Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (από 28 Οκτωβρίου έως 3 Νοεμβρίου 2019)

Αποχαιρετάμε τον Οκτώβρη και καλωσορίζουμε τον Νοέμβριο. Πώς θα είναι αυτή η μεταβατική εβδομάδα; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Η νέα Σελήνη στις 28/10 πραγματοποιείται στο ζώδιο του Σκορπιού, όπου βρίσκεται ήδη ο Ερμής και η Αφροδίτη. Οι θέσεις αυτές φέρνουν διλήμματα και προκλήσεις στη δική σου ζωή. Αυτήν την εβδομάδα συγκράτησε τα νεύρα σου στα εργασιακά και μη διακινδυνεύεις σχέσεις οι οποίες έχουν όλες τις προϋποθέσεις για να εξελιχθούν σε κάτι καλό. Στιγμές έντασης προσπάθησε να τις αποφύγεις και να τις αντιμετωπίσεις με χιούμορ και καλή διάθεση. Έστω κι αν νιώσεις ότι καταπιέζεσαι αρκετά, σύντομα θα διαπιστώσεις πως είναι για καλό σου. Η συναισθηματική σου ασφάλεια σε απασχολεί ιδιαίτερα αυτήν τη βδομάδα. Έχεις ανάγκη να ξέρεις και να γνωρίζεις τι είναι πια σημαντικό για εσένα, τι θα πρέπει να κρατήσεις στη ζωή σου και τι να πετάξεις. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μια σχέση και σου εμπνέει τη σιγουριά, μπορείς τώρα να πάρεις αποφάσεις και να προχωρήσεις στην πολυπόθητη δέσμευση. Εσύ που είσαι μόνη, σε κάθε περίπτωση είτε επιδιώκεις μια επανασύνδεση, είτε μια νέα γνωριμία, να θυμάσαι πως δεν υπάρχει καταλληλότερη περίοδος για να δράσεις. Είναι βέβαιο πως θα αναζητήσεις τρόπους που θα σου εξασφαλίσουν μια άνεση και ασφάλεια στα οικονομικά, κάτι που επίσης σου γίνεται ανάγκη.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Η νέα Σελήνη του μήνα που τελειώνει πραγματοποιείται στο ζώδιο του Σκορπιού και μαζί με την ηγέτιδά σου Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο, φέρνουν αιφνίδιες αναπροσαρμογές σε πολλούς τομείς της ζωής σου. Η αυτοσυγκράτησή σου στα εργασιακά είναι το απαραίτητο συστατικό προκειμένου να μη διαταραχθούν οι ισορροπίες σου. Απόφυγε γρήγορα συμπεράσματα και αποφάσεις και προσπάθησε έστω και προσωρινά ή και επιφανειακά να προσαρμοστείς. Τυχαία γεγονότα ή και αποκαλύψεις θα διαταράξουν λιγάκι το κλίμα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Μην τραβάς τα πράγματα στα άκρα και προσπάθησε να κάνεις μια ουσιαστική συζήτηση μαζί του που θα σου λύσει κάθε απορία. Αν καρτερικά περιμένεις έναν έρωτα εσύ που είσαι μόνη, το νέο φεγγάρι σου φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις. Ασχολήσου με πιθανά θέματα κληρονομικά, αγοροπωλησίας και νομικά. Είναι μια καλή ευκαιρία να απαλλαγείς απ’ το μπελά τους και να βρεις τις κατάλληλες λύσεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η βδομάδα σχεδόν ξεκινά με το νέο και τελευταίο φεγγάρι του Οκτωβρίου να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Σκορπιού. Ενεργοποιεί τον τομέα της εργασίας σου και επηρεάζει θέματα καριέρας. Επειδή όλα φαίνεται να κρίνονται αυτό το διάστημα φρόντισε να δώσεις το 100% του εαυτού σου, να δείξεις όχι μόνο τις ικανότητες αλλά και την πρόθεσή σου να προχωρήσεις μπροστά. Ένα νέο φεγγάρι πάντα σηματοδοτεί το τέλος ενός κύκλου και την αρχή ενός άλλου, γι’ αυτό και καλά θα κάνεις να δώσεις έμφαση στον τομέα των επαγγελματικών σου. Ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται για τη συναισθηματική σου ζωή. Πάρτε κοινές αποφάσεις με τον ερωτικό σύντροφο σου και κάντε μια καινούρια αρχή στη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, κάνε μια ανανέωση στον εαυτό σου ξεκινώντας απ’ την εμφάνισή σου. Πάρε την απόφαση να ξεκινήσεις ένα καλό διατροφικό πρόγραμμα και να συμπεριλάβεις στην καθημερινότητά σου άσκηση. Είναι ένας καλός τρόπος για να πάρεις τα πάνω σου και να επιτρέψεις να σε πλησιάσουν νέα, ενδιαφέροντα πρόσωπα. Μια επιπλέον εργασιακή δραστηριότητα που μπορεί να την ξεκινήσεις με το κέφι σου, ακόμα και μέσα απ’ το σπίτι σου, μπορεί να αυξήσει τα έσοδά σου και να σε απαλλάξει απ’ το άγχος των οικονομικών.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με καλά νέα ξεκινά για σένα η βδομάδα καθώς απ’ την αρχή της, το νέο φεγγάρι στο ζώδιο του Σκορπιού σου υπόσχεται ευχάριστες εξελίξεις στον τομέα των συναισθηματικών και των εργασιακών σου. Αξιοποίησε τις ικανότητές σου στα εργασιακά και εκμεταλλεύσου κάθε ταλέντο σου. Είναι καιρός να πειραματιστείς κι εσύ λιγάκι με τον εαυτό σου, να διευρύνεις τους ορίζοντές σου και να καταλήξεις πιθανά εκεί που δεν φαντάζεσαι, ή και ονειρεύεσαι. Ζήσε τον απόλυτο έρωτα με το σύντροφό σου και προσπάθησε να αποφύγεις στιγμές έντασης ή να συγκρατήσεις τον παρορμητισμό σου. Εσύ που είσαι μόνη, δεν αποκλείεται αυτή τη βδομάδα να προκύψουν νέες γνωριμίες που φαίνεται να σε ξεσηκώνουν. Διασκέδασέ το, απόλαυσε το, όμως την καρδιά σου μην τη χαρίζεις, μιας και όσο εύκολα ενθουσιάζεσαι, τόσο εύκολα αντίστοιχα απομυθοποιείς. Θυμήσου πως πρέπει να είσαι προσεκτική με τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα οικονομικά. Παράτολμες ενέργειες, αγορές και ανοίγματα καλύτερα να τα ξεχάσεις, τουλάχιστον μέχρι να βάλεις σε μια σειρά τις υποχρεώσεις σου.

 

ΛΕΩΝ
Αυτή τη βδομάδα το ενδιαφέρον σου εστιάζεται περισσότερο στην οικογένειας και το σπίτι, με τη νέα Σελήνη να φέρνει στο προσκήνιο θέματα ασφάλειας και στέγης. Πιθανά να αισθάνεσαι λίγο μετέωρη στα εργασιακά ή να νιώθεις διαρκώς έναν κίνδυνο. Προσαρμόσου στις αλλαγές που προκύπτουν και απόφυγε τις αντιπαραθέσεις με συναδέλφους. Έχεις περισσότερες δυνατότητες απ’ όσες νομίζεις και θα το διαπιστώσεις αυτό το διάστημα που οι υποχρεώσεις σου αυξάνονται. Ο ανάδρομος Ερμής στις 31/10 σου ζητά να επαναξιολογήσεις τις συναισθηματικές σου ανάγκες και τις βαθιές επιθυμίες σου. