3 beauty tricks για να κερδίσεις τα φιλιά του! Δοκίμασέ τα σήμερα!

Ετοιμάζεις βραδινή έξοδο γι’ απόψε; Έχεις βρει νέο φλερτ και μάλιστα σήμερα έχετε το first date σας; Σε όποια φάση κι αν σε πετυχαίνω (ακόμη κι αν απλώς σήμερα κάτσεις μέσα), κράτησε αυτά τα τρία beauty tricks που θα σε κάνουν την εκλεκτή της καρδιάς του. Μικρά μυστικά που κάνουν… μεγάλη διαφορά και διδαχθήκαμε από την τελευταία εμφάνιση της Gisele στο Savage Beauty προς τιμήν του Alexander McQueen! Ποια είναι αυτά;

1. Κάνε τα μαλλιά σου στο πλάι
Σίγουρα θα το έχεις δει πολύ συχνά γύρω σου να συμβαίνει. Τα μαλλιά στο πλάι ανήκει στην “Είναι sexy τώρα!” λίστα και η μοναδική προϋπόθεση για να το κάνεις κι εσύ είναι να έχεις μαλλιά αρκετά μακριά σε μήκος. Και γιατί τα αγόρια το θεωρούν sexy; Γιατί αφήνοντας την μια μεριά του λαιμού σου γυμνή είναι σαν να έχεις δημιουργήσει την τέλεια υποδοχή για να δεχθείς τα φιλιά του!

2. Τοποθέτησε λάμψεις υγείας
Δώσε ένα αποτέλεσμα υγείας στο πρόσωπό σου. Χαμογέλασε στον εαυτό σου και άπλωσε μια ιριδίζουσα πούδρα από τα μήλα προς τα ζυγωματικά με ανοδικές κινήσεις. Αυτό που πρέπει να προσέξεις, ωστόσο, είναι να μην “κατεβάσεις” πολύ χαμηλά την πούδρα λάμψης διότι με τον τρόπο αυτό θα πετύχεις το αντίθετο αποτέλεσμα. Δηλαδή, το πρόσωπό σου θα δείχνει κουρασμένο και θα αποκτήσει καθοδικότητα.
Extra info: εδώ θα βρεις κάποιες από τις αγαπημένες μας πούδρες λάμψης.

3. Ψέκασε άρωμα στα μαλλιά σου
Αν ποτέ δεν σου έχει περάσει από το μυαλό, ήρθε τώρα η ώρα! Ένα “φσιτ” στις άκρες των μαλλιών σου (είπαμε, θα είναι όλα από μια μεριά) αρκεί για να να μυρίζουν και τα μαλλιά σου υπέροχα. Πρόκειται για ένα πολύ καλό tip το οποίο μπορείς να εφαρμόζεις γενικά στις εξόδους σου ώστε να αντισταθμίσεις την ομολογουμένως πολύ άσχημη μυρωδιά του τσιγάρου!

Extra info: και αφού έμαθες πώς θα κερδίσεις τα φιλιά του, κάνε κλικ εδώ και μάθε πώς θα αποκτήσεις χείλη για φίλημα!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164