Η FOREVER 21 έρχεται επιτέλους (και) στην Ελλάδα!

Αν είσαι κορίτσι που “ψάχνεται” στιλιστικά και που αναζητά κάτι φρέσκο και ξεχωριστό για τις εμφανίσεις του, συνέχιζε να διαβάζεις γιατί σου έχω πολύ καλά νέα! Μπορεί να περιμέναμε πολύ, αλλά… άξιζε! Η FOREVER 21 καταφθάνει στην Ελλάδα, με όλες τις νέες τάσεις της μόδας! Μετά από 6 χώρες στην Ευρώπη, η Αθήνα υποδέχεται το πιο hot fashion brand με απίστευτα ρούχα, πρωτότυπα σχέδια και πολλά αξεσουάρ που διαμορφώνουν τα trends στο χώρο.

Τώρα πια είναι γεγονός! Μπορείς να αποκτήσεις must have κομμάτια για κάθε στιλ. Μέσα από την απίστευτη ποικιλία συλλογών σε Women, Men, Active, Plus, Lingerie, Accessories και Shoes, βρίσκεις πάντα αυτό που ψάχνεις, σε τέλειες τιμές και είσαι πολύ μπροστά στιλιστικά!

Με περισσότερα από 815 καταστήματα σε 57 χώρες, η εταιρεία βρίσκεται ανάμεσα στις πρώτες 5 θέσεις των μεγαλύτερων εταιριών λιανεμπορίου των ΗΠΑ. Ιδρύθηκε το 1984 και έχει την έδρα της στο Λος Άντζελες, εκεί που η μόδα γεννιέται για να την μάθει μετά και ο υπόλοιπος πλανήτης!

Τώρα λοιπόν, μέσα στην άνοιξη και συγκεκριμένα την 1η Απριλίου, 4 όροφοι γεμάτοι super fashion trends θα στεγάζονται στον εμπορικότερο δρόμο της πόλης, επί της οδού, Ερμού 46 και θα προσφέρουν μία μοναδική εμπειρία Shopping στους Αθηναίους. Μάθε περισσότερα για το opening εδώ!

Και αυτό είναι μόνο η αρχή! Stay tuned!

Read More

And More