Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (από 5 έως 11 Μαρτίου 2018)

Ψάχνεις να προσθέσεις λίγο αλατοπίπερο στην ερωτική σου ζωή; Αν η απάντηση είναι «ναι», τότε το σύμπαν θα σε υποχρεώσει! Την Τρίτη η Αφροδίτη και ο Ερμής εισέρχονται στον Κριό και θα σε κάνουν να αποζητήσεις με αυτοπεποίθηση την ερωτική σου ολοκλήρωση. Η σύνδεση του Άρη με τον Ουρανό την Κυριακή υπόσχεται απροσδόκητες ερωτικές «συναντήσεις» για όλους. Ποια θα είναι η δική σου;

ΚΡΙΟΣ
Την Τρίτη η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιό σου και παραμένει στον Κριό μέχρι τις 31 του μήνα. Όταν ο πλανήτης του έρωτα βρίσκεται στο ζώδιό σου γίνεσαι ακαταμάχητη. Ο μαγνητισμός που εκπέμπεις κάνει τους πάντες να σε προσέχουν στο δωμάτιο. Αν είσαι σε σχέση τότε θα υπενθυμίσεις στον αγαπημένο σου πόσο πολύ σου αρέσει να είσαι το νούμερο ένα στη ζωή του, ενώ αν είσαι single ετοιμάσου για γνωριμίες! Στη δουλειά η επιρροή σου αυξάνεται αυτήν την εβδομάδα και γίνεσαι αναντικατάστατη. Είναι επίσης μια καλή περίοδος για να ολοκληρώσεις πρότζεκτ και συμφωνίες. Αν κάποια στιγμή προκύψει και λίγη χαλάρωση ή και διασκέδαση με τους συναδέλφους μην το αρνηθείς, η συμμετοχή σου θα σε ανεβάσει στα μάτια τους.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα με την Αφροδίτη στο “μυστικό” 12ο οίκο σου θα ανακαλύψεις κάτι για τον αγαπημένο σου, που δεν το περίμενες ή θα σου κολλήσει στο μυαλό μια ερωτική φαντασίωση που δεν θα φεύγει με τίποτα. Τι περιμένεις; Πρέπει να την εκπληρώσεις! Θετική ενέργεια κυλά στην κοινωνική σου ζωή και ευνοούνται οι καλές σχέσεις στον εργασιακό σου χώρο. Εξωτερίκευσε τις ιδέες σου χωρίς φόβο και θα δεις ότι θα λάβεις καλές κριτικές από τους ανώτερούς σου. Προσπάθησε να ολοκληρώσεις τις υποχρεώσεις σου αρκετά πριν τις προθεσμίες για την αποφυγή άγχους. Τα προβλήματα του πρόσφατου παρελθόντος φαίνεται πως ξεχνιούνται.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αν είσαι σε σχέση τότε προετοιμάσου για μια ενδιαφέρουσα εβδομάδα. Ίσως ήρθε η ώρα να του πεις για εκείνη την φαντασίωση που έχεις εδώ και καιρό, αλλά δεν έβρισκες το σωστό timing. Αν είσαι single τότε υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες να γνωρίσεις κάποιον online, φρόντισε να είσαι συνέχεια συνδεδεμένη! Αυτή η περίοδος έχει μπόλικη ενέργεια και μπορείς να περιμένεις καλές κριτικές για τη δουλειά σου. Ευνοείται κυρίως η δικτύωση και η καλή επαφή με τους πελάτες. Η οργάνωση και η προσοχή στις λεπτομέρειες είναι απαραίτητες. Μπορεί κάποιος να εκφράσει αμφιβολίες για τον τρόπο που λειτουργείς, αν δεν χάσεις την ψυχραιμία σου στην κόντρα, τότε θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτή η εβδομάδα θα είναι αφιερωμένη στην επαγγελματική σου ανέλιξη και όχι στον έρωτα. Μην έχεις τύψεις αν καθόλη τη διάρκεια της εβδομάδας δεν βρεις χρόνο για τα προσωπικά σου, η ενέργεια σε καλεί να βρίσκεσαι στη δουλειά! Υπάρχει η περίπτωση να εμφανιστεί και μια μοναδική επαγγελματική ευκαιρία, που ίσως να έχει και κάποια σχέση με τα προσωπικά σου. Αυτή η περίοδος ξεκινά με ώθηση στην παραγωγικότητα και στα καλά αποτελέσματα. Λίγες παραπάνω ώρες στη δουλειά θα φέρουν οφέλη στο άμεσο μέλλον. Μάλλον κάνεις καλά και δεν εμπλέκεσαι στις διαμάχες στο γραφείο, συνέχισε έτσι γιατί αλλιώς θα βρεθείς και κατηγορούμενη. Μπορεί να αισθανθείς μια μικρή δυσφορία, αν η συμβολή σου δεν αναγνωριστεί όπως θα ήθελες, κάνε υπομονή.