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μια σχέση και νιώθεις πως κάτι δεν πάει καλά, ξεκαθάρισε πρώτα αυτά που εσύ η ίδια αισθάνεσαι και κατόπιν επιδίωξε μια ήρεμη και ειλικρινή κουβέντα με το σύντροφό σου. Δική μου πεποίθηση είναι πως μπορείτε να λύσετε τις όποιες διαφορές σας, αρκεί να παραδεχτεί ο καθένας τα λάθη του. Αν είσαι single, να θυμάσαι πως αυτό το διάστημα θα προκύψει μια ουσιαστική γνωριμία στη ζωή σου που θα έχει διάρκεια στο χρόνο και ποιότητα. Τα έσοδά σου φαίνεται να αυξάνονται μέσα από μια έξυπνη κίνησή σου. Πιθανά να σχετίζεται με την εκμετάλλευση κάποιου ακινήτου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Δραστήρια και δυναμικά ξεκινά η νέα βδομάδα σου κουβαλώντας εκπλήξεις, ανατροπές, αποκαλύψεις αλλά και ευκαιρίες. Η νέα Σελήνη στις 28/10 στο ζώδιο του Σκορπιού φέρνει στο κέντρο του ενδιαφέροντός σου τα εργασιακά. Παρουσιάζονται νέες ευκαιρίες που διαδέχονται μάλιστα η μία την άλλη. Δείξε λίγη προσοχή στις επιλογές σου και το νου σου, από τις 31/10 που ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του μέχρι και τις 20/11. Πίσω από κάθε συμφωνία και δέσμευσή σου, δεν αποκλείεται να υπάρχει ένα παρασκήνιο ή μια εκμετάλλευση. Αυτήν την περίοδο πρόσεξε τον τρόπο που οδηγείς. Η βιασύνη είναι κακός σύμβουλος και μπορεί να σε βάλει σε μπελάδες. Το μυαλό σου πολύ πιθανά να δημιουργεί σενάρια που κλονίζουν την εμπιστοσύνη σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Διατήρησε τις ισορροπίες σου και μην του δημιουργείς σκηνικά ζηλοτυπίας χωρίς αποδείξεις. Εσύ που είσαι μόνη, κάποια νέα που καταφτάνουν και αφορούν είτε σε ένα πρόσωπο, είτε μια κατάσταση που δεν πρόλαβε πιθανά να ολοκληρωθεί στο παρελθόν σου δημιουργούν αναστάτωση. Αρκετές πιέσεις δέχεσαι στα οικονομικά.

 

ΖΥΓΟΣ
Η βδομάδα ξεκινά με τη νέα Σελήνη στο Σκορπιό η οποία επηρεάζει τον τομέα των οικονομικών σου. Έκτακτα έξοδα αλλά και απρόσμενα έσοδα σε κρατούν σε μια διαρκή εγρήγορση και αγωνία. Βάλε σε μια σειρά τις υποχρεώσεις σου και απόφυγε ανοίγματα που θα επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό σου. Προσπάθησε να είσαι όσο το δυνατόν πιο συγκεντρωμένη στα εργασιακά. Ένας επανέλεγχος στα όσα παραδίδεις θα σε προστατεύσει από λάθη τα οποία οφείλονται κατά κάποιο τρόπο στη βιασύνη σου, αλλά και στην ανάδρομη πορεία του Ερμή που ξεκινά απ’ τις 31/10 και θα διαρκέσει έως και τις 20/11. Νέες συμφωνίες διαπραγματεύσου τες έξυπνα και βεβαιώσου για κάθε λεπτομέρεια διαβάζοντας και τα ψιλά γράμματα. Η διαλλακτικότητα είναι ένα σημαντικό συστατικό προκειμένου να διατηρήσεις τις ισορροπίες στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Απόφυγε ρήξεις και εντάσεις και μην γίνεσαι καταπιεστική μαζί του. Εσύ που είσαι μόνη, το ενδιαφέρον σου στρέφεται σε ένα πρόσωπο που ήδη έχεις γνωρίσει και σου εμπνέει ασφάλεια. Πρόσεξε όμως και μην παραποιείς την εικόνα του μόνο απ’ τον ενθουσιασμό και την ανάγκη σου για συντροφικότητα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Για μια ακόμα φορά φαίνεται να είσαι η πρωταγωνίστρια της εβδομάδας . Η νέα Σελήνη, ο Ερμής, ο Ήλιος αλλά και η Αφροδίτη είναι μαζεμένα όλα στο δικό σου ζώδιο. Έτσι το επόμενο διάστημα μπορώ να σου εγγυηθώ ευχάριστες