4.842.818 ευχαριστώ!

Ανέκαθεν πίστευα ότι οι κόποι ανταμείβονται. Η προσπάθεια, η σκληρή δουλειά και η αφοσίωση αποδίδουν καρπούς. Κι έτσι, με συνεχόμενη προσπάθεια και πολλή αγάπη, καταφέραμε να φτάσουμε τους 4.842.818 μοναδικούς επισκέπτες τον Νοέμβριο! (πηγή Google Analytics)
Επισκεφθήκατε το TILFE 19.616.634 φορές και διαβάσατε συνολικά 39.115.178 σελίδες!

Το TLIFE “σκίζει”! Η παρέα μας μεγαλώνει συνεχώς, μας εμπιστεύεστε, μας αγαπάτε και σας ευχαριστώ…

Κι επειδή καταλαβαίνω ότι δεν είστε όλοι εξοικειωμένοι με τους όρους που χρησιμοποιούμε στο διαδίκτυο, θα ήθελα να σας εξηγήσω τι σημαίνει “μοναδικοί επισκέπτες”. Είναι ο αριθμός των χρηστών που μπαίνουν τουλάχιστον μία φορά στο site σε χρονικό διάστημα μιας μέρας ή ενός μήνα. Ακόμα κι αν δηλαδή μπείτε περισσότερες από μία φορά, ως έναν μοναδικό επισκέπτη θα σας μετρήσει.

Ο Νοέμβριος ήταν για εμάς ρεκόρ! Η μεγαλύτερη επισκεψιμότητα από τότε που ξεκινήσαμε, στις 10 Μαίου του 2010. Από τότε η πορεία του TLIFE είναι συνεχώς ανοδική.

Με αποκλειστικά, με ξενύχτια, με συνεχόμενη προσπάθεια να είμαστε παντού και να σας ενημερώνουμε για τα πάντα. Για όσα συμβαίνουν στη showbiz και την επικαιρότητα, για τις τάσεις της μόδας και της ομορφιάς, της διακόσμησης. Συνταγές, σχέσεις, ζώδια… Όλα όσα δηλαδή χρειάζεται μια σημερινή ενημερωμένη γυναίκα που είναι μέσα στα πράγματα.

Η ομάδα του TLIFE εργάζεται συνεχώς για το καλύτερο. Άνθρωποι που αγαπάνε τη δουλειά τους δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό κάθε μέρα. Θέλω να ξέρετε πως πίσω από αυτό που βλέπετε υπάρχει πραγματικά μεγάλη προσπάθεια. Αλλά όπως σας είπα και στην αρχή, οι κόποι ανταμείβονται και σας ευχαριστώ για άλλη μια φορά από καρδιάς.

Η πορεία μας είναι ανοδική και οι επίσημες μετρήσεις του Νοεμβρίου μας δίνουν δύναμη. Για να συνεχίσουμε και να γίνουμε ακόμα καλύτεροι!

Είμαστε εδώ και τα λέμε καθημερινά…
Σας ευχαριστώ πραγματικά,
Τατιάνα

And More