Ρoύλα is back, μέσα από τα παραμύθια της! Η φωτογράφιση και η απάντηση για τα προβλήματα υγείας

Η Ρούλα Κορομηλά στα καλύτερά της, έχοντας βρει μία πραγματική αγάπη, φωτογραφίζεται σε γιορτινό και παραμυθένιο σκηνικό. Ξεκάθαρη, αληθινή, με έντονες στιγμές πάθους και αγάπης. Έτσι περιγράφει ο Γιώργος Μιχαλόπουλος την αγαπημένη παρουσιάστρια στην συνέντευξη που του παραχώρησε για το περιοδικό Hello και του μίλησε για όλα…

/

Για τα παραμύθια της

Ένα απόγευμα του καλοκαιριού χάζευα τον συννεφιασμένο ουρανό. Παρατήρησα πολλά και τεράστια σύννεφα που έκρυβαν απειλητικά τον ήλιο. Ξαφνικά την προσοχή μου απέσπασε ένα μικρό κάτασπρο συννεφάκι που στεκόταν λίγο πιο χαμηλά απ’ τα υπόλοιπα. Έδειχνε μόνο και τρομαγμένο και πάλευε να ξεφύγει από τον κλοιό. Το βάφτισα «Νέφη Συννέφη». Ένιωσα να γίνεται αμέσως ήρωάς μου! Συστηθήκαμε, τα είπαμε, αγαπηθήκαμε, ταξιδέψαμε και κολυμπήσαμε σε έναν καταγάλανο ουρανό πάνω από ένα τεράστιο λιβάδι. Στη διαδρομή συναντήσαμε έναν καινούργιο φίλο, ένα μικρό ελάφι. Λίγο ντροπαλό, λίγο σαστισμένο αλλά πολύ θαρραλέο. Θα έλεγα, ένα σωστό αρχοντόπουλο. Και οι δυο τους με παρέσυραν στον πλανήτη των παιδιών. Εκεί όπου η αθωότητα, η φαντασία, η ειλικρίνεια και τα αγνά συναισθήματα λάμπουν χωρίς να αφήνουν σκούρες σκιές στη σκέψη.

/

Για τα προβλήματα υγείας
Το τι ακούγεται από το τι πραγματικά συμβαίνει απέχει πολύ από την πραγματικότητα και την αλήθεια. Ρόλος μου δεν είναι να επιβεβαιώνω ή να διαψεύδω όσα ανόητα ακούγονται. Δεν θα κάνω σε κάποιους τη χάρη να ασχοληθώ μαζί τους. Ειδικά όταν τολμάνε να διαδίδουν τέτοιου είδους ανακριβείς πληροφορίες, λυπάμαι. Είμαι καλύτερα από ποτέ και πιο δυνατή από ποτέ!

Για την ευτυχία σε αυτή την περίοδο της ζωής της
Στα πολύ απλά πράγματα, σε μικρές και μεγάλες στιγμές τις οποίες φροντίζω να ζω σε όλο τους το μεγαλείο. Σε ό,τι με κάνει να αισθάνομαι καλά, γεμάτη, ήρεμη, δημιουργική, χαρούμενη και ευδιάθετη.

/

Για το τι είναι για εκείνη ο μεγάλος έρωτας

Μια σχέση πάθους, απόλυτης αφοσίωσης και πραγματικής αγάπης. Κρατήστε το τελευταίο προς το παρόν και ίδωμεν!

Διάβασε περισσότερα στο Hello που κυκλοφορεί

Read More

And More