Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (3/1)

Η σύνοδος Σελήνης – Δία φέρνει ενθουσιασμό υπερ-αισιοδοξία αλλά θα πρέπει να βλέπουμε τα πράγματα στις ρεαλιστικές τους διαστάσεις…

ΚΡΙΟΣ
Είσαι γεμάτη ενέργεια, δύναμη και θετική διάθεση και όλη αυτήν την ενεργητικότητα καλό θα είναι να τη διοχετεύσεις στην εργασία σου που έτσι και αλλιώς είναι ένας τομέας απαιτητικός αυτό το διάστημα! Μια είδηση σε απογοητεύει, έστω και αν δεν σε αφορά προσωπικά αλλά αγγίζει ένα πρόσωπο από το περιβάλλον σου. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να προσπαθήσεις να εμψυχώσεις αυτό το πρόσωπο και να του μεταδώσεις λίγη από την αισιοδοξία σου. Αν είσαι single, δεν σε χωράει ο τόπος, με τις συναντήσεις με φίλους και τις βόλτες σε αγαπημένα μέρη να είναι ο καλύτερος τρόπος να ξορκίσεις την γκρίνια για την επιστροφή στην καθημερινότητα! Αν είσαι σε σχέση μάλλον η μέρα σου θα περάσει με επισκέψεις και συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα του καλού σου αλλά το βράδυ φρόντισε να το περάσετε οι δυο σας μόνοι, να βγείτε, να γελάσετε, να διασκεδάσετε! Η Νέα Χρονιά έχει να σου δώσει πολλά αρκεί να είσαι έτοιμη να αρπάξεις την ευκαιρία! Κάλεσε τώρα στο 9011513203 και μάθε πως πρέπει να κινηθείς σύμφωνα με τον αστρολογικό σου χάρτη!

 

