Pilates στο παρά 5′! Η Μάντη Περσάκη σε προετοιμάζει για το Ρεβεγιόν των Χριστουγέννων

Pilates στο παρα 5′ είναι το πρόγραμμα που ετοίμασε η Μάντη Περσάκη. Ασκήσεις για να δείξεις όσο πιο fit γίνεται μέχρι την μεγάλη μέρα του party!

Όχι, δεν θα είναι το θαύμα των Χριστουγέννων. Απλά με λίγη προσπάθεια και γυμναστική όλη την εβδομάδα, θα βάλεις το σώμα σου στον ίσιο δρόμο. Γιατί η Pilates δεν γυμνάζει απλά το σώμα. Οι ασκήσεις της τεντώνουν το σώμα και ιδιαίτερα τους μύες και διορθώνουν τη στάση του σώματος. Για να μην αναφερθούμε στην καλή διάθεση που προσφέρει η γυμναστική. Δεν υποσχόμαστε λοιπόν θαύματα, ούτε πρέπει να περιμένεις πως θα χάσεις όσους πόντους θέλεις. Αν όμως το βάλεις στόχο, θα αισθανθείς τη διαφορά ακόμη και σε μόλις επτά ημέρες.

Πώς θα κάνεις τις ασκήσεις
Τελευταία στιγμή, τα μέτρα θα είναι και δραστικά. Μην περιμένεις να δείξει κανείς επιοίκεια! Πρέπει να κάνεις προσπάθεια. Μην τα παρατήσεις στα μέσα των ασκήσεων. Πάρε βαθιά ανάσα, ολοκλήρωσε όλο το πρόγραμμα και θα δεις πως την επόμενη μέρα θα σου είναι πολύ πιο εύκολο.

Αφιέρωσε 30 λεπτά κάθε μέρα για να κάνεις τις ασκήσεις. Ιδανικά θα ήταν καλύτερο να κάνεις τις ασκήσεις κάθε πρωί πριν ακόμη πας στη δουλειά που είσαι ξεκούραστη και γεμάτη ενέργεια.

Επανάλαβε κάθε άσκηση 18 φορές, φροντίζοτνας να γυμνάζεις εναλλάξ και τα δύο πόδια ή/και χέρια όπου χρειάζεται. Αφού ολοκληρώσεις τις ασκήσεις, επανάλαβε όλο το σετ 4 φορές.

Μια καλή συμβουλή θα ήταν το απόγευμα πριν το ρεβεγιόν να επιστρέψεις και πάλι στις ασκήσεις. Αφιέρωσε 30 λεπτά πριν ξεκινήσεις την διαδικασία beaute για το βράδι της παραμονής. Θα δεις πως και πιο όμορφο θα δείχνει το σώμα σου και θα νιώσεις μια απερίγραπτη ευεξία.

Read More

And More