εξελίξεις στους περισσότερους τομείς της ζωής σου, αλλά και ευκαιρίες να εξελιχθείς που σίγουρα δεν πρέπει να χάσεις. Η νέα Σελήνη βέβαια σε αντίθεση με τον Ουρανό δημιουργεί κάποια διλήμματα στα εργασιακά, μιας και έχεις την αίσθηση πως είσαι σε ένα σταυροδρόμι. Ανοίγονται δρόμοι μπροστά σου κι εσύ φαίνεται λίγο να τα χάνεις, μην ξέροντας ποια κατεύθυνση να ακολουθήσεις. Στάσου για λίγο, άκου το ένστικτό σου, εμπιστεύσου την εμπειρία σου και να είσαι βέβαιη πως θα οδηγηθείς στην επιτυχία. Αν βρίσκεσαι σε μια σχέση, αφιέρωσε χρόνο στον αγαπημένο σου, ενίσχυσε το ρομαντισμό και το πάθος και απόλαυσε όμορφες και ερωτικές στιγμές μαζί του. Εσύ που είσαι μόνη, δεν αποκλείεται να επανέλθουν στη ζωή σου πρόσωπα και καταστάσεις του παρελθόντος. Εσύ θα πρέπει να αποφασίσεις αν πρέπει να δώσεις μια ακόμα ευκαιρία ή αν θα πρέπει να προχωρήσεις μπροστά. Πάντως να ξέρεις πως είναι εξαιρετικά δύσκολο να σου αντισταθεί κανείς. Η γοητεία και η μυστηριώδη και πολλά υποσχόμενη ματιά σου δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Με τη νέα Σελήνη ουσιαστικά ξεκινά η βδομάδα σου, η οποία σου δημιουργεί μια εσωστρέφεια. Έχεις την ανάγκη να μείνεις λίγο μόνη με τον εαυτό σου, να ξεδιαλύνεις τις ανάγκες και τα συναισθήματά σου, καθώς και το να αντιμετωπίσεις τις φοβίες και ανασφάλειές σου. Αυτό το διάστημα θα πρέπει να προφυλάξεις τον εαυτό σου απ’ το παρασκήνιο που φαίνεται να πλέκεται στον εργασιακό σου χώρο. Σε νέες προτάσεις και προκλήσεις θα πρέπει επίσης να είσαι προσεκτική. Μη δεσμεύεσαι αν πρώτα δεν βεβαιωθείς για την παραμικρή λεπτομέρεια. Ίσως να έχεις την ανάγκη να απομακρυνθείς για λίγο απ’ τον ερωτικό σύντροφό σου. Μην το κάνεις επιδεικτικά και μην τον βουτάς κι αυτόν μέσα στην ανασφάλεια τη δική σου. Εσύ που είσαι μόνη, είναι ευκαιρία να επουλώσεις τις πληγές του παρελθόντος για να μπορέσεις να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου. Γι’ αυτό δώσε χρόνο στον εαυτό σου και προς το παρόν, απόλαυσε μόνο το φλερτ και τις φιλοφρονήσεις που λαμβάνεις. Διαφύλαξε την υγεία σου και φρόντισε το σώμα και την ψυχή σου. Δεν θα το κάνει κανένας άλλος αυτό για σένα. Όσο για τα οικονομικά, μπορεί να μη βρίσκεσαι και στα καλύτερά σου, όμως και το ότι σου δίνονται οι ευκαιρίες να τα βάλεις σε μια τάξη είναι σημαντικό.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού στις 28/10 στο ξεκίνημα της εβδομάδος, σε φέρνει ένα σημαντικό ακόμα βήμα πιο κοντά στους στόχους και τα σχέδιά σου. Έτσι το επόμενο διάστημα που ακολουθεί μπορεί να είναι αρκετά κουραστικό για σένα, όμως καθώς βλέπεις τις εξελίξεις να έρχονται η μία μετά την άλλη και μάλιστα σύμφωνα με τις προσδοκίες σου, η ενέργειά σου ανεβαίνει. Το νέο φεγγάρι στέκεται στο πλευρό σου και για οποιοδήποτε εργασιακό ξεκίνημα ή αλλαγή. Ανάπτυξε ή διαφήμισε τη δουλειά σου και ασχολήσου με το διαδίκτυο, προκειμένου να πάρεις ιδέες και να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Τώρα