Χρόνια πολλά Τατιάνα!

Surprise!!!! H ομάδα του TLIFE πήρε το θάρρος και εισέβαλε στο blog σου για να σου ευχηθεί…

“Σου εύχομαι Ροζ… Όπως η αγάπη των παραμυθιών! Σου εύχομαι λευκό… Όπως η απόλυτη ευτυχία! Σου εύχομαι κόκκινο… Όπως το πάθος για τη ζωή! Happy Birthday!!!!”
Ξένια Ιωάννου

“Τατιάνα χρόνια πολλά, γεμάτα όμορφες στιγμές! Χαίρομαι που αγάπησες το TLIFE και παθιάστηκες μαζί του, όπως κάνεις άλλωστε με όλα όσα ασχολείσαι! Σίγουρα λοιπόν ένα από τα καλύτερα δώρα που θα έχεις φέτος στη γενέθλια λίστα σου θα είναι και… οι 3.200.000 μοναδικοί επισκέπτες του TLIFE* από τις 10 Μαΐου που γεννήθηκε μέχρι σήμερα!”
*(γιατι όπως ξέρεις, εμείς στο TLIFE, ακόμα και στις ευχές κάνουμε ρεπορτάζ!)
Μαρία Ρουμελιώτου

“Tατιάνα, εύχομαι η τούρτα των γενεθλίων σου να έχει τα εξής υλικά: Πολλή υγεία, άφθονη ευτυχία, αγάπη υπερβολική, όση πρέπει ηρεμία, πολύ περισσότερα κλικς από όσα έχεις συνηθίσει και τρία μεγάλα χαμόγελα που κάνουν το δικό σου τεράστιο! Χρόνια πολλά!”
Εβίτα Τσιλοχρήστου

“Χρόνια Πολλά Τατιάνα! Ευχομαι αυτή η χρονιά να είναι για σένα πολύ δημιουργική στα επαγγελματικά! Γεμάτη με ευχάριστες εκπλήξεις και όμορφες οικογενειακές στιγμές! Να τα εκατοστήσεις!

Σοφία Σούζα



Τ
ύχη
Αγάπη
Τρυφερότητα
Ιγεία (ξέρω είναι με Υ!)
Αγκαλιές (πολλές!)
Νίκη
Αγωνία (καμία!)
Δεν έχω πολλά να πω. Το όνομά σου τα λέει όλα! Χρόνια πολλά με… πολλά από όλα τα παραπάνω!
Νατάσα Μπερέκου

“Χρόνια Πολλά. Εύχομαι μεταξύ δύο πειρασμών πάντα να διαλέγεις αυτόν που θα σου επιτρέψει να γυρίσεις σπίτι αργότερα”.
Γαβριήλ Νικολαΐδης

“Χρόνια πολλά και δημιουργικά, με υγεία και χαρά. Πολλές επιτυχίες και ευτυχισμένες στιγμές σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο”.
Νατάσα Στρόβιλα

“Μπορεί πολλοί να σκάσουν για να μάθουν την ηλικία σου, ακόμη κι αν δεν την κρύβεις! Όμως εκείνο που δεν ξέρουν είναι ο ενθουσιασμός του μικρού παιδιού που δείχνεις όταν αναφέρεσαι στο διαδικτυακό σου παιδί, το TLIFE. Εύχομαι όσα χρόνια κι αν περάσουν να έχεις το ίδιο πάθος για τη ζωή με σήμερα. Χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα!”
Λευτέρης Σαββίδης

“Τατιάνα μου να τα εκατοστήσεις και να είσαι πάντα ευτυχισμένη!!! Αγάπη να είναι όλη σου η ζωή, κάθε στιγμή, κάθε λεπτό και να νιώθεις πάντα περήφανη που μας χαρίζεις την καρδιά σου!”
Αγγελική Χριστοπούλου

“Χρόνια πολλά και καλά! Σου εύχομαι να έχεις πάντα στη ζωή σου υγεία και αγάπη! Να παραμείνεις λαμπερή και χαμογελαστή, γεμάτη οικογενειακή ευτυχία κι επαγγελματική επιτυχία!
Σ’ ευχαριστώ πάρα πολύ για την ευκαιρία που μου έδωσες να εργαστώ στο site! Να τα εκατοστήσεις!”
Μαρία Πορτοκαλάκη

Ε, ναι, λοιπόν, εμείς οι δύο συνεργαστήκαμε… Παράλογοοοο; Δεν απαντάει, άρα λογικό, όπως θα έλεγε και η χήρα Μήτση! Αν μου το έλεγε κανείς πως κάποια στγμή εμείς οι δυο θα συνεργαζόμασταν, απλά δεν θα το πίστευα! Τηλε-παρουσιάστρια εσύ, τηλε-κριτικός εγώ, άστα να ΄πάνε ! Κι, όμως, έγινε κι αυτό… Και έγινε κι αυτό γιατί έχεις έναν μοναδικό τρόπο, έναν αφοπλιστικό τρόπο να πείθεις τον άλλο, όταν κάτι το θες και το πιστεύεις… Τελικά, αν και η πρότασή σου με βρήκε με ένα μωρό μόλις δέκα ημερών στην αγκαλιά, κατάφερες να με πείσεις και να με κάνεις να πιστέψω στο “T-Life” και σε αυτή την συνεργασία, με το πάθος σου και την αστείρευτη όρεξη που σε διακατέχει κάθε φορά που ξεκινάς κάτι καινούργιο… Και ξέρεις κάτι; Δεν το μετάνιωσα ούτε στιγμή… Ισα-ίσα, τώρα που το “T-Life” από καθημερινή συνήθεια, τείνει να γίνει… μανία για τα εκατομμύρια των φίλων μας που μας… προτιμάνε, πορώνομαι ακόμα περισσότερο! Για όλους αυτούς τους λόγους, λοιπόν, και για άλλους πολλούς, σε ευχαριστώ για αυτή την χρονιά που έχουμε περάσει παρέα και σου εύχομαι τα καλύτερα. Σου εύχομαι να είσαι πάντα ευφάνταστη, δημιουργική, και πάνω απ ΄όλα ευτυχισμένη, γιατί η ευτυχία και η εσωτερική γαλήνη φέρνουν έμπνευση! Αααααα, και να ξέρεις αυτό που μ ΄αρέσει επάνω σου, είναι ότι είσαι… survivor και ότι και να γίνει, ποτέ δεν τα παρατάς…
Νάνσυ Νικολαίδου

And More