Doda Miranda: Τα φιλιά και οι αγκαλιές με την καλλονή σύντροφό του στο Instagram!

Είναι full in love και δεν το κρύβει πια. Ο λόγος για τον πρώην της Αθηνάς Ωνάση, Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο ( ή αλλιώς Doda Miranda) που μετά το χωρισμό με την χρυσή κληρονόμο βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά της ξανθιάς καλλονής Denize Severo. Το ειδύλλιο με την διάσημη και σέξι τηλεπερσόνα κρατά εδώ και λίγους μήνες και μόλις μέσα στις γιορτές επιβεβαιώθηκε.

Το νέο ζευγάρι, αν και αρχικά κράτησε χαμηλό προφίλ, γρήγορα επιβεβαίωσε τη σχέση του, παίρνοντας και την έγκριση της κόρης του, Βίβιαν. Η γνωριμία μάλιστα, έγινε σε δείπνο και η μικρή ενθουσιάστηκε με την νέα σύντροφο του μπαμπά της.

Το νέο ζευγάρι πάντως, πόζαρε μαζί στις γιορτές επιβεβαιώνοντας το love story τους… ενώ τα φιλιά και οι αγκαλιές στο Instagram δεν έχουν τέλος.

Και μπορεί ο Ντόντα είναι πολύ προσεχτικός, δεδομένου ότι εκκρεμεί η δικαστική διαμάχη με την χρυσή κληρονόμο του Αριστοτέλη Ωνάση και το τελευταίο που θέλει είναι να βρεθούν και άλλα ενοχοποιητικά στοιχεία εναντίον του αναφορικά με νέες σχέσεις… αλλά όπως όλα δείχνουν ο έρωτάς του για την Denize του έχει θολώσει το μυαλό…

Δες φωτογραφίες της Denize Severo και του Ντόντα:


Read More

And More