Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (10 έως 16 Δεκεμβρίου 2018)

Αισθάνεσαι επιτέλους την ατμόσφαιρα γύρω σου να αλλάζει και μετά από ένα διάστημα έντασης και ασυνεννοησίας βήμα βήμα θα μπορέσεις να ξεπεράσεις τις δυσκολίες που αναστάτωσαν τη σχέση σου και σε έκαναν να σκεφτείς ακόμη και να προχωρήσεις σε ριζικές αλλαγές! Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη την Παρασκευή και σε ορθή πλέον φορά σε βοηθά να ανοίξεις τους ορίζοντές σου και να έχεις νέες, επικερδείς ιδέες που όμως θα πρέπει να τις επικοινωνήσεις με σαφήνεια χωρίς υπερβολές και υπερ-αισιόδοξες εκτιμήσεις.

Το εξάγωνο Αφροδίτης – Κρόνου την Κυριακή είτε σε βάζει στη διαδικασία να δεις την προσωπική σου ζωή με άλλο μάτι, είτε να αποφασίσεις μια συμβίωση. Μια σταθεροποίηση είναι να στραφείς σε ένα πρόσωπο που θεωρείς ότι θα εξασφαλίσει σιγουριά και ασφάλεια συναισθηματική.

 

ΚΡΙΟΣ
Έχεις πολλές και πρωτότυπες ιδέες για τη βελτίωση της κατάστασης στα επαγγελματικά σου και μετά από τα μαθήματα που πήρες το τελευταίο διάστημα συνειδητοποιείς ότι μερικές φορές πρέπει να περιμένεις να ωριμάσουν οι συνθήκες και μετά να κινηθείς. Με την πορεία του Ερμή στον Τοξότη ξεκινά για σένα ένα διάστημα που με ευκολία θα πείθεις τους συνεργάτες και γενικότερα τους ανθρώπους με τους οποίους συναλλάσσεσαι επαγγελματικά να εμπιστευτούν τις προτάσεις σου οι οποίες μέσω του δυναμισμού που σε διακρίνει είναι βέβαιο πως θα υλοποιηθούν! Στα οικονομικά σου επίσης βλέπεις να ξημερώνουν καλύτερες μέρες αφού από κάπου σου έρχονται χρήματα τα οποία βεβαίως δεν θα πρέπει να διαχειριστείς με τη γνωστή σου απλοχεριά αλλά να φροντίσεις να σου μείνει και κάτι στην άκρη.
Η ερωτική σου ζωή παίρνει φωτιά, με τι νύχτες να είναι αφιερωμένες στο ταίρι σου που δεν πιστεύει στην τύχη του και, ίσως με κάποια έκπληξη, δεις τη σχέση σας να αναγεννιέται! Για σένα που είσαι single ένας έρωτας φλογερός αλλά κρυφός σε εξιτάρει και κοίτα να το απολαύσεις όσο κρατήσει
Σε προβληματίζει η κατάσταση στην ερωτική σου ζωή; Κάλεσε στο 9011513203

 

ΤΑΥΡΟΣ
Είναι γνωστή η ανάγκη σου να κάνεις τα πάντα με τους δικούς σου ρυθμούς, χωρίς πίεση και βιασύνες αλλά από αυτήν την εβδομάδα θα αρχίσεις και εσύ να τρέχεις να προλάβεις μιας και το προηγούμενο διάστημα με τις καθυστερήσεις και τις αναβολές του σου μάζεψε αρκετή δουλειά που πρέπει να ολοκληρωθεί εγκαίρως! Ευτυχώς θα έχεις σημαντική βοήθεια από τους συνεργάτες σου και μάλιστα αν καταφέρεις να αποφύγεις μικρές προστριβές που προκύπτουν κάτω από την πίεση της δουλειάς θα έχεις την αναγνώριση και την επιβράβευση των ανωτέρων σου. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα έχεις και την οικονομική ανταμοιβή που περιμένεις αλλά κάνε λίγο υπομονή και κάτι θα γίνει και σε αυτό το κομμάτι. Ο Ερμής που περνά στον Τοξότη σε κάνει λίγο “άπιστο Θωμά” και ψάχνεις να βρεις τι κρύβεται πίσω από τις λέξεις, τις πράξεις και τις ενέργειες των γύρω σου χωρίς τις περισσότερες φορές να βρίσκεις κάτι και είναι προτιμότερο να στραφείς μέσα σου και να θυμηθείς ποιες συμπεριφορές ανθρώπων σε στιγμάτισαν στο παρελθόν, με τι καταστάσεις ήρθες αντιμέτωπη που σε έκαναν ακόμη περισσότερο επιφυλακτική και προσεκτική από ότι είσαι εκ φύσεως και να τις ξεπεράσεις.
Στο τέλος της εβδομάδας το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου φέρνει ευχάριστες μετακινήσεις με τον άνθρωπό σου και μην εκπλαγείς αν εκεί στην εξοχή δεις να σου προσφέρεται και κανένα δαχτυλίδι ή έστω το κλειδί του σπιτιού του. Εσύ πάλι που ανήκεις στις singles, μην εκπλαγείς αν ένα πρόσωπο από το στενό σου περιβάλλον σου κάνει μια γνωριμία που έχει όλες τις προοπτικές να εξελιχθεί σε κάτι μόνιμο!
Σε προβληματίζει η κατάσταση στην ερωτική σου ζωή; Κάλεσε στο 9011513203

