Καίτη Γαρμπή: Πρεμιέρα σε μιούζικαλ… σαν ηρωίδα των 80’s! Φωτογραφίες

Σαν ηρωίδα των 80’s ανέβηκε στη σκηνή του θεάτρου Πειραιώς η Καίτη Γαρμπή και έκανε θεατρικό ντεμπούτο στο μιούζικαλ “Barbarella: the 80’s show”. Η γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια βρέθηκε στη σκηνή με τον Σταμάτη Γαρδέλη, την Ελένη Φουρέιρα και άλλους αξιόλογους καλλιτέχνες και κέρδισε το θερμό χειροκρότημα του κοινού.
Τρία χρόνια μετά τη θεατρική παρουσίαση των τραγουδιών της σε κινηματογραφική αίθουσα του Odeon (μια ξεχωριστή πρωτοβουλία της καλλιτέχνιδας) η Καίτη Γαρμπή επιστρέφει με ένα ρόλο σε μιούζικαλ. Όσο για την εμφάνισή της στη σκηνή; Εντυπωσιακή! Μετά το θόρυβο, μάλιστα για ένα φόρεμα Balmain (δες εδώ), η γνωστή ερμηνεύτρια ανέβηκε στο stage με εντυπωσιακές δημιουργίες και ρούχα που ξεχώρισαν!

Τέλος, για το ρόλο της στην παράσταση να σε ενημερώσω πώς υποδύεται την Τζένη Πάππας, την μητέρα της Ελληνοαμερικάνας Εύης (Ήβη Αδάμου) και μεγάλη τραγουδίστρια και ντίβα της εποχής,. Η Τζένη ενδίδει στην πολιορκία του πολύ νεότερου της Κρις. Μετά από πολλές ανατροπές, εξελίξεις και δραματικά εμπόδια, αλλά κυρίως μέσα από πολλή ζωντανή μουσική και χορό με φόντο τη ντίσκο Barbarella και τον Dj Jendai (Γιώργος Βάλαρης), οι ήρωες στο τέλος λυτρώνονται με ένα θεαματικό grande finale party!

Read More

And More