Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (3 έως 9 Απριλίου 2023)

Πώς θα είναι η πρώτη εβδομάδα του Απριλίου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Διάβασε εδώ τις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Απρίλιο!

Κριός
Ξεκίνα αισιόδοξα τη βδομάδα σου, αλλά και τον νέο ανοιξιάτικο μήνα, μιας και φαίνεται να έχει αρκετό ενδιαφέρον με ευκαιρίες, κοινωνικότητα και ομαδικότητα. Μπορεί στα επαγγελματικά να νιώθεις αρκετή πίεση, καθώς οι υποχρεώσεις σου αυξάνονται, όμως διανύεις μια μεταβατική περίοδο που πρέπει να δείξεις συνέπεια και εργατικότητα. Η Αφροδίτη σε κάνει λίγο επιφυλακτική απέναντι σε νέες προτάσεις, αυτό όμως δεν είναι και απαραίτητα κακό. Συναισθηματικά νιώθεις την ανάγκη να δώσεις και να πάρεις, για αυτό προσέγγισε τον ερωτικό σύντροφο σου και ανοίξου περισσότερο. Εσύ που είσαι μόνη, δεν αποκλείεται αυτήν τη βδομάδα να ξεκινήσει μια ρομαντική ιστορία -είτε πρόκειται για μια νέα γνωριμία, είτε για μια επανασύνδεση. Πρόσεξε τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα οικονομικά σου και μην κάνεις σπατάλες που θα μετανιώσεις.

Ταύρος
Αν και πιεστική η νέα εβδομάδα με πολλές συσσωρευμένες υποχρεώσεις και κούραση, δεν θα έλεγα ότι είναι και άσχημη. Κρύβει τις ευκαιρίες της, που αν τις εντοπίσεις και τις εκμεταλλευτείς σωστά, θα μπορέσεις να πας τα σχέδια σου ένα ακόμα βήμα πιο μπροστά. Δείξε συνέπεια στις εργασιακές σου υποχρεώσεις και μην επηρεάζεσαι από το κλίμα έντασης που δημιουργείται κατά διαστήματα. Η Αφροδίτη σε κάνει να αναζητάς σταθερότητα και ασφάλεια στη συναισθηματική σου ζωή, γι’ αυτό αρχίζεις να σκέφτεσαι σοβαρά τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου και το μέλλον της. Εσύ που είσαι μόνη, σίγουρα θέλεις να αποκοπείς από το παρελθόν, μιας και παρά τις φιλότιμες προσπάθειες σου δεν είδες κάτι σημαντικό να αλλάζει. Για αυτό βάλε πλώρη για νέες γνωριμίες και περιπέτειες και φρόντισε να ανανεώσεις την εμφάνιση και την ψυχολογία σου.

Δίδυμοι
Έχεις τη διάθεση για επέκταση και αλλαγές αυτήν τη βδομάδα και την ανάγκη να διαφύγεις απ’ την καθημερινότητα και τη ρουτίνα της. Η δημοτικότητα σου στα εργασιακά ανεβαίνει και οι σχέσεις με συναδέλφους αποκαθίστανται. Ο Ερμής μπορεί να φέρει ευκαιρίες για νέες συνεργασίες που πιθανά σχετίζονται με το εξωτερικό ή και έχουν συζητηθεί ξανά στο παρελθόν. Το τέλειο ρομάντζο που ονειρεύεσαι για τη συναισθηματική σου ζωή μπορείς να το γράψεις μόνη σου, παίρνοντας τον έλεγχο στα χέρια σου. Πρόσθεσε μαγεία στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου, πάρε πρωτοβουλίες και μην περιμένεις να γίνει κάτι από μόνο του. Εσύ που είσαι μόνη, η Αφροδίτη σε κάνει ρομαντική και υπερευαίσθητη κι αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές. Βέβαια οι ευκαιρίες να γνωρίσεις το άλλο σου μισό δίνονται μέσα απ’ το εργασιακό σου περιβάλλον.

Καρκίνος
Οι όψεις της εβδομάδας σε βοηθούν να εξερευνήσεις τον εαυτό σου, τις συμπεριφορές και τις αντιδράσεις σου καθώς και τις ανάγκες σου. Θα χρειαστεί να καταναλώσεις πολλή ενέργεια στα εργασιακά, καθώς οι απαιτήσεις των στόχων αλλά και των ανώτερων σου αυξάνονται. Προσπάθησε να είσαι σαφής στην επικοινωνία σου προκειμένου να αποφύγεις παρεξηγήσεις ή και παρανοήσεις. Η Αφροδίτη σου δίνει τη δυνατότητα να εξοικονομήσεις προσωπικό χρόνο για ξεκούραση, διασκέδαση και εσωτερική ηρεμία. Παρότρυνε τον ερωτικό σύντροφο σου και κάντε κοινά σχέδια για το μέλλον. Ένα ταξίδι για παράδειγμα ή μια μικρή απόδραση θα ανανέωνε τη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα απ’ το ευρύτερο περιβάλλον σου να θυμάσαι πως σου δίνονται οι ευκαιρίες να κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες και να ξεκολλήσεις από το παρελθόν.