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Όλο και καλυτερεύουν για σένα τα πράγματα σε όλους τους τομείς πανέξυπνη Διδυμίνα μου που συχνά πυκνά το τελευταίο διάστημα αναρωτιόσουν πόσα ακόμα θα αντέξεις! Η εβδομάδα αυτή σου φέρνει την ηρεμία που χρειάζεσαι για να ασχοληθείς με την επαγγελματική σου πορεία, να εξετάσεις μια πρόταση συνεργασίας, να βελτιώσεις τις συνθήκες στη δουλειά σου ακόμη και να κάνεις ανοίγματα στο εξωτερικό, αρκεί όλα αυτά να γίνουν με σταθερές κινήσεις, σοβαρή οργάνωση και αφοσίωση στο στόχο γιατί γενικά έχεις την τάση να σκορπίζεσαι σε πολλά και διάφορα με αποτέλεσμα να μην ολοκληρώνεις τίποτε. Σημαντικό είναι να μην εμπλακείς σε ίντριγκες και δολοπλοκίες που φαίνεται να υπάρχουν στη δουλειά σου. Ασχολήσου με το αύριο και μόνο στηριζόμενη στις δικές σου δυνάμεις! Το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου την Κυριακή σου δείχνει τρόπους να πετύχεις τη σταθεροποίηση αρχικά και βελτίωση αργότερα των οικονομικών σου ενώ προκύπτει μια νέα πηγή εσόδων, πολύ πιθανό μέσω μιας extra απασχόλησης που όμως έχει πολλές προοπτικές να μονιμοποιηθεί.
Η κοινωνική σου ζωή είναι στα καλύτερά της και η πληθώρα ερωτικών προτάσεων δεν σε βοηθά να καταλήξεις σε ένα πρόσωπο αν είσαι αδέσμευτη, ενώ αν είσαι δεσμευμένη ένα φλερτ από ένα πρόσωπο που δεν φαντάζεσαι σου φτιάχνει τη διάθεση, αλλά ως εκεί…
Σε προβληματίζει η κατάσταση στην ερωτική σου ζωή; Κάλεσε στο 9011513203

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο χρόνος δεν θα σου φαίνεται αρκετός αυτήν την εβδομάδα για να προλάβεις όλα όσα θέλεις να κάνεις, μιας και εκτός των αναγκών της καθημερινότητας και των συνηθισμένων υποχρεώσεων έχεις να σκεφτείς και τις γιορτές που πλησιάζουν και ένα άγχος σε πιάνει, που εδώ που τα λέμε το άγχος το έχεις εύκολο. Με το πέρασμα του Ερμή στον Τοξότη σταδιακά θα μάθεις κάποια πράγματα για τον εργασιακό σου χώρο και κάποιους συναδέλφους που θα σε ξαφνιάσουν και μερικά ίσως και να σε στεναχωρήσουν αλλά θα πρέπει να μάθεις να μη δίνεις τόση σημασία στα λόγια των άλλων και να χρησιμοποιείς το αλάνθαστο ένστικτό σου που σε προστατεύει από διπρόσωπους ανθρώπους. Το σημαντικό είναι ότι το διάστημα αυτό μπορείς να έχεις σημαντικές επαφές και συζητήσεις που στο μέλλον θα οδηγήσουν σε κάποιες αλλαγές προς το καλύτερο, είτε αυτό είναι μια αλλαγή δουλειάς είτε μια σταθεροποίηση και άνοδος επαγγελματική στο χώρο που ήδη βρίσκεσαι. Φρόντισε την υγεία σου και τη φυσική σου κατάσταση μιας και η εποχή ευνοεί τις παρασπονδίες…
Με το εξάγωνο Αφροδίτης – Κρόνου στο τέλος της εβδομάδας ετοιμάσου για μια σημαντική γνωριμία που θα προκύψει μέσα από μια κοινωνική συναναστροφή, ενώ αν είσαι σε σχέση, σου δημιουργείται μια ακατανίκητη ανάγκη να την πάτε ένα βήμα παραπέρα και το καλό είναι ότι συμφωνεί και ο σύντροφός σου!
Σε προβληματίζει η κατάσταση στην ερωτική σου ζωή; Κάλεσε στο 9011513203

