Το καλύτερο tip για contouring που ακούσαμε ποτέ! Από τον make up artist της Beyonce!

Εδώ και έναν χρόνο περίπου γίνεται αυτός ο beauty χαμός με το contouring (βεβαίως, στα λέγαμε πολύ νωρίτερα! Εδώ μπορείς να δεις το βίντεο με τον Φρέντυ Καλομπράτσο για το πώς να κάνεις contouring που γυρίσαμε το 2012!) και κάθε top make up artist έχει κι ένα top μυστικό να μας αποκαλύψει για το contouring! Αλλά αυτό που αποκάλυψε στο Byrdie ο Sir John (βλ. προσωπικός make up artist της Beyonce) είναι ότι πιο συγκλονιστικό σε σχέση με το contouring έχουμε ακούσει! Ever!

/

ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ CONTOURING ΜΕ ΤΗΝ… ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΣΟΥ!
“Μπορείς να κάνεις εντελώς φυσικό contouring χρησιμοποιώντας την αντηλιακή σου. Αφού απλώσεις αντηλιακή σε όλο το πρόσωπο άπλωσε ένα δεύτερο πιο παχύ στρώμα μόνο πάνω στα ζυγωματικά και πάνω από τα φρύδια. Έτσι θα μαυρίσεις πολύ λιγότερο σε εκείνα τα σημεία αφού θα είσαι διπλά προστατευμένη και θα έχεις δημιουργήσει μια μόνιμη φυσική φωτοσκίαση χωρίς προϊόντα μακιγιάζ!”.

Μετά από αυτό το υπερτέλειο tip το μοναδικό σχόλιο που έχω να κάνω είναι το εξής: αν είχα έναν λόγο να περιμένω το καλοκαίρι (ναι, είμαι παιδί του καλοκαιριού) μόλις προστέθηκε ένας ακόμη πολύ, πολύ σημαντικός!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ήξερες ότι υπάρχει και contouring χειλιών; Διάβασε εδώ τι είναι και πώς γίνεται!

Read More

And More