Λέων
Οι πλανητικές ενέργειες από την αρχή της εβδομάδας σου δημιουργούν την επιθυμία να ασχοληθείς με τις ανάγκες των άλλων, κυρίως αυτών που έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου. Καθώς και η Αφροδίτη συμβάλει σε αυτό, καταλαβαίνεις πως είναι καιρός να δείξεις το ενδιαφέρον και τα συναισθήματα σου περισσότερο. Αν και φαίνεται να έχεις την ανάγκη για ριζικές αλλαγές στα εργασιακά θα πρέπει να κινηθείς με πρόγραμμα. Απόφυγε τις επιπόλαιες ενέργειες και κίνησε τα σχέδια σου βήμα βήμα. Ξεδίπλωσε τα ηγετικά σου ταλέντα χωρίς να γίνεις προκλητική απέναντι σε συναδέλφους. Μπορείς να συνδυάσεις την ανάγκη σου για ανεξαρτησία με την επιθυμία σου για συντροφικότητα και να διατηρήσεις το καλό κλίμα που ήδη υπάρχει στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, η Αφροδίτη σου δημιουργεί τη διάθεση για ερωτικές περιπέτειες και εμπειρίες.

Παρθένος
Η εβδομάδα σου δίνει τη δυνατότητα να διεκπεραιώσεις γραφειοκρατικές υποθέσεις και πιθανές εκκρεμότητες με επιτυχία. Είσαι πολύ πιο δημιουργική, οργανωτική και λειτουργική στα εργασιακά, περισσότερο ίσως από κάθε άλλη φορά. Πρόσεξε βέβαια τα σημεία της υπερβολής και απόφυγε τα. Η εβδομάδα παρουσιάζει σημαντικές ευκαιρίες στην εξέλιξη σου και σου δημιουργεί όλες απαραίτητες συγκυρίες και προϋποθέσεις να δείξεις τις ηγετικές ικανότητες σου. Η Αφροδίτη σε κάνει πολύ πιο συμπονετική με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Κυρίως με τον ερωτικό σύντροφο σου, που πλέον νιώθεις την ανάγκη να τον στηρίξεις και να τον κάνεις να νιώσει ασφαλής. Εσύ που είσαι μόνη, ίσως χρειαστεί να κάνεις λίγη υπομονή ή και να καταβάλλεις προσπάθεια προκειμένου να κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Ζυγός
Ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου σημαίνει για σένα πως συνεχίζεις να διανύεις μια περίοδο αυξημένης επικοινωνίας και μετακινήσεων. Δεν σου λείπει ο δυναμισμός στο να εκφράζεις τις ιδέες σου στα εργασιακά και να διεκδικείς τα κεκτημένα σου. Οι σχέσεις με συναδέλφους βελτιώνονται σημαντικά κι έτσι μπορείς να αποκτήσεις συμμάχους. Αρκεί βέβαια να αποφύγεις την ανταγωνιστικότητα μαζί τους. Ίσως μια νέα επαγγελματική πρόταση να σε βάλει στη διαδικασία εγρήγορσης και να σου δημιουργήσει ενθουσιασμό. Η συγκαταβατική σου συμπεριφορά βοηθά στο να αποφευχθούν δυσάρεστες εξελίξεις στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου. Η σεξουαλική σου διάθεση βρίσκεται στα ύψη κι έτσι μπορείς να τον κάνεις να νιώθει μοναδικός. Εσύ που είσαι μόνη, βελτίωσε την εμφάνιση σου, φρόντισε την ευεξία σου και άφησε όλα τα υπόλοιπα στα χέρια της θεάς Αφροδίτης.

Σκορπιός
Η εβδομάδα ουσιαστικά ξεκινά δυναμικά για εσένα. Η ανάγκη σου να εμπλουτίσεις τις εμπειρίες ή να αυξήσεις τα προσόντα και τα γνώσεις σου στα εργασιακά πλέον είναι προτεραιότητα σου. Ξέρεις πως οι στόχοι σου είναι πολύ υψηλοί, γι’ αυτό και φροντίζεις να προετοιμαστείς. Προς το παρόν, έχεις όλες τις δυνατότητες να αναδείξεις τα ταλέντα σου και να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με συναδέλφους. Η Αφροδίτη ευνοεί αρκετά τη συναισθηματική και ερωτική σου ζωή. Ανανέωσε τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου, εκμεταλλευόμενη την ακαταμάχητη σεξουαλικότητα και γοητεία σου. Ξεδίπλωσε την ερωτική πλευρά του εαυτού σου και μην φοβηθείς να συζητήσεις ή να ονειρευτείς μια δέσμευση. Εσύ που είσαι μόνη, μην αρνείσαι καμία πρόταση από φίλους για διαφορετικές δραστηριότητες. Ο μεγάλος έρωτας έρχεται από εκεί που δεν τον περιμένεις.