 

ΛΕΩΝ
Δεν έχεις σημαντικά ή άμεσα γεγονότα στο χώρο της δουλειάς σου και είσαι εσύ που βρίσκεσαι σε μια διαρκή ανησυχία για το αύριο και την εξέλιξή σου, αλλά ακόμη δεν είναι η στιγμή να κάνεις σημαντικές κινήσεις. Το πέρασμα του Ερμή στον Τοξότη σε γεμίζει ενθουσιασμό και καινούριες ιδέες, στόχους και όνειρα, αλλά όλα αυτά για να γίνουν πραγματικότητα χρειάζεται δουλειά και εσύ αυτές τις ημέρες εστιάζεις περισσότερο στο να περάσεις καλά και να διασκεδάσεις! Κάθε τι που έχει σχέση με την καλλιτεχνική σου φύση και την έκφρασή της ευνοείται τις ημέρες έστω και αν αυτό είναι ο στολισμός του γραφείου σου. Το χρήμα γλιστρά και φεύγει σαν το νερό μέσα από τα χέρια σου αλλά καθόλου δεν σε απασχολεί αρκεί οι γύρω σου να είναι ικανοποιημένοι και να αναγνωρίζουν φυσικά τη γενναιοδωρία σου!
Στον ερωτικό τομέα όλα βαίνουν καλώς αν είσαι single, με τους θαυμαστές να κάνουν ουρά και σε σένα να μένει η επιλογή. Φρόντισε να μην φανείς εγωκεντρική. Αν ανήκεις στις δεσμευμένες, ο σύντροφός σου θα κάνει τα πάντα για να σου αποδείξει το πόσο ερωτευμένος είναι μαζί σου!
Σε προβληματίζει η κατάσταση στην ερωτική σου ζωή; Κάλεσε στο 9011513203

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οικογενειακές υποθέσεις και θέματα του σπιτιού είναι αυτά που κυριαρχούν στο μυαλό σου αυτήν την εβδομάδα και ξέρεις, εσύ με το τόσο οργανωτικό μυαλό αν δεν τα έχεις όλα στην εντέλεια δεν μπορείς να αποδώσεις σε κανέναν τομέα. Ακόμη και όταν βρίσκεσαι στη δουλειά, το μυαλό σου απασχολείται και με ό,τι άλλη εκκρεμότητα έχεις. Υπάρχει περίπτωση να ζητήσεις τη βοήθεια ενός δικού σου προσώπου και αυτό να εγκατασταθεί για τα καλά στο σπίτι σου γεγονός που θα σε ξεβολέψει… Το πέρασμα του Ερμή στον Τοξότη μπορεί να σου φέρνει περισσότερη δουλειά και τρέξιμο στον εργασιακό σου χώρο αλλά σου δίνει παράλληλα την ευκαιρία να αποδείξεις την αξία σου σε συνεργάτες και προϊσταμένους οι οποίοι εδώ που τα λέμε θαυμάζουν τις αντοχές σου, αλλά για αυξησούλα ή μπόνους δεν βλέπω ακόμη φως.
Την Κυριακή, με το εξάγωνο Αφροδίτης – Κρόνου μπορείς να βγεις μια βόλτα με φίλους παλιούς και δοκιμασμένους που είναι πρόθυμοι να ακούσουν αλλά και να ενθαρρύνουν τις σκέψεις σου σε σχέση με τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου και από την άλλη πλευρά μπορεί στην παρέα αυτή να προστεθεί ένα καινούριο πρόσωπο που θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον, αν είσαι αδέσμευτη. Ηρεμία επικρατεί στη συναισθηματική σου ζωή αν έχεις βρει τον άνθρωπό σου και τίποτε δεν δείχνει να απειλεί τη σχέση σου!
Σε προβληματίζει η κατάσταση στην ερωτική σου ζωή; Κάλεσε στο 9011513203

