Μάγδα: “Από τη μία σκέφτομαι να διακόψω μαζί του, από την άλλη δεν θέλω να μείνω μόνη μου”

Γεια σας!

Εδώ κι ένα χρόνο περίπου έχει ξεκινήσει μια ιστορία με έναν τύπο που μου αρέσει μεν, αλλά μου έχει ξεκαθαρίσει από την αρχή ότι δεν θέλει σχέση.

Όταν τον γνώρισα, μόλις είχα “αναρρώσει” από μια δύσκολη σχέση που είχα, οπότε και μπήκα στη διαδικασία για να ξεχαστώ, για να προχωρήσω παρακάτω. Ήταν αρκετά μεγάλο το διάστημα που δεν συνέβαινε τίποτα στη ζωή μου οπότε άρχισα να βγαίνω μαζί του χωρίς απαιτήσεις.

Συνήθως βρισκόμαστε σπίτι μου, αργά το βράδυ, μένει εκεί και το πρωί φεύγει. Κάποιες φορές μιλάμε και στο τηλέφωνο ενδιάμεσα, αλλά επειδή εγώ παίρνω. Όταν είμαστε μαζί, περνάμε πολύ ωραία. Είναι όμως μια “ελαφριά” θα έλεγα σχέση χωρίς σοβαρές συζητήσεις και τέτοια.

Δεν ξέρω πολλά πράγματα για εκείνον. Ελάχιστες πληροφορίες για την καθημερινότητά του -που είναι, τι κάνει. Κι αν ρωτήσω και κάτι παραπάνω, δεν παίρνω απάντηση. Γενικώς, οι ζωές μας δεν έχουν συνδεθεί και ιδιαίτερα. Δεν είμαστε καν φίλοι στο facebook.

Δεν έχουμε βγει ποτέ έξω, ούτε καν για έναν καφέ, ξέρω που μένει, αλλά εγώ δεν έχω πάει ποτέ σπίτι του και όταν κοιμάται σπίτι μου ξέρω ότι έχει χαμηλωμένο το κινητό του. Όταν του λέω να πάμε για έναν καφέ ή για ένα ποτό, δεν μου αρνείται, αλλά τελικά ποτέ δεν το έχουμε κάνει.

Το θέμα είναι ότι πια εγώ έχω δεθεί και συναισθηματικά μαζί του και δεν ξέρω πως να το χειριστώ. Κάθε φορά που προσπαθώ να ανοίξω μια κουβέντα για τη “σχέση” μας την αποφεύγει. Κι όποτε έχω πιέσει λίγο παραπάνω μου λέει πως αυτά τα έχουμε πει.

Από τη μία σκέφτομαι να διακόψω μαζί του κι από την άλλη -αφού δεν έχει βρεθεί ακόμα κάτι άλλο- να συνεχίσω γιατί δεν θέλω να ξαναμείνω μόνη… Αλλά δεν ξέρω. Κάθε μέρα αλλάζω γνώμη.

Εσείς τι λέτε;

Μάγδα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Και τώρα μόνη είσαι. Γα@@έστε, κοιμάται και φεύγει. Αν σου αρέσει το σεξ μαζί του, τότε συνεχίστε να γα@@έστε, αλλά για παραπάνω μην ελπίζεις.

  2. kopelia sorry pou 8a sto po alla ola ta simadia deixnoun ena pragma:se exei mono gia liges ores.eite einai se sxesi k 8elei apla na 3evaltonei pou kai pou i den exei sxesi kai den endiaferete na kanei mia k apla pernai kala tin ora tou mazi s.isos einai skliro alla meta3i mas vges apo afti ti sfaira k des to san trito atomo.pes oti erxete mia fili sou kai st leei afta 8a tis eleges na tou milisei kai pos exei elpides?poli apla oxi!afou apofevgei kathe niksi sxetika me to ti exete kai den exete paei oute kan gia kafe i poto i de se exei gnorisei se kapoio filo i na gnorisei aftos dikes sou files de nomizo pos exeis k polles elpides.3ekolla sinaisthimatika kai i meine apla k mono gia to sex i apla 3ekopse kai psa3e tpt allo gt einai krima.kai kati teleftaio:eleos me afto ”den eimaste oute kan filoi st fb” katadaei poli klise k einai sa na les ”den exo kan to noumero tou kinitou tou”!exei katadisei aidia pia!isos kai na min exei!iparxoun k kapoioi pou den exoun fb 3ereis kai nai boroun n einai k nearis ilikias!sorry pou st leo toso oma alla min exeis kapoia elpida pos 8a proisete kapos…i meneis gia t sex k tpt allo i apla psakse na vreis kanan an8ropo gia sxesi k oxi gia pidima.poso pio profanes na sto kanei pia?erxete mono vradi mono spiti sou filous tou de gnorizeis files sou de gnorizei gia kafe i pote den exete vgei pote de 3ereis k tosa gia ekeinon….den exo na po kati allo….

