Μία μακαρονάδα με άρωμα Ιταλίας και γεύση άκρως εθιστική. Θα την λατρέψεις!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 συσκευασία κλασικά μακαρόνια
- 1/4 του φλιτζανιού εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
- 1/2 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 4 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
- 2 κουτ. της σούπας ξύδι βαλσάμικο
- 2 φλιτζάνια ντομάτες
- 1 συσκευασία ζωμό κοτόπουλου
- 2 κουτ. της σούπας βασιλικός
- αλάτι και πιπέρι
- 1/4 του φλιτζανιού τριμμένη παρμεζάνα
Τρόπος Μαγειρέματος
- Αρχικά, σε μία κατσαρόλα με ελαφρά αλατισμένο νερό, βράζεις τα μακαρόνια σου.
- Σε μία κατσαρόλα με λίγο ελαιόλαδο, σοτάρεις το κρεμμύδι και το σκόρδο. Προσθέτεις τις ντομάτες, το ζωμό κοτόπουλου, το βαλσάμικο.
- Χαμηλώνεις σε μέτρια ένταση και βράζεις για 10 λεπτά.
- Προσθέτεις τα πιπέρια και το βασιλικό σου, ενώνεις με τα μακαρόνια, τρίβεις την παρμεζάνα και μοιράζεις σε πιάτα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Top Stories 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