Καλομοίρα – Γ. Μπούσαλης: 3,5 χρόνια παντρεμένοι και ερωτευμένοι! Φωτογραφίες

Είναι στα καλύτερά τους και δεν τον κρύβουν. Ο λόγος για την Καλομοίρα και τον Γιώργο Μπούσαλη που ήρθαν στην Ελλάδα, αφήνοντας τα μικρά τους αγγελούδια στο σπίτι, και συνδύασαν δουλειά και διασκέδαση.

Πριν από 3,5 χρόνια το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου (ήταν στα τέλη του Σεπτέμβρη του 2010) και δυο χρόνια αργότερα η Καλομοίρα έφερε στον κόσμο τα δίδυμα αγόρια της που μονοπωλούν το ενδιαφέρον τόσο της ίδιας όσο και του συζύγου της. Και μπορεί τα μωρά να ολοκλήρωσαν την ευτυχία τους, ωστόσο οι δυο τους προσπαθούν πάντα να ξεκλέβουν λίγο χρόνο για να περνούν οι δυο τους, κρατώντας πάντα τον έρωτά τους δυνατό.

Η πρόσκληση όμως, για να έρθουν στην Ελλάδα και να τραγουδήσει η Καλομοίρα στον ελληνικό τελικό της Eurovision ήταν κάτι που τους έκανε να χαρούν πολύ και να την αποδεχτούν χωρίς δεύτερη σκέψη. Οι δυο τους έφθασαν μαζί στο Ελευθέριος Βενιζέλος το βράδυ της προηγούμενης Τετάρτης και οι δυο τους δεν χωρίστηκαν καθόλου. (Δες φωτογραφίες από την άφιξη τους στο αεροδρόμιο)

Διακριτικά πάντα, ο Γιώργος την συνόδευε σε κάθε της επαγγελματική υποχρέωση και ήταν στο πλευρό της σε κάθε της βήμα. Το TLIFE τους συνάντησε μαζί, τόσο στη μεγάλη βραδιά της Eurovision, όσο και στις πρόβες που εκείνος δεν σταμάτησε να την φροντίζει. (Δες τι έγινε στις πρόβες)
Κατά τη διάρκεια της πρόβας με τον Claydee, μάλιστα, ο σύζυγός της Καλομοίρας βρισκόταν κάτω από τη σκηνή και δεν σταμάτησε να την τραβά φωτογραφίες για το προσωπικό τους άλμπουμ, να της δίνει συμβουλές και να της λέει τη γνώμη του σε ό,τι του ζητούσε. Μάλιστα, παρόλο που ένιωθε λίγο αμήχανα μπροστά στους φωτογράφους που τους απαθανάτιζαν σε κάθε έξοδο, δεν ήθελε να αφήσει την Καλομοίρα μόνη της.

“Δεν είμαι πολύ εξοικειωμένος με τους φωτογράφους, είναι όμως η δουλειά της Καλομοίρας. Προσπαθώ να μην φαίνομαι όμως πολύ στις φωτογραφίες που βγαίνει, όταν μας συναντούν έξω”, φαίνεται να λέει στους συνεργάτες της συζύγου του, σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE.
Όσο για τη διαμονή τους στην Ελλάδα, εκείνος ήταν ιδιαίτερα ενθουσιασμένος. Αν και έμεναν στη Γλυφάδα και χρειάζονταν να κάνουν πολλές καθημερινές μετακινήσεις, οι δυο τους βρήκαν και λίγο χρόνο για να διασκεδάσουν. Λίγες μέρες πριν το show της Eurovision, μάλιστα, διασκέδασαν και στην Πάολα. “Περάσαμε πολύ όμορφα και στο νυχτερινό κέντρο που πήγαμε”, είπε ο Γιώργος.

Τέλος, αναφορικά με τα δίδυμα… το σίγουρο είναι πως τους έλειψαν όλες αυτές τις μέρες, αλλά όπως αποκάλυψε και η Καλομοίρα στο TLIFE, τα έβλεπαν και τους μιλούσαν μέσω skype πριν κοιμηθούν. (Η συνέντευξη της Καλομοίρας στο TLIFE)

Δες φωτογραφίες:

Η Καλομοίρα στον ελληνικό τελικό της Eurovision

Claydee και Καλομοίρα στη σκηνή

Η Καλομοίρα με τον Γιώργο στην Αθήνα

Ο Γιώργος Μπούσαλης στις πρόβες της

Μια ακόμη φωτογραφία για την Καλομοίρα

Read More

And More