Ένα πολύτιμο δώρο από μένα για σένα!

Όλοι αγαπάμε τα Χριστούγεννα! Ένα όμορφο διάλειμμα χαράς στην καρδιά του Χειμώνα. Στιγμές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, γέλια, χαρές και δώρα. Δώρα αγάπης -αυτό είναι το σημαντικό!
Φέτος, τα πρώτα Χριστούγεννα του TLIFE δεν γινόταν να μην έχω στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο μου και κάποια δώρα για εσάς. Τί ωραιότερο λοιπόν για μια γυναίκα από ένα κόσμημα. Ένας ντελικάτος και πολύ κομψός σταυρός από ροζ χρυσό 18Κ και μαύρα διαμάντια Fa Cad’oro.
Κάθε μέρα και για δέκα μέρες μία τυχερή αναγνώστρια θα κερδίζει αυτό το πολυτελές δώρο…
Ο ροζ χρυσός είναι η ισχυρότερη τάση στο κόσμημα. Όσο για τα διαμάντια… δεν νομίζω να υπάρχει γυναίκα που δεν τα λατρεύει. Αυτά τα δύο στοιχεία έπαιξαν βασικό ρόλο στην επιλογή μου. Είδα πολλά κοσμήματα, αλλά αυτό είναι το αγαπημένο μου. Το έχω κι εγώ…
All time classic και παράλληλα πολύ μοντέρνο. Εκλεπτυσμένο στιλ που συναντά την πολυτέλεια δίνοντας ένα τόσο κομψό αποτέλεσμα που ταιριάζει με όλα. Αυτό είναι το Χριστουγεννιάτικο δώρο μου για εσάς! Μια νότα χαράς και αγάπης σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε.
Μου άρεσε πολύ και για αυτό το διάλεξα. Μπορείς να το φορέσεις όλες τις ώρες της μέρας και της νύχτας. Μπορεί να είναι το κόσμημα που θα συντροφεύει το στιλ σου παντού.
Πηγαίνει σε όλες γιατί ο ροζ χρυσός κολακεύει όλες τις επιδερμίδες κι όλες τις εποχές του χρόνου. Μπορείς λοιπόν να το φορέσεις με το λευκό σου πουκάμισο στο γραφείο, με το μαύρο σου φόρεμα μια ταμπά ζώνη και μαύρες γόβες. Μπορείς να το φορέσεις με ένα απλό t-shirt κι ένα τζιν… Να το συνδυάσεις με άλλα πιο μακριά παντατίφ με μαύρο ύφασμα ή κορδόνι. Αν θέλεις να το συνδυάσεις με άλλες αλυσίδες πρέπει να είναι στην ίδια απόχρωση… Μπορείς να το φορέσεις στο χέρι σου για ένα πιο ροκ αποτέλεσμα. Με μαύρα σκουλαρίκια ή μεγάλα βραχιόλια… Με τα μαύρα βραδινά αέρινα τοπ, με το στράπλες φόρεμά σου… Με τα πάντα μπορείς να το φορέσεις…
Είναι τόσο κομψό! Ο υψηλός σχεδιασμός του θα κοσμήσει το λαιμό σου με μια νότα πολυτέλειας… Δώρο από μένα για σένα!
Για να δεις πως μπορείς να το αποκτήσεις κάνε “κλικ” εδώ
Με αγάπη,
Τατιάνα

Σήμερα φορούσα κι εγώ τον σταυρό στην εκπομπή

And More