Ρούλα όπως λέμε… Αντζελίνα! Πως υποδέχτηκε η Ζέτα στο Mega την Ρούλα Κορομηλά;

Τα φώτα της… ράμπας στο “Just the two of us” άναψαν και εννοείται πως τα φώτα αυτά ήταν στραμμένα απόψε στο “Just” και στο Mega και για την Ρούλα Κορομηλά, για να μην πω κυρίως για την Ρούλα Κορομηλά και φανώ υπερβολική!

Η Ρούλα απόψε αποφάσισε να κάνει το Megaλο comeback της και όλοι είχαμε την περιέργεια και το ενδιαφέρον να δούμε για το πως ακριβώς θα εμφανιστεί στην σκηνή και το κυριότερο; Για το πως ακριβώς θα την υποδεχτεί το Mega και η Ζέτα Μακρυπούλια!

Η Ρούλα ,λοιπόν, αποφάσισε απόψε να επιστρέψει άκρως δυναμικά και άκρως εντυπωσιακά στις τηλεοπτικές επάλξεις, χωρίς να φοβηθεί να αντιγράψει ακόμα και το στυλ και την πολυσυζητημένη περσινή εμφάνιση στα Οσκαρ της Αντζελίνας Τζολί!

Κάντο όπως η Αντζελίνα και η Ρούλα ήρθε στις οθόνες μας φορώντας μία κατάμαυρη τουαλέτα, η οποία μπορεί να ήταν κλειστή μέχρι το λαιμό, είχε ,όμως, ένα θεικό και άκρως τολμηρό σκίσιμο στο πόδι και η Ρούλα πέταξε το πόδι έξω και μας άφησε όλους άφωνους, μιας και είναι γνωστό πως διαθέτει καλλίγραμμα πόδια! Το… πόδι είναι το ατού της, πως το λένε;

Το φόρεμα που φόρεσε η Ρούλα ήταν της σχεδιάστριας Levinia Konyalian!

Κατά τα άλλα; Η Ζέτα υποδέχτηκε την Ρούλα στο Mega και στο σόου, αφού πρώτα την έκανε… θεά!

“…Τώρα θα υποδεχτώ μία γυναίκα που είναι τιμή και χαρά μου να βρίσκομαι εδώ αυτή την στιγμή μαζί της. Την γνωρίζω από 13 ετών και στα πρώτα μου χρόνια σε αυτό το χώρο φρόντιζε να με προστατεύει και την ευχαριστώ πολύ γι ΄αυτό. Μου άνοιξε τον δρόμο, με βοήθησε να καταλάβω το τι ακριβώς θέλω στην ζωή μου. Υποδέχομαι την γυναίκα πρωτοπόρο, την γυναίκα αξία, την γυναίκα μύθο, την Ρούλα Κορομηλά… Την γυναίκα που ξεκίνησε και την πρωινή, αλλά και την βραδινή ψυχαγωγική ζώνη στην ελληνική τηλεόραση”!

Read More

And More