Happy Birthday TLIFE

To Tlife.gr κλείνει τα τρία του χρόνια. Τρία χρόνια καθημερινής παρουσίας στο διαδίκτυο. Τρία χρόνια καθημερινής επικοινωνίας μαζί σας!

Ξεκίνησε το ταξίδι του γεμάτο όνειρα και πάθος για ζωή και δημιουργία, σε μια εποχή που η Ελλάδα πτώχευε. Δεν το έβαλε όμως κάτω. Προσπάθησε να χρωματίσει την καθημερινότητά σας με αισιοδοξία, σε μια περίοδο που κυριαρχούσε το γκρι.

Μίλησε για μόδα και ομορφιά προσφέροντας λύσεις και διεξόδους στην κάθε μια από σας. Γιατί η κάθε γυναίκα είναι ξεχωριστή. Η κάθε μια έχει τη δική της γοητεία και ομορφιά, αρκεί να πιστέψει και να αγαπήσει τον εαυτό της, να βρει το στιλ της και να δει τη θετική πλευρά της ζωής!

Κι εσείς μας ανταμείψατε για αυτήν την προσπάθεια. Γιατί είσαστε κάθε μέρα κοντά μας. Δεχτήκαμε 55 εκατομμύρια επισκέψεις από 10,6 εκατομμύρια μοναδικούς αναγνώστες σύμφωνα με τα στοιχεία της Google, αυτή τη χρονιά. (Απρίλιος 2012- Απρίλιος 2013)

Κάθε χρόνο, γιορτάζουμε τα γενέθλιά μας με μια γυναίκα που μας εμπνέει. Επιλέξαμε φέτος την Ελένη Φουρέιρα. Γιατί κατάφερε κι εκείνη με πολύ δουλειά, να εκμεταλλευτεί το ταλέντο της και να γίνει η νέα μεγάλη Diva της ελληνικής Pop. Γιατί είναι ένα από τα παιδιά της κρίσης, που ονειρεύτηκε, πάλεψε και έφτασε στην κορυφή ξεκινώντας από χαμηλά.

Γιατί είναι δυναμική, σαγηνευτική, με σκηνική παρουσία που θα ζήλευαν οι περισσότερες stars του εξωτερικού. Γιατί αποπνέει λάμψη και θηλυκότητα, ενώ ταυτόχρονα πατάει στη γη τα… δωδεκάποντά της, με τον τρόπο που μόνο εκείνη ξέρει!

Ευχαριστούμε Ελένη.

Ευχαριστούμε όλους εσάς, που αγαπήσατε το Tlife.gr

[ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ]

And More