  3. Τα κλασσικά…πάτε και μπλέκετε εκεί που ξέρετε καλά ότι κάνει τζιζ και μετά τραβάτε τα μαλλιά σας. Νομίζω πως ο “φίλος σου” είτε έχει μόνιμη σχέση (τρομάρα του) είτε αυτό το κάνει και με άλλες, αλλά κλίνω στην 1η εκδοχή, της μόνιμης σχέσης. Αλλιώς δε θα κολλούσε τόσο με τα φβ, κινητά και δε θα φοβόταν να κυκλοφορήσετε και μια φορά μαζί, έστω εντελώς φιλικά. Δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ. Όπως σου είπαν και οι άλλες φίλες σε έχει μόνο για π..δ..μα. Μόνο αν πάθαινε αμνησία θα μπορούσε να σε δει αλλιώς. Σου εύχομαι περαστικά και γρήγορα.

  4. Μάγδα εγώ λέω να αλλάξεις λίγο το στύλ ανδρών που επιλέγεις. Ολοι τους είναι μή διαθέσιμοι, ψυχροί, και ενδεχομένως έχουν και άλλη-ες σχέσεις. Είμαι σίγουρη οτι και η πρώην “δύσκολη σχέση” σου πάλι με τέτοιο άντρα ήτανε. Τί ακριβώς σου αρέσει σε αυτό το επαναλαμβανόμενο μοτίβο; Μήπως φοβάσαι και εσύ η ίδια τη δέσμευση; και ξέρεις ‘δέσμευση’ δεν σημαίνει απαραίτητα “σου τηλεφωνώ μου τηλεφωνάς’, σημαίνει οτι ο άλλος ενδιαφέρεται για το πού είσαι και τί κάνεις, πώς περνάς τη μέρα σου, τι έφαγες το μεσημέρι που λέει ο λόγος. Και επίσης ενδιαφέρεται να σου αναφέρει και για τη ζωή του και θέλει να είσαι μέρος της. Εσύ προφανώς έχεις μπλέξει με κάποιον που είτε η ζωή του είναι αδιάφορη, είτε δεν έχει κάτι να σου πεί, είτε είναι τελείως ανώριμος, είτε έχει κάποια σχέση και δεν στο λέει όπως πολλά άλλα. Και εσύ κάθεσαι εκεί αμέτοχη, δίνεις συνέχεια χωρίς όρους και περιμένεις…Χρειάζεσαι να τονώσεις την αυτοπεποίθησή σου όπως και πολλές άλλες κοπέλες που γράφουν εδώ και ζούν παρόμοιες καταστάσεις με άντρες φαντομάδες.

  5. η ”σχεση” σας δεν ειναι σχεση.εκεινον τον βολευει,εσενα ομως οχι καθως θελεις κατι παραπανω.απο τη στιγμη λοιπον που αυτος δεν ειναι διατεθειμενος να στο δωσει αυτο το παραπανω,εσυ σηκωνεσαι και φευγεις..σε θελει μονο για σεξ…ειναι ολοφανερο.εχω μπλεξει σε παρομοιες καταστασεις και εκανα το λαθος να ελπιζω οτι με το καιρο κατι θα αλλαξει.χαμενος χρονος.αλλωστε,δε φαινεται να νοιωθεις και τα απιστευτα συναισθηματα γι αυτον…μη φοβασαι τη μοναξια.ο πρωτος καιρος θα ειναι δυσκολος,μετα θα ηρεμησεις ομως και θα μπει η ζωη σου σε μια ταξη.καλυτερα μονη παρα με ανθρωπους που δε μας καλυπτουν!

