Γιατί αποχώρησε ο Σάκης Ρουβάς από το Eurovoice!

Ο Σάκης Ρουβάς, όπως αποκάλυψε συνεργάτης του στο TLIFE, αποσύρει την συμμετοχή του από τον μουσικό διαγωνισμό γιατί δεν τηρήθηκαν οι όροι που είχε θέσει στους διοργανωτές της εκδήλωσης.

O τραγουδιστής θα εμφανιζόταν την πρώτη βραδιά του show ενώ στον τελικό θα είχε έναν ρόλο έκπληξη! Η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου στην οποία θε εμφανιζόταν ο Σάκης με την Pamela Anderson ξεκίνησε χωρίς αυτόν.

Η εκρηκτική ξανθιά του Χόλιγουντ ξεκίνησε την ομιλία της λέγοντας ότι στενοχωρήθηκε για την ακύρωση της συμμετοχής του Σάκη Ρουβά, την οποία έμαθε στη συνέντευξη Τύπου.

Η ανακοίνωση από τη διοργάνωση ανέφερε πως ο Σάκης Ρουβάς δεν ευθύνεται για ότι έγινε και ότι λυπούνται για την αναστάτωση τόσο του καλλιτέχνη όσο και του κόσμου.

Τελικά ο Σάκης Ρουβάς δεν θα συμμετέχει ως guest star στο διεθνή μουσικό διαγωνισμό EuroVoice.

Σύμφωνα με πληροφορίες κάτι που ενόχλησε τον Σάκη είναι ότι δεν έχουν γίνει καν πρόβες για τη διοργάνωση.

Αυτή είναι η ανακοίνωση που εξέδωσε η οργανωτική επιτροπή του Eurovoice:

«Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε ότι για λόγους που δεν αφορούν στο πρόσωπό του και παρά τις προσπάθειες που ο ίδιος και οι συνεργάτες του κατέβαλαν μέχρι και την τελευταία στιγμή προκειμένου να καταστεί εφικτή η συμμετοχή τουκαι παρά τον επαγγελματισμό του, ο Σάκης Ρουβάς τελικώς δεν θα συμμετάσχει ως gueststar στο διεθνή μουσικό διαγωνισμό EuroVoice. Λυπούμαστε ιδιαίτερα που το κοινό δεν θα μπορέσει να απολαύσει τον Σάκη Ρουβά, καθώς και απολογούμαστε για την αναστάτωση που προκαλέσαμε τόσο στον καλλιτέχνη όσο και στο κοινό που ανέμενε την εμφάνισή του».

Read More

And More