 

ΛΕΩΝ
Η κίνηση του Άρη δημιουργεί ευκαιρίες στην ερωτική σου ζωή. Μπορεί να απασχολείς παραπάνω από έναν συντρόφους και το διασκεδάζεις με την ψυχή σου. Μην ξεχνάς όμως ότι όσο εσύ διασκεδάζεις κάποιος μπορεί να υποφέρει από ραγισμένη καρδιά. Τουλάχιστον φρόντισε να είσαι ειλικρινής και να μην δίνεις λάθος σήματα. Αν είσαι σε σχέση, τότε αυτήν την εβδομάδα ο πειρασμός θα σου χτυπήσει την πόρτα! Ένα φλερτ στο χώρο εργασίας σου μπορεί να σε κάνει να αποσπαστείς. Μην δώσεις βάση, θα είναι μια περαστική κατάσταση. Όποιες παραλείψεις συμβούν θα χρειαστούν από εσένα τον διπλάσιο κόπο αργότερα. Είναι η κατάλληλη περίοδος για ομαδικά meeting ή ακόμη και για ένα συναδερφικό πάρτι. Η ικανότητά σου να κάνεις τους άλλους να αισθάνονται καλά με τον εαυτό τους εξακολουθεί να είναι το δυνατό σου σημείο.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι πλανήτες σου προσφέρουν τη δυνατότητα για να κάνεις πιο έντονη την ερωτική σου ζωή με τον αγαπημένο σου. Το μόνο που σε κρατάει είναι να βρεις την αυτοπεποίθηση για να διώξεις τους φόβους και να κερδίσεις αυτό ακριβώς που θέλεις. Ο αγαπημένος σου θα ξαφνιαστεί ευχάριστα με τη νέα σεξουαλική σου ενέργεια. Τα κοινά οικονομικά σας θα πάνε επίσης πολύ καλά. Στη δουλειά αυτήν την εβδομάδα κυριαρχεί το άγχος. Μπορεί να συναντήσεις εμπόδια από συναδέρφους σου και να νιώσεις ότι απειλείσαι. Η υπομονή θα είναι για εσένα η καλύτερη απάντηση. Αν αισθανθείς τη ζήλια κάποιου συναδέρφου, μην την αντιμετωπίσεις face to face, η δουλειά σου είναι η καλύτερη απάντηση. Αυτή η περίοδος μπορεί να σε φέρει σε ένα σταυροδρόμι γεμάτο προοπτικές.

 

