Ε. Αραβανή: Για ποιον… ποζάρει;

Τα γιορτινά της φόρεσε η Ευαγγελία Αραβανή και βρέθηκε με χριστουγεννιάτικη διάθεση, σε γνωστό εμπορικό κέντρο για μια ξεχωριστή φωτογράφηση. Το TLIFE ήταν στα παρασκήνια αυτού του διαφορετικού concept που διοργανώθηκε στο πλαίσιο της εβδομάδας Photomania.
Για ποιον πόζαρε, όμως, η Ευαγγελία;

Λίγο μετά τις πέντε το απόγευμα της Παρασκευής, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE την “τσάκωσε” στο κατάστημα του Κωτσόβολου στο “The Mall Athens”. Με πολύ κέφι και ευχάριστη διάθεση η Ευαγγελία κατευθύνθηκε προς τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο και ετοιμάστηκε για τη φωτογράφηση. Το ξεχωριστό, όμως ήταν πως το γνωστό μοντέλο δεν πόζαρε για λογαριασμό κάποιου γνωστού φωτογράφου, αλλά για… ερασιτέχνες φωτογράφους!
Ο λόγος για το εορταστικό event που διοργάνωσαν τα καταστήματα για να εξοικειώσουν τους “πρωτάρηδες” και τους πιο “ειδικούς” ερασιτέχνες φωτογράφους με τη χρήση των φωτογραφικών μηχανών DSLR.

Για το σκοπό αυτό στήθηκε ένα κανονικό φωτογραφικό στούντιο, όπου οι καταναλωτές μπόρεσαν να φωτογραφήσουν με την καθοδήγηση επαγγελματία φωτογράφου την μοναδική Ευαγγελία Αραβανή!
Δες όλα όσα έγιναν στα παρασκήνια του photoshooting με την Ευαγγελία Αραβανή:

Read More

And More