Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023

Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Ο Ποσειδώνας σταματά την ανάδρομη πορεία του από σήμερα, βοηθώντας σε να αποφασίσεις ποιες καταστάσεις πρέπει να αφήσεις στην άκρη και με ποιες να ασχοληθείς. Δώσε βάση σε δραστηριότητες που σε βοηθούν να χαλαρώσεις και να αποσυμπιεστείς, σε δραστηριότητες που τροφοδοτούν το πνεύμα σου και ικανοποιούν την επιθυμία σου να μάθεις και να ανακαλύψεις. Βρίσκεις τρόπους ώστε να δημιουργήσεις περισσότερη οικειότητα με αυτόν που σε ενδιαφέρει. Οι στρατηγικές που ακολουθείς με σκοπό να βελτιώσεις τα οικονομικά σου είναι οι σωστές. Μείνει πιστή σε αυτές.

Ταύρος

Ο Ποσειδώνας στρέφεται ορθόδρομος σήμερα μετά από μια ανάδρομη κίνηση που ξεκίνησε τον Ιούνιο. Αυτό σε βοηθά να ξεπεράσεις ένα πρόβλημα που είχε προκύψει με μια φίλη ή έναν φίλο. Γενικώς τις επόμενες εβδομάδες οι φιλίες είναι στο επίκεντρο. Είχες μια μικρή απογοήτευση σε αυτόν τον τομέα το περασμένο διάστημα, αλλά αυτό αποτελεί παρελθόν. Μπορεί ακόμα και να ακούσεις νέα από ένα φίλο που έχεις να δεις πολύ καιρό. Στην αρχή της σημερινής ημέρας, οι αλλαγές είναι πολλές και αυτό σου δημιουργεί μια μικρή σύγχυση. Αυτή όμως θα ξεπεραστεί όσο προχωρά η μέρα.

Δίδυμοι

Ο Ποσειδώνας τελειώνει τον ανάδρομο κύκλο του σήμερα και σε βοηθά να ξεμπλοκάρεις στα επαγγελματικά σου. Θυμίζουμε πως ο Ποσειδώνας ήταν ανάδρομος για περισσότερο από 5 μήνες. Αν είσαι σε δίλημμα ποιο μονοπάτι πρέπει να ακολουθήσεις, καλό είναι να κινηθείς διαισθητικά. Και έτσι θα δεις πως θα πάρεις την σωστή κατεύθυνση. Είσαι απίστευτα ανοιχτή σε νέες ιδέες. Είσαι πολύ  ευχαριστημένη με όσα έχεις καταφέρει στον επαγγελματικό τομέα. Τις επόμενες εβδομάδες, βρίσκεις ξανά την χαμένη σου πίστη στην καριέρα σου. Ξέρεις πως τελικά μπορείς να ανταποκριθείς σε όλες σου τις ευθύνες.

Καρκίνος

Η πίστη σου στον εαυτό σου και στην ίδια τη ζωή, δυναμώνει. Με τον Ποσειδώνα να τελειώνει την ανάδρομη κίνηση του σήμερα, αρχίζεις και πιστεύεις και στα όνειρα σου. Τις επόμενες εβδομάδες βλέπεις την ζωή σου πανοραμικά. Ακόμα κι αν οι στόχοι σου ακόμα δεν είναι εντελώς ξεκάθαροι ή σωστά καθορισμένοι, ξέρεις πως βαδίζεις προς τη σωστή κατεύθυνση. Αποδέχεσαι ότι δε χρειάζεται πάντα διαύγεια, για να αγκαλιάσεις τη ζωή.

Λέων

Η Σελήνη μετακομίζει στον τομέα της επικοινωνίας σου για μερικές ημέρες. Επίσης σήμερα ο Ποσειδώνας σταματά την ανάδρομη κίνηση και στρέφεται ορθόδρομος στον ηλιακό 8ο οίκο σου μετά από πάνω από 5 μήνες ανάδρομης κίνησης. Αυτό σημαίνει πως επιτέλους θα λάβεις την υποστήριξη που αναζητάς από την σχέση σου. Είναι πιθανό να νιώσεις αναζωογονημένη σε πνευματικό επίπεδο τώρα. Αν και μπορεί να μην είναι τα πάντα ξεκάθαρα γύρω σου, εσύ αισθάνεσαι λιγότερο ευάλωτη. Αν έχεις νιώσει εξαρτημένη από κάποιον ή κάτι και δεν είχες την ενέργεια να ανατρέψεις αυτή την κατάσταση και να βάλεις όρια, τώρα είναι η τέλεια στιγμή.

Παρθένος

Με μικρές εντάσεις να ανακατεύονται σήμερα μπορεί να νιώσεις πίεση να κάνεις μια κίνηση, αλλά το να το αφήσεις λίγο, μπορεί να είναι καλύτερα για σένα προσωρινά. Ο Ποσειδώνας στρέφεται ορθόδρομος σήμερα μετά από πέντε μήνες ανάδρομης κίνησης. Ως αποτέλεσμα, απολαμβάνεις μια ανανέωση του πνεύματος σου και περισσότερη πίστη σε μια σχέση ή μια φιλία. Η εστίαση στις θετικές, όμορφες και μαγικές ιδιότητες της ζωής και της αγάπης μπορεί να ανταμείβει τώρα και τις επόμενες βδομάδες. Εάν έχεις αισθανθεί στο έλεος των ιδιοτροπιών και των διαθέσεων των άλλων, τώρα θα είναι πιο εύκολο να πάρεις αποφάσεις.

