Καινούρια αρχή!

Αγαπημένοι μου φίλοι, μου έλειψε πολύ η επικοινωνία μαζί σας. Κάθε πρωί άνοιγα τον υπολογιστή μου και το λατρεμένο μου TLIFE με καλημέριζε… χαμογελαστό. Η δροσιά του, η φρεσκάδα του, η χαρά του και η αισιοδοξία του, μου έφτιαχναν πάντα το κέφι. Το TLIFE είναι σαν μια χαρούμενη μελωδία στη ζωή μου. Η θετική πλευρά της ζωής!!!

Παρ’ όλα αυτά δεν μπορούσα να σας γράψω. Όσα κείμενα κι αν ξεκίνησα, τα άφησα όλα ημιτελή. Έμειναν αποθηκευμένα στο σκληρό, να μου θυμίζουν στο μέλλον την ιδιαίτερη για μένα αυτή περίοδο. Είμαι όμως σίγουρη ότι εσείς με καταλαβαίνετε. Κάποιες στιγμές, η σιωπή είναι πολύτιμη και αναγκαία. Κάποιες στιγμές η σιωπή λέει περισσότερα από τα λόγια…

Αυτήν την περίοδο ετοιμάζω ένα νέο ξεκίνημα στην τηλεόραση, μια καινούρια αρχή. Και καθετί νέο, κρύβει μέσα του μια θετική ενέργεια. Η δημιουργία έχει πάντα ενέργεια. Έχει δύναμη, πίστη και όραμα. Οι δυσκολίες και τα εμπόδια γίνονται οι νέες προκλήσεις που καλείσαι να ξεπεράσεις. Οι νέοι στόχοι προκαλούν την αδρεναλίνη να χορέψει σε ξέφρενους ρυθμούς. Έτσι, η ανατροπή μιας δεδομένης κατάστασης μπορεί να μας κάνει ακόμη καλύτερους. Το μυαλό φρεσκάρεται, το πείσμα δυναμώνει και η μάχη γίνεται απίστευτα ελκυστική.

Σε αυτό το νέο ξεκίνημα σας θέλω κοντά μου και θέλω να νιώθετε ότι κι εγώ είμαι εκεί για σας. Σας νιώθω, σας καταλαβαίνω. Είναι μια δύσκολη περίοδος για όλους. Με θετική σκέψη όλα θα τα νικήσουμε.

Η άποψή σας είναι πολύ σημαντική για μένα. Θέλω να μου πείτε τη γνώμη σας. Τι θα θέλατε να δείτε από μένα. Τι έχετε βαρεθεί και τι σας λείπει από την tv.

Θέλω ακόμη να μου στείλετε τις κριτικές σας για το T
LIFE. Τι είναι αυτό που σας αρέσει. Τι θέλετε να αλλάξουμε ή να προσέξουμε περισσότερο.

Ανυπομονώ να διαβάσω τα μηνύματά σας!
Πολλά φιλιά σε όλους,
Τατιάνα

And More