 

ΖΥΓΟΣ
Νέα πρόσωπα μπαίνουν στη ζωή σου αυτήν την εβδομάδα και είσαι έτοιμη να τα καλοδεχτείς και κάνεις πολύ καλά γιατί οι ιδέες τους, οι απόψεις τους, η στάση ζωής τους μπορεί να απέχει πολύ από τη δική σου, αλλά σου δείχνουν και μια άλλη οπτική του κόσμου και των σχέσεων γενικότερα. Με το πέρασμα του Ερμή στον Τοξότη το μυαλό σου γεννά συνεχώς ιδέες, λύσεις και εναλλακτικές προτάσεις που εκτιμούνται δεόντως, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψουν κάποιες νέες επαγγελματικές συνεργασίες που όμως στην αρχή ίσως αντιμετωπίσουν κάποιες δυσκολίες. Φρόντισε να συμβαδίζεις με τις τεχνολογικές εξελίξεις γιατί θα σε βοηθήσουν να είσαι περισσότερο αποδοτική κερδίζοντας χρόνο και χρήμα. Τώρα που είπαμε χρήμα, κάτι πολύ καλό δείχνει να έρχεται για σένα στο τέλος της εβδομάδας με το εξάγωνο Αφροδίτης – Κρόνου να σου φέρνει χρήματα είτε υπό μορφή ενίσχυσης από τους γονείς σου, είτε με την απόδοση μιας επένδυσης είτε ακόμη και από την εκμετάλλευση ενός ακινήτου.
Στην ερωτική σου ζωή η αλήθεια είναι πως δεν έχεις και πολύ υπομονή και αν το ταίρι σου δείχνει να μην καταλαβαίνει τις ανάγκες σου συχνά πυκνά σκέφτεσαι να δώσεις τέλος, όμως καλό θα ήταν να μη βιαστείς. Αν ανήκεις στις αδέσμευτες του ζωδίου σου, είσαι σε μια περίοδο που έχεις πολλές απαιτήσεις και από την άλλη δεν αφήνεις ούτε το χρόνο ούτε τα περιθώρια σε κάποιον να σε προσεγγίσει.
Σε προβληματίζει η κατάσταση στην ερωτική σου ζωή; Κάλεσε στο 9011513203

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η οικονομική σου ασφάλεια είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας για να νιώθεις καλά τόσο μέσα σου όσο και με τους γύρω σου και η εβδομάδα αυτή σου δείχνει τον τρόπο που μπορείς να πετύχεις αυτήν την ασφάλεια ή έστω τη σταθερότητα στα εισοδήματά σου! Ο Ερμής περνά στον Τοξότη φέρνοντάς σου νέες ιδέες απόκτησης χρημάτων και ίσως να πρέπει να αφήσεις στην άκρη τις παραδοσιακές συναλλαγές και να εντάξεις στην επαγγελματική σου δραστηριότητα τις νέες τεχνολογίες που σου ανοίγουν νέες προοπτικές και τη δυνατότητα επέκτασης της εργασίας σου. Ωστόσο, μέχρι να είσαι σίγουρη ότι τις χειρίζεσαι με άνεση θα πρέπει να είσαι προσεκτική για να μην έχεις απώλειες ή με κάποιο τρόπο πέσεις θύμα εκμετάλλευσης.
Στο τέλος της εβδομάδας το εξάγωνο της Αφροδίτης από το ζώδιό σου με τον Κρόνο σε φέρνει αντιμέτωπη με τις ευθύνες σου σε μια σχέση. Αν δεν αισθάνεσαι καλυμμένη σε όλους τους τομείς είναι προτιμότερο να μη συνεχίσεις. Από την άλλη πλευρά, αν ανήκεις στις αδέσμευτες Σκορπίνες, μπορεί να μπεις στον πειρασμό να κάνεις σχέση με ένα πρόσωπο αρκετά μεγαλύτερό σου που σε κερδίζει με τον τρόπο ζωής του.
Σε προβληματίζει η κατάσταση στην ερωτική σου ζωή; Κάλεσε στο 9011513203