Τοξότης
Η μαχητικότητα, η διεκδίκηση και η κατάκτηση των στόχων σου στα εργασιακά είναι ισχυρότερη από ποτέ. Μην διστάσεις να αναλάβεις νέα καθήκοντα, γιατί μέσα από αυτά θα καταφέρεις πρώτον, να διαπιστώσεις τα ταλέντα σου και δεύτερον, να ανέβεις ένα ακόμα σκαλοπάτι κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των άλλων. Διαχειρίσου στιγμές έντασης ή και κούρασης με διαλλακτικότητα. Οι πλανητικές διελεύσεις σου δημιουργούν την ανάγκη να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες και να βελτιώσεις κατά πολύ τον τρόπο επικοινωνίας σου. Μοιράσου εμπειρίες, γνώσεις και απόψεις με συναδέλφους. Ίσως αυτήν τη βδομάδα να νιώσεις μια κούραση και να θέλεις να μείνεις στο σπίτι με τον ερωτικό σύντροφο σου. Χρειάζεσαι ένα διάλειμμα και αντικειμενικά επιβάλλεται να αφιερώσεις ουσιαστικό και πιο ποιοτικό χρόνο στον άνθρωπο σου. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ δεν λείπει σχεδόν ποτέ απ’ την καθημερινότητα σου, πόσο μάλλον τώρα.

Αιγόκερος
Κάνε ένα διάλειμμα απ’ τις υποχρεώσεις σου αυτήν τη βδομάδα και φρόντισε τον εαυτό σου. Το πλανητικό σκηνικό σου δίνει τη δυνατότητα να ανακτήσεις την αυτοεκτίμηση σου, να αναγνωρίσεις τις ανάγκες σου και ίσως τις άγνωστες πτυχές και δυνατότητες του εαυτού σου. Οι εξελίξεις στα εργασιακά ίσως σου αποκαλύψουν ένα παρασκήνιο απ’ το οποίο θα πρέπει να προφυλαχθείς. Μην λες πολλά και κυρίως μην μπαίνεις σε ξένα χωράφια. Από την άλλη, οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να θέσεις σε εφαρμογή τις στρατηγικές που θα διευκολύνουν τα προσωπικά σχέδια και τους στόχους σου. Η συναισθηματική σου ζωή βρίσκεται στα καλύτερα της. Ανανέωσε τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου και πάρε τις αποφάσεις που θα επισφραγίσουν την αγάπη σας. Εσύ που είσαι μόνη, μέσω ενός κοινωνικού δικτύου δεν αποκλείεται να βρεις τον μεγάλο έρωτα. Απλά στην αρχή περιόρισε τις ανασφάλειες σου που μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθος κινήσεις.

Υδροχόος
Είναι καιρός να πιστέψεις στον εαυτό σου και να πάρεις τα πάνω σου. Οι ιδέες και οι απόψεις σου γίνονται απόλυτα αποδεκτές από τους άλλους, η αυτοπεποίθηση και η λάμψη σου είναι ακαταμάχητες, καθώς και οι ηγετικές δυνατότητες σου βρίσκονται στο αποκορύφωμα τους. Μπορεί να κληθείς να δουλέψεις σε μια ομάδα που από τη μια θα σε βοηθήσει να ανέβεις τα σκαλιά της επιτυχίας και να κερδίσεις συμμάχους, από την άλλη όμως θα πρέπει να αποφύγεις και τις συγκρούσεις, την ανταγωνιστικότητα και τις διαφωνίες. Διατήρησε την ψυχραιμία σου δείχνοντας εμπιστοσύνη στα σχέδια, τους στόχους, αλλά και τις ικανότητες σου. Νιώθεις πιο ερωτευμένη από ποτέ με τον ερωτικό σύντροφο σου κι αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε κτητικότητα, ζήλιες και υπερβολές. Εσύ που είσαι μόνη, μια δεύτερη ή μια πιο καχύποπτη σκέψη απέναντι σε νέες γνωριμίες ή μια πιθανή επανασύνδεση, δεν θα σου έκανε κακό. Η κοινωνικότητα και η εξωστρέφεια σου είναι τα καλά στοιχεία.

Ιχθείς
Οι ενέργειες της εβδομάδας φέρνουν τις ευαισθησίες σου στην επιφάνεια. Για αυτό και η προτεραιότητα σου είναι το να πλησιάσεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα, να τα κατανοήσεις και να τα βοηθήσεις όσο μπορείς να καλύψουν τις δικές τους ανάγκες. Νιώθεις έτοιμη να διεκδικήσεις και να κυνηγήσεις τα επαγγελματικά σου όνειρα και τους στόχους σου, όμως θα πρέπει να αποφύγεις τις υπερβολικές αντιδράσεις και τις κινήσεις ενθουσιασμού. Η Αφροδίτη γεμίζει δώρα τη συναισθηματική σου ζωή. Στο χέρι σου είναι να πάρεις τον έλεγχο στα χέρια σου και να βελτιώσεις την ποιότητα της σχέσης με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, ανανέωσε την εμφάνιση σου και την ντουλάπα σου, χωρίς όμως να επιβαρύνεις πολύ το πορτοφόλι σου. Να είσαι βέβαιη πως κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στη γοητεία και στο μυστηριώδες βλέμμα σου.

 

Read More

And More