ΖΥΓΟΣ
Αυτή η εβδομάδα είναι αφιερωμένη στην ερωτική σου ζωή, αυτό θα είναι το πρώτο θέμα που θα σε απασχολήσει. Από την Τρίτη η Αφροδίτη θα φροντίσει να έχεις την ιδανική ερωτική ζωή μέχρι και τις 31 Μαρτίου. Αν σκέφτεστε να κάνετε το επόμενο βήμα στη σχέση σας τότε αυτή είναι η κατάλληλη περίοδος. Θα πεις “ναι” πριν το καταλάβεις! Αν είσαι single τότε προετοιμάσου να γνωρίσεις κάποιον σε επαγγελματική συνάντηση. Η ενέργεια σε στέλνει για δουλειές μακριά από τη βάση σου. Είναι κατάλληλη περίοδος για να δείξεις σε νέους συναδέρφους τα κόλπα της δουλειάς και να τους ανεβάσεις το ηθικό. Δεν θα υπάρχει μεγάλη παραγωγικότητα, αλλά οι σχέσεις σου στο γραφείο θα γίνουν καλύτερες, λόγω της σωστής επικοινωνίας. Σε λίγο καιρό οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκότερες.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αν είσαι single τότε κάποιος σε έχει βάλει στο μάτι, πιθανώς να σε είδε στο γυμναστήριο και κάθε φορά του ανταλλάσσετε τυχαία βλέμματα πετάγονται σπίθες! Πόσο θα αντέξει μέχρι να έρθει να σου μιλήσει; Αν είσαι σε σχέση τότε αυτήν την εβδομάδα θα βγει από μέσα σου η τρυφερή σου πλευρά και η περιποίηση του αγαπημένου σου θα γίνει η πρώτη σου προτεραιότητα. Αυτήν την περίοδο νομίζεις ότι είσαι η μόνη που δουλεύει σκληρά. Είναι η κατάλληλη περίοδος για καθαριότητα, οργάνωση και επανεξέταση. Να είσαι προετοιμασμένη, γιατί η επιτυχία βρίσκεται πολύ κοντά. Μην φοβηθείς μερικές υπερωρίες, θα σε κάνει να ξεχωρίσεις. Δεν είναι κακή στιγμή για λίγο διασκέδαση στο γραφείο.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Με τον Άρη να ταξιδεύει στο ζώδιό σου η λίμπιντό σου έχει χτυπήσει κόκκινο. Αποφεύγεις τη δέσμευση και ειδικά αυτήν την περίοδο έχεις πολλές επιλογές. Ο εγωισμός σου έχει πάρει την πάνω βόλτα στα προσωπικά σου, αλλά προς το τέλος της εβδομάδας ίσως αρχίσεις να νιώθεις κάτι περισσότερο για κάποιον από τους καβαλιέρους σου. Οι πλανήτες ευνοούν την κοινωνικοποίησή σου, μιας και αυτήν την περίοδο τα επαγγελματικά σου θα παραμείνουν στάσιμα. Ντύσου καλά και άδραξε κάθε ευκαιρία για να γνωρίσεις κόσμο. Μόνο αν εργάζεσαι στην εξυπηρέτηση πελατών θα είναι μια καλή περίοδος για να εντυπωσιάσεις τους ανώτερούς σου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η οικιακή αρμονία με κάποιον τρόπο θα γλυκάνει την ερωτική σου ζωή αυτήν την εβδομάδα. Μπορεί να αποφασίσετε επιτέλους να συζήσετε, κάτι ωστόσο με το οποίο θα διαφωνήσουν κάποιοι κοντινοί σας άνθρωποι… Μόνο εσείς όμως ξέρετε και γι’ αυτό πρέπει να αποφασίσετε χωρίς να επηρεάζεστε. Αν συζείτε τότε ίσως σας έρθει η όρεξη για νέα διακόσμηση στο σπίτι σας, τολμήστε το, αλλά με προσοχή, δεν πρέπει να ξοδέψετε παραπάνω από όσα πραγματικά μπορείτε. Αυτήν την εβδομάδα ευνοούνται οι αλλαγές και οι απαλλαγές στη δουλειά σου από ό,τι δεν σε βοηθά να γίνεσαι καλύτερη και πιο αποδοτική. Υπάρχει καλή ενέργεια για εργασία με φίλους. Να είσαι ανοιχτή σε συνεργασίες και να μην φοβηθείς να ζητήσεις βοήθεια, αν χρειαστεί. Ανέβαλε κάθε προσπάθεια για νέα αρχή αυτήν την εβδομάδα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Αφροδίτη και ο Ερμής από την Τρίτη και μετά θα σε κάνουν να σκέφτεσαι συνέχεια τα αισθηματικά σου. Μπορεί να εμφανιστεί μια νέα σχέση ή μαζί με τον αγαπημένο σου μπορεί να χαράξετε μια νέα πορεία. Όλα θα εξαρτηθούν από το πόσο είσαι διατεθειμένη να ρισκάρεις και αυτήν την περίοδο είσαι αρκετά! Αν μπορείς να ξεφύγεις για μερικές μέρες σε ένα ταξίδι τότε κάν’ το. Είναι καλή περίοδος να κάνεις κοινωνικές επαφές και να δικτυωθείς. Στη δουλειά υπάρχει ένταση και φρόντισε να είσαι διπλωματική, για να μη σε πάρει και εσένα η μπάλα. Σε λίγο καιρό θα καλυτερέψουν τα πράγματα.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Οι συζητήσεις με τον αγαπημένο σου αυτήν την εβδομάδα, που αφορούν στα οικονομικά θα αποφέρουν καρπούς. Μπορεί να έχει συλλάβει κάποιο σχέδιο για να προχωρήσει την καριέρα του, αλλά μπορεί να έχει κάτι να πει για τον κοινό σας προϋπολογισμό. Η εμπιστοσύνη που σου δείχνει μπορεί να σε ωθήσει να ρισκάρεις σε κάτι επιχειρηματικό, για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Στη δουλειά νιώθεις στρεσαρισμένη αυτήν την εβδομάδα, αλλά δεν θα διαρκέσει για πολύ. Να είσαι προετοιμασμένη και να προσέχεις τις λεπτομέρειες. Αν χρειάζεσαι περισσότερη εξάσκηση, τότε κάντο αυτήν την εβδομάδα. Μην αρνηθείς μια πιθανή πρόσκληση για επαγγελματικό δείπνο ή κάποια εκδήλωση, θα κάνεις πολύ καλή εντύπωση.

 

Read More

And More