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η τύχη είναι με το μέρος σου αυτήν την εβδομάδα και νιώθεις να είσαι στην καρδιά των εξελίξεων κάτι που βεβαίως ισχύει, αρκεί να μην αφεθείς στην καλή σου τύχη και τα περιμένεις όλα από το σύμπαν χωρίς εσύ να κουνήσεις ούτε το μικρό σου δαχτυλάκι! Υποδέχεσαι και τον Ερμή στο ζώδιό σου γεγονός που από μόνο σου σε κάνει ευδιάθετη, αισιόδοξη και τρομερά ομιλητική. Αλλά το θέμα είναι το τι λες και σε ποιον το λες, μιας και ειδικά στον επαγγελματικό τομέα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική και να μην υπόσχεσαι πράγματα που δεν πρόκειται να κάνεις -είτε λόγω έλλειψης χρόνου είτε λόγω αντικειμενικών δυσκολιών. Ενημερώσου για καινούρια πράγματα, συζήτησε μια ιδέα σου με κάποιον που έχει και την εμπειρία και την ικανότητα να την αξιολογήσει σωστά, μελέτησε καλά κάθε σου κίνηση και όταν νιώθεις έτοιμη και σίγουρη παρουσίασε την πρότασή σου εκεί που πρέπει με σοβαρότητα, χωρίς υπερβολές. Το εξάγωνο Αφροδίτης – Κρόνου στο τέλος της εβδομάδας σου φέρνει χρήματα είτε μέσω οικονομικής ενίσχυσης από την οικογένειά σου είτε αποδίδει μια παλαιότερη επένδυσή σου. Το ότι θα σου μείνουν χρήματα είναι αμφίβολο γιατί προκύπτουν κάποια έξοδα στο σπίτι που θα πρέπει να καλύψεις ή ακόμη καλύτερα σπαταλάς χρήματα για το σπίτι και τη διακόσμησή του, κάτι που έτσι και αλλιώς πάντα σου φτιάχνει το κέφι!
Η αισθηματική σου ζωή έχει τόσες επιλογές αν είσαι αδέσμευτη που δεν βιάζεσαι να καταλήξεις σε κάποια. Άσε που εξακολουθεί να σε ενδιαφέρει ένα πρόσωπο που με κάποιο τρόπο είναι ακατάλληλο για σένα και αυτό είναι που σε εξιτάρει! Αυτό το περί ακαταλληλότητας ισχύει και για σένα που είσαι σε μια σταθερή σχέση ή γάμο, αλλά στο μυαλό σου γυρνά συχνά είτε ένας γοητευτικός συνάδελφος είτε ένα πρόσωπο που σε βάζει σε σκέψεις με την επιμονή και το πάθος του.
Σε προβληματίζει η κατάσταση στην ερωτική σου ζωή; Κάλεσε στο 9011513203

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Εδώ και καιρό αισθάνεσαι να μην έχεις τον έλεγχο της ζωής σου, ούτε στα επαγγελματικά ούτε στα ερωτικά σου και ευτυχώς η εβδομάδα αυτή σου δίνει το περιθώριο και την ηρεμία να ασχοληθείς με όλα αυτά ώστε να τα αξιολογήσεις, να τα ταξινομήσεις, να βελτιώσεις όσα παίρνουν βελτίωση και να ξεχάσεις όσα δεν διορθώνονται. Το πέρασμα του Ερμή στον Τοξότη εντείνει τη νευρικότητα που σε πιάνει όταν αισθάνεσαι ότι δεν βαδίζεις σε γνώριμο έδαφος στα επαγγελματικά σου. Καλά κάνεις και είσαι επιφυλακτική, αλλά φρόντισε αυτό να μην επηρεάσει την απόδοσή σου στη δουλειά, όσο και αν αυτό σημαίνει επιπλέον ευθύνες, κόπο και κούραση. Το εξάγωνο του Κρόνου από το ζώδιό σου με την Αφροδίτη σου φέρνει μια καινούρια πρόταση επαγγελματική η οποία ενώ έχει πολύ καλές προοπτικές και προέρχεται από ένα πρόσωπο σοβαρό και σταθερό, εσύ δεν είσαι σίγουρη ότι θέλεις να το κάνεις. Ζήτησε πίστωση χρόνου και μην την απορρίψεις γιατί είναι μια πρόταση που αξίζει να σκεφτείς!
Ο άνθρωπός σου, στην προσπάθειά του να σου φτιάξει το κέφι σου προτείνει μια μικρή εκδρομή, μια μετακίνηση στο τέλος της εβδομάδας και καλό θα είναι να τον ακολουθήσεις και να ξεφύγετε για λίγο από τη ρουτίνα. Αν ανήκεις στις αδέσμευτες του ζωδίου, μην αρνείσαι τις προσκλήσεις για έξοδο και διασκέδαση αφού κάπου εκεί έξω είναι και ο άνθρωπός σου!
Σε προβληματίζει η κατάσταση στην ερωτική σου ζωή; Κάλεσε στο 9011513203

