ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Τι μας είπαν οι στενοί συνεργάτες της Ελεονώρας : Πάει η “Μελέτη” μεσημέρι ή όχι ;

Ειδήσεις …ότι να ΄ναι κυκλοφορούν αυτή την εποχή τόσο στον έντυπο, όσο και στον ηλεκτρονικό Τύπο ! Πιο …ότι να ΄ναι ειδήσεις δεν γίνεται ! Και μάλιστα αυτές οι ειδήσεις κυκλοφορούν και ελεύθερες και ωραίες και δεν κάνει κανείς τον κόπο να τις …συλλάβει , με αποτέλεσμα να αποπροσανατολίζεται μία χαρά ο κόσμος και να διαορφώνονται επίσης μία χαρά εντυπώσεις ! Τώρα αν αυτές οι εντυπώσεις ουσιαστικά δεν αληθεύουν; Λεπτομέρειες …

Τέτοια …αδέσποτη είδηση, λοιπόν, ήταν και η είδηση που άρχισε να κυκλοφορεί πριν απο λίγο, πως η Ελεονώρα Μελέτη θα σταματήσει απο Σεπτέμβρη την “Πρωινή της Μελέτη” και θα πέσει με τα μούτρα στο …διάβασμα τα μεσημέρια ! Οταν, πήρα η απεγνωσμένη συντάκτρια τα τηλέφωνά μου δεξιά κι αριστερά και κυρίως τους στενούς συνεργάτες της Ελεονώρας και άρχισα να ρωτάω (πιο …στενοί δεν γίνεται) ,μόνο τα γέλια που δεν έβαλαν !

“Αυτό το σενάριο που μας λες, απλώς θα μείνει για πάντα σενάριο…” μου είπαν χαρακτηριστικά. “Οχι δεν υπάρχει ούτε μία περίπτωση να μετακομίσουμε με την Ελεονώρα μεσημέρι. Συνεχίζουμε κανονικά πρωί”, έσπευσαν να συμπληρώσουν.

Και η αλήθεια είναι αυτή …Η Ελεονώρα συνεχίζει για ακόμα μία χρονιά κανονικά πρωί. Σύμφωνα μάλιστα με αποκλειστικές πληροφορίες του “T-Life” , η πρόταση στην Ελεονώρα να μετακομίσει μεσημέρι είχε γίνει πολύ καιρό πριν και συγκεκριμένα στις αρχές του καλοκαιριού , η ξανθιά παρουσιάστρια είχε πει κατηγορηματικά “όχι” ,έγινε ξανά και πριν απο λίγες ημέρες όταν η Τατιάνα Στεφανίδου έκλεισε με το Star, η Ελεονώρα είπε και πάλι “όχι” και εκεί ακριβώς έκλεισε και το θέμα .

Ολα τα υπόλοιπα που γράφονται και ακούγονται ; Είναι απλώς …φούμαρα !

Read More

And More