Συνταγή για απλή Pasta Al Pomodoro

35 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες
Εύκολη
Βαθμός δυσκολίας

Μία μακαρονάδα με άρωμα Ιταλίας και γεύση άκρως εθιστική. Θα την λατρέψεις! 

Συστατικά

  • 1 συσκευασία κλασικά μακαρόνια
  • 1/4 του φλιτζανιού εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
  • 1/2 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • 4 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
  • 2 κουτ. της σούπας ξύδι βαλσάμικο
  • 2 φλιτζάνια ντομάτες
  • 1 συσκευασία ζωμό κοτόπουλου
  • 2 κουτ. της σούπας βασιλικός
  • αλάτι και πιπέρι
  • 1/4 του φλιτζανιού τριμμένη παρμεζάνα

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Αρχικά, σε μία κατσαρόλα με ελαφρά αλατισμένο νερό, βράζεις τα μακαρόνια σου.
  • Σε μία κατσαρόλα με λίγο ελαιόλαδο, σοτάρεις το κρεμμύδι και το σκόρδο. Προσθέτεις τις ντομάτες, το ζωμό κοτόπουλου, το βαλσάμικο.
  • Χαμηλώνεις σε μέτρια ένταση και βράζεις για 10 λεπτά.
  • Προσθέτεις τα πιπέρια και το βασιλικό σου, ενώνεις με τα μακαρόνια, τρίβεις την παρμεζάνα και μοιράζεις σε πιάτα.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164