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η εποχή της αντίδρασης για την αντίδραση έχει περάσει πλέον για σένα αφού συνειδητοποιείς όταν θέλεις να διακριθείς στον επαγγελματικό σου χώρο θα πρέπει να αποδείξεις την αξία σου. Κανείς δεν αμφιβάλει για την εξυπνάδα ή την ομαδικότητά σου, αλλά δεν πρέπει να αφήνεις την κούραση και κάποιες ανασφάλειες να σου στερήσουν την πρόοδο που σου αξίζει! Χρησιμοποίησε το πρωτοποριακό πνεύμα σου και τη διορατικότητά σου για να επιλύσεις γενικότερα προβλήματα στη δουλειά και θα δεις τους γύρω σου να εντυπωσιάζονται από την προσωπικότητά σου! Ο Ερμής στον Τοξότη φέρνει νέες επαφές, γνωριμίες, βόλτες, εξόδους που δεν πρέπει να αρνηθείς, έστω κι αν νομίζεις ότι χάνεις το χρόνο σου, αφού χρειάζεται να κοινωνικοποιηθείς μετά από μια μακρά περίοδο απομόνωσης. Αυτό που πρέπει να προσέχεις είναι τα οικονομικά σου που δεν είναι σταθερά και θα πρέπει να αποφύγεις τις σπατάλες.
Στο τέλος της εβδομάδας για σένα την single Υδροχόο μπορεί να εμφανιστεί στη ζωή σου ένα πρόσωπο από το παρελθόν το οποίο έρχεται με νέες προτάσεις και αν μη τι άλλο σε γεμίζει ικανοποίηση το γεγονός ότι μένεις αξέχαστη. Αν ανήκεις στις δεσμευμένες του ζωδίου σου, σε περιμένουν ευχάριστες στιγμές με το σύντροφο και την οικογένειά σου!
Σε προβληματίζει η κατάσταση στην ερωτική σου ζωή; Κάλεσε στο 9011513203

 

ΙΧΘΕΙΣ
Στρώνουν σιγά σιγά τα πράγματα για σένα μετά τις εντάσεις των τελευταίων ημερών και σε αυτήν την ήρεμη εβδομάδα θα έχεις το χρόνο να κάνεις τα πλάνα σου τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα, έχοντας και τη βοήθεια φίλων και αγαπημένων προσώπων σου που έχουν αποδείξει τη στήριξή τους σε βάθος χρόνου! Το πέρασμα του Ερμή στον Τοξότη επηρεάζει τα επαγγελματικά σου και σου ανοίγει προοπτικές σημαντικές αρκεί κι εσύ να αφοσιωθείς στους στόχους σου παραμερίζοντας την ευαισθησία σου που σε κάνει ευάλωτη απέναντι σε σχόλια και επικρίσεις, που έτσι και αλλιώς πάντα υπάρχουν σε ένα εργασιακό περιβάλλον.
Στο τέλος της εβδομάδας με το εξάγωνο Αφροδίτης – Κρόνου θα νιώσεις έτοιμη για να προχωρήσεις σε κάτι πιο μόνιμο και σταθερό -αν είσαι σε μια σχέση που έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά, έχει όμως γερές βάσεις. Σε αυτό θα έχεις και στήριξη από το περιβάλλον του αγαπημένου σου. Αν είσαι single, ένας φίλος αποκτά ξαφνικά στα μάτια σου ερωτικό ενδιαφέρον, αλλά σκέψου το δυο φορές πριν εκδηλωθείς για να αποφύγεις τα σχόλια του περίγυρου.
Σε προβληματίζει η κατάσταση στην ερωτική σου ζωή; Κάλεσε στο 9011513203

Read More

And More