Βάσια23: “Αν έβγαινα με κάποιον άλλον θα ήταν λάθος ή θα με βοηθούσε να τον ξεχάσω;”

Ο Τ. ήταν το μεγαλύτερό μου απωθημένο. Όσο χαζό κι αν ακουστεί, τον ήθελα από μικρή. Παιδικός έρωτας… αλλά δεν μπόρεσα ποτέ μου να τον βγάλω από μέσα μου. Νόμιζα ότι με τα χρόνια θα τον ξεχνούσα, όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ.

Είχα πάνω από δέκα χρόνια να τον δω. Ούτε μιλούσαμε φυσικά. Έτυχε όμως πριν λίγες μέρες να βρεθούμε σε έναν γάμο κοινών μας γνωστών και τότε συνειδητοποίησα ότι τον θέλω ακόμα.

Αρχίσαμε να μιλάμε και μου ζήτησε να βγούμε. Η καρδιά μου κόντευε να σπάσει από χαρά! Όταν βγήκαμε ήταν όλα τέλεια. Ταιριάζαμε απίστευτα. Είχαμε πολύ καλή επικοινωνία και αυτός έδειχνε χαμηλών τόνων και σοβαρό παιδί.

Άρχισα να ελπίζω σε μια σχέση. Στο τρίτο μας ραντεβού, του είπα ότι μου άρεσε και αυτός μου αποκάλυψε ότι δεν ήθελε σχέση, ότι βγήκε μαζί μου χωρίς κάποιο σκοπό και ότι είναι ακατάλληλος για σχέση… Ότι το συναισθηματικό δέσιμο τον κουράζει και τέτοια… Συμφωνήσαμε λοιπόν ότι δεν έχει νόημα να ξαναβρεθούμε και να ξαναμιλήσουμε.

Στην αρχή το είχα πάρει πολύ ψύχραιμα και προσπαθούσα να συμβιβαστώ με την απόρριψη και την επιθυμία του να μην έχει σχέση. Όμως κάποια στιγμή, μόλις σκέφτηκα ότι δε θα τον έβλεπα ξανά, ότι το όνειρό μου κράτησε μόνο τρία ραντεβού χωρίς να καταλήξει πουθενά και ότι οι ελπίδες μου διαψεύστηκαν, με έπιασε ένα κλάμα χωρίς σταματημό.

Ήταν η πρώτη φορά που έκλαψα για κάποιον. Ίσως γιατί ήταν η πρώτη φορά που κάποιος μου άρεσε τόσο πολύ. Εν τω μεταξύ υπάρχουν διάφορα αγόρια που κατά καιρούς με φλερτάρουν και μου ζητάνε να βγούμε, όμως κανένας δεν μου βγάζει την ίδια έλξη.

Αν έβγαινα με κάποιον λέτε να ήταν λάθος εφόσον θέλω ακόμα τον Τ. ή μήπως θα με βοηθούσε να τον ξεχάσω; Θα καταφέρω να τον ξεπεράσω ποτέ; Δεν θέλω να τον θέλω!

Θα περιμένω τις συμβουλές σας πώς και πώς….

Βάσια23

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Γλυκιά μου…. Πόσο στην καρδια μου μπήκες και πόσο σε ένιωσα, δεν φαντάζεσαι. Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά θα είναι πάντα το απωθημένο σου, που εφόσον δεν προχωρήσατε θα τον έχεις και πάντα εξιδανικευμένο. Και θα είναι απωθημένο, όχι γιατι θα είσαι πάντα ερωτευμένη μαζί του, αλλά γιατί δεν τον είχες ποτέ δικό σου. Τίποτα αλλο πίστεψέ με. Δεν χρειάζεται να βιαστείς να βγεις ραντεβού αβέρτα με ανθρώπους που ούτε καν σε συγκινούν. Δώσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου και όταν νιωσεις έτοιμη, δώσε και την ευκαιρία σε κάποιον που σε ενδιαφέρει να σε κάνει να νιώσεις όμορφα. Δεν είναι όλοι μ@λ@κες εκει έξω. Ο σοφός λαός λέει, ότι ο έρωτας με έρωτα περνάει. Και συμφωνώ. Απλά δεν χρειάζονται βεβιασμένες κινήσεις. Καλή τύχη ότι και αν κάνεις…

  2. Καλέ βγές με όποιον θές που θα ζητήσεις και την άδεια του Τ… Πολύ τον έχεις εξιδανικεύσει τον Τ. Τα τρία ραντεβού μαζί του έγιναν για ενα σκοπό:για να καταλάβεις πόσο ανώφελο ειναι να τον σκέφτεσαι και να ελπίζεις σε οτιδήποτε μαζί του.

  3. oxi de tha se voi8isei na ton 3exaseis.8a ton 3exaseis pali me ton kairo.an kapoios de sou vgazei sxesi den einai e3aitias tou apo8imenou sou alla epeidi de sou vgazei sxesi!apla ta pragmata.kai na 8imasai kai kati allo:to apo8imeno sini8os mas apogoitevei.eixa xronia ena apo8imeno me ena agori pou pada de me i8ele.kapote otan ton eida meta apo xronia vre8ikame kai kaname kati kai telika apogoiteftika para poli.mou perase tin idia stigmi kai to 3eperasa.gi afto kai legetai apo8imeno.einai to apiasto oneiro pou telika otan to katafereis vlepeis pos oti eixes skeftei kai fadastei den einai etsi akrivos apogoitevese kai sto telos 3ekollas.

  4. Να ξεπερασεις τι? Τα όμορφα βράδια-τα κοινα ονειρα που κανατε-την κοινη ζωη σας- τα φιλιά του-τον ερωτά του-το άγγιγμά του-τις υποσχεσεις-τα τραγουδια που αφιερωνε ο ενας στον αλλον-τις κοινες παρεες που αποκτησατε??? Τι???? Τι????
    Δεν εχεις να “ξεπεράσεις” κάτι, παρα μονο τον κάλο από τον εγκέφαλο και να κανεις μια πραγματικη σχεση, γιατι αυτό ήταν απλά μια ψευδαισθηση που την καλλιεργούσες για 10 ολοκληρα χρονια.

  5. Βάσια, αν κατάλαβα καλά, τόσα χρόνια που δεν τον έβλεπες ζούσες κανονικά τη ζωή σου, μέχρι που τον είδες και θυμήθηκες ότι τον ήθελες. Το ίδιο, λοιπόν, θα κάνεις και τώρα, θα συνεχίσεις να ζεις κανονικα τη ζωή σου. Όπως είπες και εσύ η ίδια, είναι ένα απωθημένο, μια ανεκπλήρωτη επιθυμία, τίποτα περισσότερο, κι έχεις την τύχη να μην έχεις καμιά επαφή μαζί του. Δυστυχώς όμως έχεις δωσει περισσότερη σημασία σε ολο αυτό από εκείνη που πραγματικά έχει, το έχεις εξιδανικεύσει και αναγάγει σε έρωτα “αγιάτρευτο”. Δε χρειάζεται να βγαίνεις με τον καθένα για να τον ξεχάσεις. Εξάλλου θα πρέπει να είμαστε σε θέση να βασιζόμαστε πρώτα στον εαυτό μας και μετά σε τρίτους για να αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες. Επικεντρώσου στον εαυτό σου, στη δουλειά ή στις σπουδές σου, στα χόμπυ και στις παρέες σου. Και φυσικά να είσαι θετική σε νέες γνωριμίες και κάποια στιγμή θα βρεθεί αυτός που θα ερωτευτείς και που θα σε θέλει εξίσου. Τόσο απλά είναι τα πράγματα.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More