ΤΑΥΡΟΣ
Έχεις “μύτη” και όσφρηση ισχυρή, χρησιμοποίησέ τη λοιπόν για να καταλάβεις ποιους μπορείς να εμπιστευτείς και ποιους όχι στο χώρο της δουλειάς σου. Είσαι σε φάση αναδιοργάνωσης και σκέψεων για το πως θέλεις να κινηθείς επαγγελματικά αλλά προς το παρόν κράτα τα χαρτιά σου κλειστά. Κάποια χρήματα φαίνεται να σου έρχονται σήμερα, ίσως σαν δώρο ή ενίσχυση από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Αν είσαι single, προτιμάς να κινείσαι σε γνωστά μέρη και να συναντάς αγαπημένους ανθρώπους που σε κάνουν να νιώθεις ασφαλής, αλλά οι εκπλήξεις σήμερα δεν θα λείψουν. Μια γνωριμία προκύπτει κυριολεκτικά από το πουθενά, ενώ είναι πιθανό στη γνωριμία σας να εμπλέκεται ένα οικονομικό ζήτημα. Αν είσαι σε σχέση, νιώθεις τόσο έντονη την ανάγκη συναισθηματικής και ερωτικής επιβεβαίωσης που ο σύντροφός σου νιώθει να καταπιέζεται και αντί για ερωτόλογα και υποσχέσεις αιώνιας πίστης να ακούσεις ότι είσαι απαιτητική και καταπιεστική. Η Νέα Χρονιά έχει να σου δώσει πολλά αρκεί να είσαι έτοιμη να αρπάξεις την ευκαιρία! Κάλεσε τώρα στο 9011513203 και μάθε πως πρέπει να κινηθείς σύμφωνα με τον αστρολογικό σου χάρτη!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Είσαι πάντα πρόθυμη να συζητήσεις, να ακούσεις τις απόψεις των συνεργατών σου, να δεχθείς τη διαφορετική γνώμη τους επάνω σε ένα θέμα της δουλειάς αρκεί να έχουν επιχειρήματα! Σήμερα λοιπόν αυτά τα επιχειρήματα θα πρέπει να τα εξετάσεις με πολύ προσοχή γιατί ίσως στερούνται αλήθειας ή επαφής με την πραγματικότητα. Οικονομικά το έχουμε πει, μαθαίνεις τι θα πει μέτρο και σύνεση και αυτό δεν είναι κακό όσο και αν σε ενοχλεί. Αν είσαι single, ανάμεσα στα πρόσωπα της παρέας θα σου κινήσει το ενδιαφέρον ένα νέο πρόσωπο και αν και δεν σου λείπει το θάρρος να το προσεγγίσεις θα προτιμήσεις να αφήσεις σε εκείνον την πρωτοβουλία και τον τρόπο που θα σας φέρει πιο κοντά! Αν είσαι σε σχέση, σήμερα αφήνεις το πηδάλιο στον αγαπημένο σου και ακολουθείς τις δικές του επιθυμίες και το πιο πιθανό είναι να περάσεις πολύ όμορφα, με την πιθανότητα μιας κοντινής μετακίνησης να παίζει πολύ δυνατά! Η Νέα Χρονιά έχει να σου δώσει πολλά αρκεί να είσαι έτοιμη να αρπάξεις την ευκαιρία! Κάλεσε τώρα στο 9011513203 και μάθε πως πρέπει να κινηθείς σύμφωνα με τον αστρολογικό σου χάρτη!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είτε έχεις επιστρέψει στην εργασία και τις καθημερινές σου υποχρεώσεις είτε όχι, στο μυαλό σου ήδη οργανώνεις τα βήματα και τις ενέργειες που θα κάνεις και θα σε φέρουν πιο κοντά στους στόχους σου. Έχεις ωστόσο ένα μόνιμο άγχος το οποίο θα πρέπει να ελέγξεις αν  δεν θέλεις να ταλαιπωρηθείς από την υγεία σου αφού σε σένα -λόγω ευαισθησίας- είναι εύκολο να εκδηλωθούν διάφορα ψυχοσωματικά. Μην παίρνεις φάρμακα χωρίς έλεγχο και φρόντισε τη διατροφή σου! Αν είσαι single, άκου αυτό που σου λέει η διαίσθησή σου και όχι αυτά που σου υπόσχεται ένα πρόσωπο που σε εντυπωσίασε μεν με τις ρομαντικές του κινήσεις αλλά θα πρέπει να είναι και σε επαφή με την πραγματική ζωή που μάλλον δεν είναι. Αν είσαι σε σχέση, ίσως χρειαστεί να συνοδεύσεις το ταίρι σου σε μια κοινωνική υποχρέωση που σου φαίνεται πολύ βαρετή αλλά είναι αναγκαία. Άσε λοιπόν τη γκρίνια και στήριξέ τον όσο μπορείς και εκείνος θα βρει τον τρόπο να σου δείξει την ευγνωμοσύνη του. Η Νέα Χρονιά έχει να σου δώσει πολλά αρκεί να είσαι έτοιμη να αρπάξεις την ευκαιρία! Κάλεσε τώρα στο 9011513203 και μάθε πως πρέπει να κινηθείς σύμφωνα με τον αστρολογικό σου χάρτη!

 

