Μαριγώ Λεμού για το Dancing: “Από μένα η Μαριέτα θα έχει 150 SMS”

H Μαριγώ Λεμού-Πατίτσα δηλώνει στο πλευρό της νύφης της για την αποψινή πρεμιέρα. Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Espresso μιλά για την Μαριέττα Χρουσαλά, τη σχέση τους και το Dancing With The Stars. Κι όλα αυτά για να προλάβει τα κακόβουλα σχόλια που προαισθανόταν πως θα ακολουθήσουν τη συμμετοχή της όμορφης Μαριέττας στο show.

Όπως αναφέρει στη συνέντευξή της είχε ενημερωθεί από την νύφη της για την πρόταση που της έγινε από τον ANT1 να συμμετέχει στο χορευτικό διαγωνισμό. Από την πρώτη στιγμή ήταν στο πλευρό της, ακόμη περισσότερο αφού ο διαγωνισμός έχει φιλανθρωπικό σκοπό. «Εμένα οι γο­νείς μου ήταν ένδοξοι, φιλάνθρωποι χαμηλών τόνων, όπως είμαι κι εγώ τα αδέλφια μου και τα παιδιά μου» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η κυρία Λεμού δηλώνει πως περιμένει με ανυπομονησία ένα εγγονάκι από τον γιό της και την εκλεκτήτης καρδιάς του. Άλλωστε παρά τα στερεότυπα, η σχέση πεθεράς-νύφης είναι άριστη: “Εχουμε πολύ καλή σχέση. Αλλωστε, δεν είμαστε κάθε μέρα μαζί και δεν υπάρχει τρι­βή. Η Μαριέττα είναι πολύ ευ­γενική. Είχαμε πάει και στη Νέα Υόρκη και περάσαμε μάλι­στα πολύ ωραία. Ηταν και ο άλ­λος μου γιος εκεί. Είναι κακώς παρεξηγημένη η σχέση νύφης -πεθεράς.” Κάτι που επιβεβαιώνει και με την ένθερμη στήριξή της για το διαγωνιστικό κομμάτι της εκπομπής.

Για να βοηθήσει την κατάσταση και να χαρίσει πόντους στη νύφη της όχι μόνο βγήκε και έδωσε συνέντευξη στην Espresso, αλλά παραδέχτηκε ότι ήδη έχει κινητοποιήσει τον περίγυρο της και πιστεύει ότι έχει ήδη “κάμποσες ψήσους: «Από μένα θα έχει εκατό με εκατόν πενήντα SMS» δηλώνει με αφοπλιστική ειλικρίνεια.

Read More

And More