Spaghetti με πράσινη πιπεριά, ντοματίνια, σαλάμι αέρος και Pesto alla Calabrese

30 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες

Θέλεις αυθεντικό ιταλικό σπαγγέτι που να σου προσφέρει έντονες συγκινήσεις σαν να ήσουν σε κάποια γειτονιά της Καλαβρίας και να απολαμβάνεις μοναδικές γεύσεις; Δοκίμασε αυτή τη συνταγή της Barilla! Και αν ζητάς ακόμα περισσότερες συνταγές με πέστο κάνε κλικ εδώ! Και μετά αφέσου στα χέρια της Giovanna Monti και της Letizia Messina που θα σε ξεναγήσουν στη δική τους Ιταλία αλλά στην Αθήνα!

Συστατικά

  • 500 γρ. Barilla Spaghetti No5
  • 200 γρ. Barilla Pesto alla Calabrese
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 2 πράσινες πιπεριές κομμένες σε μπαστουνάκια
  • 150 γρ. σαλάμι αέρος κομμένο σε λωρίδες
  • 30 ντοματίνια κομμένα στα τέσσερα
  • 2 κουταλιές ελαιόλαδο
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • Αλάτι

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Σε μια κατσαρόλα με βραστό αλατισμένο νερό βράσε για 8-9 λεπτά τα Barilla Spaghetti No5 και στην συνέχεια σούρωσέ τα.
  • Στην κατσαρόλα όπου έβρασες τα ζυμαρικά σόταρε με δύο κουταλιές ελαιόλαδο το σαλάμι αέρος, το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και την πράσινη πιπεριά για 3-4 λεπτά μέχρι να βγάλουν όλα τα υλικά τα αρώματά τους.
  • Πρόσθεσε τα ντοματίνια και την Barilla Pesto alla Calabrese και ανακάτεψε καλά.
  • Βάλε τα ζυμαρικά, αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι, ανακάτεψε καλά και σέρβιρε.

Tip


Read More

And More