ΛΕΩΝ
Με καλή διάθεση βαδίζεις αυτήν την πρώτη εβδομάδα της νέας χρονιάς και ακόμη καλύτερη σήμερα που βλέπεις κάποιες ιδέες σου να γίνονται αποδεκτές με ενθουσιασμό ενώ έχεις και την ανάλογη υποστήριξη για να τις πραγματοποιήσεις. Τα οικονομικά σου ωστόσο απαιτούν προσοχή γιατί μπορεί να έχεις κάποιες απώλειες εκεί που σου υπόσχονταν κέρδη ή να πρέπει να πληρώσεις κάτι με προσαυξήσεις και δεν το γνώριζες ή κάποιος να προσπαθήσει να σε εκμεταλλευτεί. Αν είσαι single, οι γιορτές, οι βόλτες, οι έξοδοι και οι γνωριμίες καλά κρατούν για σένα και καλά κάνεις και δεν αφήνεις καμιά ευκαιρία διασκέδασης ανεκμετάλλευτη! Αν μέσα από φίλους γνωρίσεις ένα πρόσωπο που σε κάνει να γελάς μη το αφήσεις να φύγει. Αν είσαι σε σχέση, είσαι πρόθυμη να δείξεις με λόγια αλλά και πράξεις όλη την αγάπη, την τρυφερότητα και το ενδιαφέρον σου στον άνθρωπό σου αλλά μην το παρακάνεις γιατί το ταίρι σου μπορεί να νιώσει ότι τον καταπιέζεις. Η Νέα Χρονιά έχει να σου δώσει πολλά αρκεί να είσαι έτοιμη να αρπάξεις την ευκαιρία! Κάλεσε τώρα στο 9011513203 και μάθε πως πρέπει να κινηθείς σύμφωνα με τον αστρολογικό σου χάρτη!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Εργασία και χαρά έχει η σημερινή μέρα, ή μάλλον η χαρά λείπει γιατί η εργασία είναι πολλή και δεν βγαίνει χωρίς οργάνωση και σύστημα, αξίες άγνωστες για τους συναδέλφους σου που είναι ακόμη σε  mood Πρωτοχρονιάς.
Ασχολήσου με τα δικά σου και άσε τον καθένα να απολογηθεί στους ανωτέρους του. Αν έχεις θέματα κληρονομικά ή φορολογικά που δεν έχεις τακτοποιήσει θα τα δεις να επανέρχονται άμεσα. Αν είσαι single, είναι καλύτερα να βγαίνεις με την παρέα σου και να περνάς όμορφα παρά να κάθεσαι σπίτι και να μιζεριάζεις. Εξάλλου από προχτές φυσάει άλλος αέρας στη σεξουαλική σου ζωή που καλό θα σου κάνει να εισπνεύσεις! Αν είσαι σε σχέση, μην είσαι δύσπιστη απέναντι στο σύντροφό σου γιατί μπορεί να γίνει και αυτός και κάπου εκεί να χάσετε τελείως την επικοινωνία μεταξύ σας και άντε μετά από όσα πείτε να την αποκαταστήσετε. Η Νέα Χρονιά έχει να σου δώσει πολλά αρκεί να είσαι έτοιμη να αρπάξεις την ευκαιρία! Κάλεσε τώρα στο 9011513203 και μάθε πως πρέπει να κινηθείς σύμφωνα με τον αστρολογικό σου χάρτη!

 

