Δ. Λαμπρόγιαννη: Μεταμφιέζεται σε “ξανθιά, μελαχρινή και κοκκινομάλλα” – Τι είπε στο TLIFE για την πρεμιέρα της

Ένα ρεσιτάλ ερμηνείας έδωσε χθες το βράδυ στο θέατρο Κάππα η Δάφνη Λαμπρόγιαννη στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης “Η ξανθιά, η μελαχρινή και η εκδικητική κοκκινομάλλα”, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα του κοινού.
Στην πρεμιέρα αρκετοί ήταν οι επώνυμοι που βρέθηκαν στο πλευρό της Δάφνης Λαμπρόγιαννη. Ανάμεσά τους η Δήμητρα Παπαδοπούλου, ο Κώστας Σπυρόπουλος, ο Άλκης Κούρκουλος, η Ζέτα Δούκα, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, ο Μιχάλης Μαρίνος, η Νίκη Παλληκαράκη, η Υρώ Λούπη.

Η γνωστή ηθοποιός υποδύθηκε στη σκηνή 7+1 χαρακτήρες σε ένα παιχνίδι αλυσιδωτών μεταμορφώσεων, σε ένα έργο που έχει γίνει επιτυχία σε όλες τις ηπείρους. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στο TLIFE για την παράσταση και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στις πρόβες.
Τι σας άρεσε περισσότερο από την θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστείτε;
Η συνεργασία με τους ανθρώπους που με βοήθησαν να πραγματοποιήσουμε αυτήν την ιδέα και να ανεβάσουμε το έργο.
Ποιος ρόλος από τους 7 χαρακτήρες που υποδύεστε σας αρέσει περισσότερο;
Όλοι οι ρόλοι έχουν κάτι το ξεχωριστό. Δεν μπορείς να δεις κανέναν μόνο του. Όλοι οι ήρωες συνδέονται και μοιάζουν σαν ένα παιχνίδι. Είναι όλοι φίλοι μου…
Ποια ήταν η μεγαλύτερη δυσκολία της παράστασης;
Το να είμαι μόνη στη σκηνή και ότι αυτό είναι λίγο μοναχικό. Δεν έχεις κάποιον να σε βοηθήσει αν μπλοκάρεις, να δεις ένα βλέμμα του και να σε βοηθήσει. Φοβάμαι μην με αποσπάσει κάτι από το κοινό και ξεχάσω τα λόγια μου. Μήπως πάει αλλού το μυαλό μου και μπερδευτώ.
Ποιο ήταν το συναίσθημα, όταν ακούσατε από το κοινό το δυνατό χειροκρότημα στο τέλος της παράστασης;
Είναι πολύ τρυφερό όλο αυτό και κάθε φορά εκπλήσσομαι. Χαίρομαι πολύ, γιατί γι’ αυτό έγινα ηθοποιός… για να επικοινωνώ με τον κόσμο.
Λίγα λόγια για την υπόθεση του έργου
Κάθε δράση έχει την αντίδρασή της… Κάθε ιστορία μπορεί να ειπωθεί με χίλιους τρόπους. Και πόσο μάλιστα όταν η ιστορία μιλάει για ένα έγκλημα πέρα από κάθε λογική. Μια στιγμιαία έκρηξη πάθους που θα αλλάξει τις ζωές πολλών ανθρώπων για πάντα.

Όταν ο σύζυγός της Ρόντα Ράσελ την εγκαταλείπει, εκείνη υποψιάζεται ότι την απατά. Παρασυρμένη από τα συναισθήματά της, παίρνει για πρώτη φορά τη ζωή στα χέρια της και όλοι μαζί οι ήρωες μας πληρώνουν το τίμημα σε αυτό το συναρπαστικό, ξεκαρδιστικό, συγκινητικό έργο για την απώλεια, την αγάπη, τις αυταπάτες, το σεξ, τη συγχώρεση και το μυστικό της ελευθερίας.

Ένας ερωτομανής σύζυγος, μια γειτόνισσα που γίνεται θυσία για να το συνάνθρωπο και ένα παγωτό χωνάκι συνωμοτούν για να ανατρέψουν την ήσυχη, οικογενειακή ζωή της Ρόντα.

Δες φωτογραφίες από την πρεμιέρα:

Υρώ Λούπη, Κώστας Σπυρόπουλος, Ζέτα Δούκα

Τζέσυ Παπουτσή, Δαφνη Λαμπρόγιαννη, Κώστας Σπυρόπουλος

Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Υρώ Λούπη

Νίκη Παλληκαράκη

Δήμητρα Παπαδοπούλου, Κώστας Σπυρόπουλος

Άλκης Κούρκουλος

Δάφνη Λαμπρόγιαννη και Νίκη Παλληκαράκη

Δήμητρα Παπαδοπούλου και Δήμητρα Λαμπρόγιαννη

Αλέξανδρος Μπουρδούμης και Δάφνη Λαμπρόγιαννη

Υρώ Λούπη και Μιχάλης Μαρίνος

Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη με την μητέρα της!

Σκηνές από την παράσταση

Ρεπορτάζ: Νατάσσα Στρόβιλα, Άρτεμις Θύμιου

Read More

And More