Ζυγός

Ο Ποσειδώνας τελειώνει τον ανάδρομο κύκλο του σήμερα και ίσως αρχίσεις να αισθάνεσαι καλύτερα για τις προσπάθειες σου να βελτιώσεις την εργασία, την υγεία και τις καθημερινές σου ρουτίνες. Αυτή η αλλαγή σε βοηθά να καθαρίσεις το μυαλό σου από ενοχές ή ανησυχίες. Η αντιμετώπιση της αποδιοργάνωσης στην καθημερινότητα σου μπορεί να είναι στο επίκεντρο. Τις επόμενες βδομάδες ανανεώνεις την πίστη σου σ’ αυτό που κάνεις ή στην ιδέα ότι θα δώσεις περισσότερη σημασία. Με την αλλαγή κατεύθυνσης του Ποσειδώνα, η ζωή σου δε διορθώνεται από τη μια μέρα στην άλλη, αλλά νιώθεις λίγο πιο σίγουρη ότι μπορείς να ανατρέψεις κάποια προβλήματα.

Σκορπιός

Ο Ποσειδώνας στρέφεται ορθόδρομος σήμερα μετά από λίγο περισσότερο από πέντε μήνες ανάδρομης κίνησης. Αυτή η αλλαγή μπορεί να δώσει ώθηση σε όλα τα ρομαντικά και δημιουργικά πράγματα στη ζωή σου και είναι μια στιγμή να ανακαλύψεις τη χαρά σου. Ενθαρρύνεσαι στο να πιστέψεις στα όνειρα σου ή να καθαρίσεις το μυαλό σου από σχέδια που δε σε εξυπηρετούν πλέον ώστε να μπορείς να κάνεις χώρο για νέα. Τους τελευταίους μήνες μπορεί να προέκυψε σύγχυση επειδή απέφευγες να έρθεις σε επαφή με την καρδιά σου για ένα θέμα. Τώρα ακούς την καρδιά σου ακόμα κι αν δεν έχεις όλες τις απαντήσεις ακόμα.

Τοξότης.

Μετά από πέντε μήνες ανάδρομης κίνησης ο Ποσειδώνας στρέφεται ορθόδρομος. Μπορείς να απολαύσεις περισσότερη σαφήνεια ή κίνηση προς τα εμπρός με την οικογένεια, τις συνθήκες διαβίωσης και τις ρυθμίσεις διαβίωσης τις επόμενες βδομάδες. Είναι καιρός να αναζωογονήσεις τα όνειρα και τα σχέδια σου. Η εσωτερική αντιμετώπιση προβλημάτων που έκανες τους τελευταίους μήνες θα αρχίσει να αποδίδει καρπούς, καθώς ανακτάς κάποια αίσθηση κατεύθυνσης και αποφασιστικότητας καθώς προχωράς. Είναι λιγότερο πιθανό να χρονοτριβείς, ιδιαίτερα όταν φροντίζεις οικογενειακά θέματα που σχετίζονται με το σπίτι.

Αιγόκερος.

Ίσως καταλάβεις καλύτερα γιατί συνέβη κάτι στο παρελθόν σου, καθώς ο Ποσειδώνας στρέφεται ορθόδρομος μετά από πάνω από πέντε μήνες ανάδρομης κίνησης . Τις επόμενες βδομάδες είναι πιο πιθανό να μοιραστείς τις ιδέες και την έμπνευση σου με άλλους και λιγότερο διαθετημένη να αναβάλεις ή να αμφισβητήσεις τους στόχους και τα όνειρα σου. Κάποιες παρανοήσεις μπορεί να έρθουν στο φως, αλλά κερδίζεις περισσότερη εμπιστοσύνη στη δημιουργική σου διαδικασία. Ένα ζήτημα μάθησης, γραφής ή μεταφοράς που ήταν σε κενό μπορεί να δείξει σημάδια κίνησης προς τα εμπρός. Με την άμεση στροφή του Ποσειδώνα θα ξαναχτίσεις την πίστη σου στα έργα, τη μάθηση, τις σπουδές και τις σχέσεις σου.

Υδροχόος.

Ο Ποσειδώνας τελειώνει τον ανάδρομο κύκλο του σήμερα και τις επόμενες βδομάδες θα δεις τις υλικές σου υποθέσεις να ενισχύονται. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ξαναχτίσεις την πίστη σου στην ικανότητα σου να χειριστείς τις ευθύνες σου, να βγάζεις τα προς το ζην που θέλεις ή να προσελκύσεις τους σωστούς πόρους. Είναι μια περίοδος αναζωογόνησης του πνεύματος, της φαντασίας σου και πιο φανταστικών ονείρων ή σχεδίων. Εμπιστεύεσαι περισσότερο τη διαίσθηση σου σε επαγγελματικά και οικονομικά θέματα. Ένα θέμα χρημάτων που ήταν κολλημένο μπορεί τώρα να κυκλοφορήσει και να προχωρήσει μπροστά.

Ιχθύες.

Ο Ποσειδώνας σταματά την ανάδρομη κίνηση του σήμερα. Αυτή η αλλαγή σε κάνει να νιώσεις ευεξία, αναζωογόνηση. Προσεγγίζεις τον κόσμο με νέους τρόπους. Κινείσαι προς τα εμπρός όσον αφορά τα προσωπικά σου σχέδια και έχεις περισσότερη εμπιστοσύνη και πίστη στα όνειρα σου. Ξέρεις που ακριβώς πρέπει να ψάξεις για να βρεις την έμπνευση που χρειάζεσαι ώστε να πράξεις τις αλλαγές που πρέπει. Τα σχόλια των γύρω επίσης σε ωθούν να προβείς σε αλλαγές.

Read More

And More