ΖΥΓΟΣ
Οι ρυθμοί της ζωής σου έχουν ανέβει τις τελευταίες ημέρες και το επόμενο διάστημα θα ανέβουν και άλλο, να είσαι λοιπόν προετοιμασμένη και για πολύ τρέξιμο και κούραση αλλά και για επιτυχίες που θα έρθουν μέσα από τις δικές σου προσπάθειες. Ασχολήσου σήμερα με ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει ένας κοντινός σου άνθρωπος και προσπάθησε να δει την κατάσταση που αντιμετωπίζει από όλες τις πλευρές για να μπορέσει να την ξεπεράσει. Υπάρχει ακόμη εύνοια στα οικονομικά σου φρόντισε να τη εκμεταλλευτείς με τις κατάλληλες κινήσεις και επενδύσεις. Αν είσαι single, θα έχεις την ευκαιρία να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα με μια μικρή εκδρομή, μια σύντομη μετακίνηση που θα σου προτείνει ένα συγγενικό ή στενά φιλικό σου πρόσωπο. Δεν αποκλείεται μάλιστα η πρόταση να γίνει με σκοπό να σου κάνει μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Αν είσαι σε σχέση, θα βρεθείς μαζί με τον καλό σου σε μια μεγάλη συντροφιά από δικούς σας, αγαπημένους άνθρώπους και θα φτιάξει το κέφι σας ανταλλάσοντας ειδήσεις, απόψεις και σχόλια για όσα κάνατε τις γιορτινές ημέρες! Η Νέα Χρονιά έχει να σου δώσει πολλά αρκεί να είσαι έτοιμη να αρπάξεις την ευκαιρία! Κάλεσε τώρα στο 9011513203 και μάθε πως πρέπει να κινηθείς σύμφωνα με τον αστρολογικό σου χάρτη!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Εμπιστεύσου το αλάθητο ένστικτό σου σήμερα για να διακρίνεις την ευκαιρία από την απάτη καθώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον να σε πλησιάσει ένα άτομο με σκοπό να σε εκμεταλλευτεί. Διπλά προσεκτική πρέπει να είσαι και με τα οικονομικά σου και να μην προχωρήσεις σε σημαντικές αγορές ή επενδύσεις καθώς τα στοιχεία  δεν είναι όπως φαίνονται. Αν είσαι single, με την καινούρια χρονιά ένας συνάδελφος φαίνεται να σε βλέπει με διαφορετικά μάτια και σε σένα μένει να αποφασίσεις αν αυτό που χρειάζεσαι είναι μια σεξουαλική σχέση στο γραφείο. Αν είσαι σε σχέση, καλύτερα να μη συζητήσεις με το ταίρι σου τα οικονομικά σας γιατί θα βρεθείς να απολογείσαι για κάποια έξοδα που έγιναν λόγω κοινωνικών υποχρεώσεων και δεν γνώριζε. Η Νέα Χρονιά έχει να σου δώσει πολλά αρκεί να είσαι έτοιμη να αρπάξεις την ευκαιρία! Κάλεσε τώρα στο 9011513203 και μάθε πως πρέπει να κινηθείς σύμφωνα με τον αστρολογικό σου χάρτη!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Με τη Σελήνη σήμερα στο δικό σου ζώδιο η γνωστή αισιοδοξία σου γίνεται ακόμη μεγαλύτερη και τίποτε δεν μπορεί να σου ρίξει τη διάθεση ούτε καν ένα μικρό μπέρδεμα στο χώρο της δουλειάς. Βέβαια αυτό το μπέρδεμα θα πρέπει να το προσέξεις γιατί το δημιουργεί ένα άτομο με σκοπό να επωφεληθεί προσωπικά. Τα οικονομικά σου έχουν μπει εδώ και καιρό στη συντήρηση αλλά αυτό είναι το προηγούμενο στάδιο πριν την αύξηση όποτε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Αν είσαι single, σήμερα είσαι ιδιαίτερα αγαπητή στο περιβάλλον σου ενώ κάνεις την καλύτερη εντύπωση σε όσους σε γνωρίζουν για πρώτη φορά και σε πλησιάζουν εντυπωσιασμένοι! Αν είσαι σε σχέση, θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις πολύ όμορφα με τον καλό σου αρκεί να μη βγει στην επιφάνεια ο κακομαθημένος σου εαυτός και ζητάς περισσότερα από ότι μπορεί να σου δώσει. Η Νέα Χρονιά έχει να σου δώσει πολλά αρκεί να είσαι έτοιμη να αρπάξεις την ευκαιρία! Κάλεσε τώρα στο 9011513203 και μάθε πως πρέπει να κινηθείς σύμφωνα με τον αστρολογικό σου χάρτη!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αν υπάρχει ένα ζώδιο που επανέρχεται άμεσα, μη πω και με χαρά στην καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις μετά τις γιορτές αυτό είναι το δικό σου αγαπητέ Αιγόκερε, πόσω μάλλον την περίοδο αυτή που η επαγγελματική σου εξέλιξη απαιτεί όλη σου την ενέργεια! Προσοχή σήμερα σε ένα συνάδελφο ή συνεργάτη σου που σου δείχνει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο από το αληθινό του. Τα οικονομικά σου δεν φαίνεται να έχουν σημαντικές μεταβολές. Αν είσαι single, μην περιμένεις να έρθει στη ζωή σου ο έρωτας αν εσύ δεν αφήνεις κανένα παράθυρο ανοιχτό έχοντας υψώσει φράχτες ως τον ουρανό. Αν είσαι σε σχέση, θα ενοχληθείς από κάτι που θα μάθεις και αφορά στο σύντροφό σου αλλά δεν είναι κάτι που έγινε εσκεμμένα εκ μέρους του επομένως δείξε κατανόηση. Η Νέα Χρονιά έχει να σου δώσει πολλά αρκεί να είσαι έτοιμη να αρπάξεις την ευκαιρία! Κάλεσε τώρα στο 9011513203 και μάθε πως πρέπει να κινηθείς σύμφωνα με τον αστρολογικό σου χάρτη!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αισθάνεσαι να αλλάζουν οι προτεραιότητες και τα θέλω σου και εδώ και καιρό η δουλειά σου σε προβληματίζει κατά πόσο είναι αυτό που σε ικανοποιεί ή αν μπορεί και στο μέλλον να σου δώσει νέα ερεθίσματα. Προς το παρόν δεν είναι η ώρα των αλλαγών αλλά είναι η στιγμή να καλλιεργήσεις σχέσεις και γνωριμίες που αργότερα θα στηρίξουν τα σχέδιά σου. Προσοχή σήμερα απαιτούν τα οικονομικά σου και απέφυγε τόσο να δανείσεις χρήματα όσο και να ακολουθήσεις τις συμβουλές ενός φιλικού σου προσώπου για κέρδη και επενδύσεις. Αν είσαι single, περνάς τόσο όμορφα και διασκεδαστικά με τους φίλους σου που δεν αισθάνεσαι να σου λείπει ένας πιο στενός δεσμός, αν και ένας φίλος σου σε βλέπει διαφορετικά και στο δείχνει. Αν είσαι σε σχέση, με τη γιορτινή διάθεση να είναι ακόμη διάχυτη τριγύρω, πάρε τον καλό σου και κάντε κάτι μόνο οι δυο σας! Θεάτρο, κινηματογράφος, μουσικές σκηνές, η επιλογή είναι δική σας! Η Νέα Χρονιά έχει να σου δώσει πολλά αρκεί να είσαι έτοιμη να αρπάξεις την ευκαιρία! Κάλεσε τώρα στο 9011513203 και μάθε πως πρέπει να κινηθείς σύμφωνα με τον αστρολογικό σου χάρτη!