με την ανάδρομη πορεία του Ερμή καλό θα ήταν να είσαι πιο προσεκτική με τα ραντεβού σου και τον τρόπο επικοινωνίας σου καλού κακού. Μικρές συγκρούσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου καλύτερα να τις αποφύγεις αν δεν θέλεις να υπάρξουν δυσάρεστες συνέπειες. Για κάποιο λόγο υπάρχει ανταγωνισμός ανάμεσά σας. Συνοδοιπόροι είστε όχι ανταγωνιστές. Εσύ που είσαι μόνη, η αυξημένη κοινωνικότητά σου σε φέρνει κοντά σε πειρασμούς. Συγκράτησε τον ενθουσιασμό σου και μην βιαστείς να δώσεις την καρδιά σου. Αρκέσου στο παιχνίδι του φλερτ που είναι αρκετό για να ανεβάσει την αυτοπεποίθηση και την ψυχολογία σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η νέα Σελήνη στο Σκορπιό με το ξεκίνημα της εβδομάδας θα επηρεάσει θέματα εργασιακά και καριέρας, καθώς φέρνει και δημιουργεί ανακατατάξεις και αλλαγές. Έχεις τη διάθεση να θέσεις σε εφαρμογή τις ιδέες σου όμως θα πρέπει πρώτα να βεβαιωθείς και να εξετάσεις τις συνθήκες που επικρατούν. Ένα δεύτερο πλάνο στις ενέργειες και στη στάση σου απέναντι σε άτομα κύρους θα μπορούσε να λειτουργήσει εξαιρετικά βοηθητικά, καθώς ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στις 31/10 και δημιουργεί διαφωνίες. Πριν αρχίσει τα παράπονα και την γκρίνια ο ερωτικός σύντροφός σου φρόντισε να εξοικονομήσεις χρόνο γι’ αυτόν. Μην ξεχνάς ή παραδέξου πως έχει και τα δίκια του. Τον έχεις παραμελήσει αισθητά βάζοντας την καριέρα και εξέλιξη των επαγγελματικών σου πάνω απ’ όλους και όλα. Η παραμονή της Αφροδίτης στο μυστηριώδη Σκορπιό φέρνει νέες γνωριμίες για να καλύψουν τα κενά της μοναξιάς σου, που περισσότερο έχουν άρωμα πάθους και όχι στήριξης συναισθηματικής. Προτίμησε λοιπόν να περάσεις καλά και παρέμεινε προσγειωμένη στη γη.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Είσαι απ’ τις πιο ευνοημένες της Νέας Σελήνης που διαμορφώνεται στις 28/10 στο ζώδιο του Σκορπιού. Το επόμενο διάστημα παρουσιάζονται ευκαιρίες στη ζωή σου που σου δίνουν τη δυνατότητα να επεκτείνεις τις γνώσεις σου, να αποκτήσεις νέες εμπειρίες και να διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Θέσε λοιπόν τα θεμέλια για μια καλύτερη ποιότητα ζωής, μιας και η τύχη είναι με το μέρος σου. Διανύεις μια περίοδο που πραγματικά μπορείς να κάνεις όνειρα στα εργασιακά, κυρίως αν το αντικείμενο των υποθέσεών σου σχετίζεται με το εξωτερικό. Δώσε έμφαση στα σχέδιά σου και εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία για την προώθηση τους. Στον αισθηματικό τομέα πάρε τις αποφάσεις σου, θέσε ημερομηνίες συγκεκριμένες για τις υποσχέσεις που έχεις δώσει στο σύντροφό σου και τήρησε τες. Εσύ που είσαι μόνη, αν και τα συναισθηματικά δείχνεις να τα έχεις περάσει σε δεύτερη μοίρα και να προσπαθείς να πείσεις τους πάντες πως περνάς καλά και μόνη σου, παραδέξου τις αλήθειες σου και ρίξε μια πιο προσεκτική ματιά γύρω σου. Μια ανάσα μακριά είσαι απ’ το μεγάλο έρωτα.

 

Read More

And More