5 πράγματα που δεν ήξερες για τον τοκετό της Kate Hudson!

Η Kate Hudson μίλησε στο show της Ellen De Generes και εξομολογήθηκε πόσο… νευρωτικός και δύσκολος ήταν ο τοκετός του δεύτερου γιού της! Διάβασε τι αποκάλυψε!

Πριν 14 μήνες η Kate Hudson, η γλυκιά και πανέμορφη ηθοποιός και κόρη της επίσης καταξιωμένης ηθοποιού Goldie Hawn, έφερε στον κόσμο τον γιο της Bingham Hawn, καρπό του έρωτά της με τον τραγουδιστή του συγκροτήματος Muse, Matthew Bellamy. Ο τοκετός ήταν αρκετά δύσκολος και νευρωτικός, όπως δήλωσε ενώ αποκάλυψε και τις εξής λεπτομέρειες:

1. Ο τοκετός ήταν… μαραθώνιος! Η Hudson δήλωσε ότι κράτησε 18 ενώ έσπρωχνε για 4,5 ώρες!

2. Η μαμά της, Goldie Hawn κατέφτασε στο μαιευτήριο κουβαλώντας πίτσα και Doritos! Όπως περιγράφει η Hudson, όταν τηλεφώνησε στη μητέρα της για να της πει ότι γεννάει εκείνη τη ρώτησε πόση ώρα έχει γιατί θα πήγαινε για μπάνιο. Όταν τελικά εμφανίστηκε κρατούσε μια πίτσα και Doritos για να φάει, μπροστά στην πεινασμένη Hudson που δε είχε φάει για 10 ώρες!

3. Η μαμά της συνέχισε το σόου! Έβαλε τα γυαλιά της, έφερε μια μανόλια στο δωμάτιο και μαζί με τον γυναικολόγο της προσπαθούσαν να της εξηγήσουν ότι ο κόλπος της πρόκειται να ανοίξει σαν το λουλούδι της μανόλιας! Όπως ήταν φυσικό η Hudson δεν ήξερε αν έπρεπε να γελάσει ή να κλάψει!

4. Η Hudson απέτρεψε τον αρραβωνιαστικό της από το να κινηματογραφήσει τη γέννηση του γιου τους. Μόλις ο Matthew Bellamy έβγαλε την κάμερα η Hudson του ζήτησε να μείνει μακριά και να μην πλησιάσει την… ευαίσθητη περιοχή της!. Τότε τον βλέπω να προσπαθεί κρυφά να πλησιάσει και αρχίζω να φωνάζω, κάνε πίσω!, δήλωσε η Hudson. Η κατάσταση έγινε κωμική όταν η μητέρα της πλησίασε το γιατρό και τον ρωτούσε αν είναι φυσιολογικό η κόρη της να μη θέλει την κάμερα! Κυριολεκτικά σαν ταινία του Woody Allen ήμασταν, είπε η Hudson.

5. Προσπαθούσε να σκέφτεται αυτό που έρχεται, δηλαδή το μωρό της και το έβλεπε ως έπαθλο! Παραδέχεται ότι ο τοκετός ήταν έντονος, αλλά και απίστευτος ενώ ο σύντροφό της ήταν εκπληκτικός όπως εξομολογήθηκε και αυτό μετράει τελικά!

And More