 

ΙΧΘΕΙΣ
Αφιερωμένη στα επαγγελματικά σου είναι η σημερινή ημέρα και έχεις όλη την απαραίτητη ενέργεια για να φέρεις εις πέρας διαπραγματεύσεις, συζητήσεις και επαγγελματικές συναντήσεις αρκεί να είσαι συγκεντρωμένη και αφοσιωμένη στα  συμφέροντά σου γιατί κάποιος θα προσπαθήσει να στα θίξει. Στα οικονομικά σου μόλις ξεκίνησε μια περίοδος εξόδων και απρόβλεπτων δαπανών, ας είσαι λοιπόν συνετή στη διαχείρισή τους. Αν είσαι single, καλύτερα να μην υποκύψεις στο φλερτ ενός προσώπου από το εργασιακό σου  περιβάλλον καθώς σύντομα όχι μόνο δεν θα σε ενδιαφέρει καθόλου αλλά υπάρχει κίνδυνος να γίνει γνωστό και να σχολιαστεί αρνητικά από τους γύρω σου. Αν είσαι σε σχέση, απόφυγε να κάνεις αρνητικά σχόλια για ένα αγαπητό στο σύντροφό σου πρόσωπο γιατί θα προκαλέσεις τον εκνευρισμό του και θα χαλάσεις ένα πολλά υποσχόμενο βράδυ. Η Νέα Χρονιά έχει να σου δώσει πολλά αρκεί να είσαι έτοιμη να αρπάξεις την ευκαιρία! Κάλεσε τώρα στο 9011513203 και μάθε πως πρέπει να κινηθείς σύμφωνα με τον αστρολογικό σου χάρτη!

Read More

And More