Δ. Κουτσιουρής: Ο Έλληνας μουσικός πίσω από επιτυχημένες αγγλικές μπάντες όπως οι Black Drummer!

Ο Δημήτρης Κουτσιουρής ασχολείται με την μουσική από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Τα τελευταία χρόνια ζει ανάμεσα σε Ελλάδα και εξωτερικό λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Πρόκειται για έναν ακόμα Έλληνα που κρύβεται πίσω από επιτυχημένες αγγλικές μπάντες.

/

Μία από αυτές είναι και Black Drummer. (δες περισσότερα στην σελίδα τους στο https://www.facebook.com/blackdrummeruk) Ο Δημήτρης είναι ιδρυτικό μέλος μαζί με τον Toby Marriott, γιό του θρυλικού στην Αγγλία Steve Marriott – Small Faces/Humble Pie. Το συγκρότημά τους έκανε το ντεμπούτο τους στις αρχές του 2012 στο Nashville σε συνεργασία με τον πολυβραβευμένο με Grammy παραγωγό Vance Powell και τον Dave Cobb.

Ο Δημήτρης είναι μέσα στα μουσικά πράγματα περίπου 20 χρόνια. Σίγουρα θα τον θυμάσαι από την πρόσφατη εμφάνισή του στο ΟΑΚΑ όπου άνοιξε με τους Sunny Side of the Razor την συναυλία των Red Hot Chili Peppers. Είναι ο μπασίστας της μπάντας της Σάννη Χατζηαργύρη και πολλά χρόνια φίλος της και μάλιστα είχε μιλήσει στο TLIFE για την δουλειά του!

/

Αυτό το διάστημα βρίσκεται το εξωτερικό για τις ανάγκες της νέας του μπάντας Black Drummer.. Πριν λίγες μέρες μάλιστα κυκλοφόρησαν το πρώτο τους video γυρισμένο στις αγαπημένες περιοχές του Λονδίνου.

BLACK DRUMMER – ‘Laburnum House’ from Clearcut Records on Vimeo.

Read More

And More