  6. Σε αντίθεση με τις υπόλοιπες που δίνουν βαρύτητα σε λόγια του τύπου: “σε έχει για ένα π…” και “γ…. και φεύγει” κτλ… για να σε κάνουν αν δεις την “αλήθεια” κατάματα, θα σου πω κάτι ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΛΕΞΕΣ με βάση τα τότε δεδομένα σου και λογικό που κόλλησες γιατί είναι στη γυναικεία φύση αυτό. Ο συγκεκριμένος τύπος όμως ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ, γιατί τώρα και αλλάξανε τα δεδομένα σου και θέλεις κάτι πιο ουσιαστικό και γιατί ο ίδιος σαν άντρας ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ. Και ξέρεις γιατί…; Δεν έχουν τίποτα κακό οι περιστασιακές συνευρέσεις, τίποτα άσχημο οι σχέσεις χωρίς αισθήματα. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΙΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΣΕ ΑΓΑΠΗΣΕΙ ‘Η ΝΑ ΣΕ ΘΕΛΗΣΕΙ Ή ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΟ SEX σου. Επίσης δεν μας νοιάζει τι κάνει και πώς είναι στην προσωπική του ζωή, αν πάει ή οχι με άλλες αν έχει ή όχι σταθερό δεσμό. ΑΛΛΑ….αγαπητή μου φιλή ο άντρας που είναι ΑΝΤΡΑΣ ακόμα και όταν δεν νιώθει τίποτα, ΚΑΙ σε παίρνει τηλέφωνο κρατώντας τα προσχήματα ΚΑΙ σε βγάζει έξω για ένα φαγητό ΚΑΙ φέρεται ευγενικά, κάνοντας σε έτσι να του ζητήσεις να βρεθείτε ερωτικά ξανά και ξανά, και όταν καταλάβει ότι εσύ γουστάρεις, ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ, λέει αλήθειες με ευγένεια, δεν σε ξαναακουμπάει και δεν σε ενοχλέι ποτέ ξανά για sex. Λυπάμαι πάρα πολύ που κάτι αντράκια σαν και τον δικό σου το παίζουν εραστές και καζανόβες όταν δεν δίνουν ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΣΕ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΛΑ. Όχι ξεφτιλίκια με χαμηλωμένα κινητά και να ενδιαφέρεσαι να βρεθείτε μόνο εσύ και μισόλογα….Αυτά είναι γελοιότητες. Το τί έχει και αν έχει κάτι στην προσωπική του ζωή ΞΕΧΝΑ ΤΟ.Μην σε απασχολούν η άλλη/άλλες, κρίμα σε αυτές που μπλέκουν με τέτοια τυπάκια. Τέλος, στο θέμα μας, εμένα εδώ η υπόθεση μου ψιλοβρωμάει….Ντύσου βάψου απέκτησε αυτοπεποίθηση και ΓΡΑΨΤΟΝ. Ασε τον αν σε ψάχνει…ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΨΑΞΕΙ,μην ξανακοιμηθείς μαζί του απέφυγε τον φουλ.. ΠΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΖΕΙ. Και αν σου ανοίξει εκέινος θέμα, παίξε το άνετη….άλλα ψάχνω άλλα θέλω γλυκέ μου κτλ. με ευγένεια. Μην τον προσβάλλεις….Βλέπεις από τις κινήσεις του και κάνεις. Μόνο ένα πράγμα ΦΡΟΝΤΙΣΕ σταμάτα να του δίνεις αισθήματα γιατί με αυτά τρέφεται και γυρνάει πάλι εκεί. Αν ενδιαφέρεται και σε γουστάρει θα παίξεις μπάλα ανάλογα. Εδώ είμαστε ξανα επικοινώνησε. Και να θυμάσαι: Ο σωστός ο άντρας σε γαμάει, σου μιλάει καλά και σε κάνει να περνάς όμορφα, αυτό σημαίνει βρισκόμαστε περιστασιακά. Και ότι και αν γίνει φροντίζει την υστεροφημία του, (να σε συστήσουμε και στις φίλες μας βρε αδερφέ…να περάσουν καλά ένα τρίμηνο τα κορίτσια) δεν κάνει ξεφτιλίκια, και σε βγάζει και δείχνει να σε νοιάζεται και είναι ξεκάθαρος, δε σε πληγώνει, δε σε προσβάλει σαν άνθρωπο και γυναίκα, και ας μην σε ερωτευτεί ποτέ και ας μην νιώσει ποτέ ΟΦΕΙΛΕΙ να σε κάνει να νίωθεις όμορφα και ποθητή, και σε χειρίζεται με ευγένεια και λεπτότητα. ΑΥΤΌ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝΤΡΑΣ. Όλοι οι άλλοι είναι υποκατάστατα και δεν τους αξίζει ούτε one night st. Καλή τύχη!

  7. @@ ChRIS Πές τα χρυσόστομε !!!! Αλλά που να βρεις τέτοιους άντρες, αν βρεθεί κάποιος πρέπει να τον βάλουμε έκθεμα σε μουσείο ως είδος προς εξαφάνιση !

  8. Πες του το 3εκαθαρα ή 3εκοψε το μια και καλη για να πας παρακατω!!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More