Τα κοσμήματα που φοράνε οι επώνυμες σε προσιτές τιμές

Από την εκπομπή μου έχουν περάσει πολλές όμορφες και επιτυχημένες γυναίκες και όπως καταλαβαίνεις ως γυναίκα κι εγώ πάντα παρατηρώ το στιλ τους. Αγαπώ το ιδιαίτερο ύφος και μερικές φορές το μάτι μου κολλάει πραγματικά σε κάτι.

Κάτι τέτοιο συνέβη και όταν καλεσμένη στην εκπομπή ήταν η Κατερίνα Στικούδη. Τα κοσμήματα που φορούσε ήταν πραγματικά ξεχωριστά. Μου ήταν αδύνατον να μην τα προσέξω. Εντυπωσιακά!

/

Φυσικά και ρώτησα τι είναι. Και κάπως έτσι ανακάλυψα τον Διονύση Πυρομάλη. Έναν νέο, ταλαντούχο σχεδιαστή κοσμημάτων που δημιουργίες του έχουν φορέσει οι περισσότερες εγχώριες celebrities…

/

Λίγο καιρό αργότερα, καλεσμένη μου ήταν και η Μελίνα από τους Vegas. Ξανά το μάτι μου έπεσε στα κοσμήματα. Φυσικά και ρώτησα. Και ξανά η ίδια απάντηση. Διονύσης Πυρομάλλης. Δεν μπορεί να είναι τυχαίο, δεν νομίζεις;

src=/files/Image/TATIANA_BLOG/2013/06/collage1.jpg

Δέσποινα Βανδή, Shaya, Demy, Λάουρα Νάργες, Ήβη Αδάμου, Τόνια Σωτηροπούλου είναι μόνο λίγες από τις celebrities που έχουν στολίσει τα σύνολά τους με κοσμήματα του Διονύση.

/

Ιδιαίτερες δημιουργίες από εντυπωσιακά υλικά. Αλυσίδες, καουτσούκ, κορδόνια, μέταλλα, έντονα χρώματα δίνουν ένα αποτέλεσμα που τραβάει το μάτι, ένα αποτέλεσμα που μοιάζει ακριβό κι όμως… Οι τιμές του είναι τόσο προσιτές που δεν θα το πιστεύεις.

/

Φυσικά και προσπάθησα και τα κατάφερα να εξασφαλίσω τα κοσμήματα του Διονύση Πυρομάλλη στο T-SHOP. Σκουλαρίκα με 12,30 € που αρκούν για να μεταμορφώσουν ακόμα και ένα απλό σου look. Κολιέ με 29,52 € που φέρνουν στις εμφανίσεις σου αυτό το “κάτι” που έχουν και οι celebrities.

/

Objects of desire που μοιάζουν ακριβά, αλλά δεν είναι. Κομμάτια με στιλ. Επιβλητικά όπως ορίζει η μόδα φέτος. Κομμάτια που μπορούν να αναβαθμίσουν ακόμα και ένα απλό t-shirt.

/

Είμαι πολύ χαρούμενη που κατάφερα να εξασφαλίσω τη συνεργασία με τον Διονύση και το T-SHOP να έχει τις δημιουργίες του. Με ένα απλό “κλικ” έρχεται στην πόρτα σου ένα design κόσμημα με υπογραφή, ένα κοινό που θα έχεις με αρκετές celebrities.

/

Κάνε “κλικ” εδώ για να δεις κι άλλες δημιουργίες του Διονύση Πυρομάλλη…


Κολιέ πορτοκαλί-κόκκινο με χάντρες, Boudoir Διονύσης Πυρομάλης, 39,36 €
Για να το αποκτήσεις κάνε “κλικ” εδώ


Φούξια βραχιόλι καουτσούκ, Boudoir Διονύσης Πυρομάλης, 12,30 €
Για να το αποκτήσεις κάνε “κλικ” εδώ

Αλυσίδα με μωβ φλούο πέτρες, Boudoir Διονύσης Πυρομάλης, 29,52€
Για να τα αποκτήσεις κάνε “κλικ” εδώ

Για να δεις και άλλα κοσμήματα του Διονύση Πυρομάλη κάνε “κλικ” εδώ

And More