια τα σουρώνετε και τα περιχύνετε με λίγο κρύο νερό.
  • Στην ίδια κατσαρόλα προσθέτετε τις 3 κουταλιές ελαιόλαδο τις 4 σκελίδες σκόρδο κομμένες σε λεπτές φέτες, καθώς και τα τοματίνια κομμένα στην μέση.
  • Σοτάρετε για δύο λεπτά, μέχρι το σκόρδο να πάρει ένα ελαφρύ χρώμα και τα τοματίνια να αρχίσουν να μαλακώνουν και προσθέτετε τον αρακά και ανακατεύετε για ακόμη ένα λεπτό.
  • Προσθέτετε μέσα στην κατσαρόλα την σάλτσα και ανακατεύετε καλά.
  • Προσθέτετε και τα ζυμαρικά και ανακατεύετε και σερβίρετε.

Tip


Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Skoda Elroq

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164