Οι επώνυμοι στήριξαν το φιλανθρωπικό bazaar του “Χαμόγελου”

Με πολύ αγάπη και αφοσίωση πραγματοποιήθηκε το φιλανθρωπικό bazaar που ετοίμασε η Δέσποινα Βανδή με άλλους διάσημους καλλιτέχνες για το “Χαμόγελο του Παιδιού” στο ΟΑΚΑ.

Η τραγουδίστρια εδώ και μέρες προετοιμαζόταν πυρετωδώς για αυτό το σκοπό, για να μπορέσει να προσφέρει όσο το δυνατόν περισσότερα στα παιδιά που το έχουν ανάγκη. Και δεν ήταν μόνη της! Πολλοί ήταν οι επώνυμοι που βοήθησαν, ο καθένας με τον δικό του τρόπο.

Ο γνωστός σεφ Βασίλης Καλλίδης ήταν ένας από αυτούς που διέθεσαν την τέχνη τους για το bazaar!

Η Έλλη Κοκκίνου είναι μία από τις καλύτερες φίλες της Δέσποινας και την στήριξε από την πρώτη στιγμή σε αυτό που ανέλαβε. Άλλωστε και η ίδια έχει προσφέρει πολλές φορές την βοήθειά της σε παιδιά που έχουν ανάγκη.

Τα ψώνια της έκανε, ενισχύοντας έτσι τον φιλανθρωπικό σκοπό, μαζί με τα παιδιά της και η Κική Τσόλκα.

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει από μία τέτοια εκδήλωση, που οργανώνει η Δέσποινα, ο καλός της φίλος και πιστός συνεργάτης Φοίβος. Ο στιχουργός βρέθηκε στο ΟΑΚΑ μαζί με την γυναίκα του και τα παιδιά του.

H Ευγενία Μανωλίδου συνοδευόμενη από την κόρη της. ΔΕν θα μπορούσε να μην ανταποκριθεί σε ένα τέτοιο κάλεσμα.

Εκεί ήταν και η σύζυγος του γνωστού συνθέτη Γιώργου Θεοφάνους, Βίλλυ μαζί με ένα από τα παιδιά της.

Ευχάριστη έκπληξη ήταν αυτή της Ντόρας Μπακογιάννη. Παρά τις δύσκολες εποχές για την χώρα λόγω της πολιτικής και οικονομικής αστάθειας, βρήκε λίγο χρόνο για τον καλό αυτό σκοπό.

Ανάμεσα στους επισκέπτες του bazaar ήταν και ο Μέμος Μπεγνής. Ο ηθοποιός έχει δείξει πολλές φορές την ευαισθησία του σε θέματα που αφορούν τα παιδιά.

Ο Αντώνης Σρόιτερ συνάντησε στο ΟΑΚΑ την αγαπημένη του Ελισάβετ Σπανού. Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε στην συναυλία που πραγματοποιήθηκε μετά το bazaar. Πλέον οι δυό τους δεν κρύβουν τον έρωτά τους και έτσι ο δημοσιογράφος βρέθηκε εκεί για να στηρίξει όχι μόνο τα παιδιά του “Χαμόγελου” αλλά και την αγαπημένη του.

Read More

And More