Θα σου… βγάλουν τα γυαλιά! Αυτοί είναι οι no1 φακοί επαφής στην Ευρώπη!

Μόνο αν φοράς γυαλιά μυωπίας μπορείς να καταλάβεις πόσο δύσκολη είναι η καθημερινότητα. Δεν μπορείς να κάνεις βήμα χωρίς αυτά, δεν μπορείς όμως και να κάνεις το μακιγιάζ που θες με αυτά.

Και μόνο αν φοράς φακούς επαφής μπορείς να καταλάβεις, επίσης, πόσο δύσκολη είναι η καθημερινότητα. Τα μάτια σου ξηραίνονται και πολλές φορές η επαφή με το λάθος καλλυντικό είναι ανυπόφορη.

Βεβαίως, στην δεύτερη περίπτωση όλα αυτά μπορεί να σου συμβούν όταν φοράς τους λάθος φακούς επαφής. Ή με άλλα λόγια, όλα αυτά ΔΕΝ γίνεται να σου συμβούν όταν φοράς τους φακούς επαφής AIR OPTIX® οι οποίοι μάλιστα είναι no 1 σε προτίμηση στην Ευρώπη και που χάρη στην προηγμένη τους τεχνολογία μπορείς να τους φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ!

Οι φακοί επαφής σιλικόνης υδρογέλης AIR OPTIX®, σε αντίθεση με φακούς περασμένης τεχνολογίας, κατασκευάζονται από μοναδικά υλικά που επιτρέπουν μέχρι και πέντε φορές περισσότερο οξυγόνο διαμέσου του φακού, συγκριτικά με παραδοσιακούς φακούς.

Επίσης, χάρη στο υλικό κατασκευής τους ελαχιστοποιείται ο βαθμός αφυδάτωσης του φακού, προσφέροντας αληθινή άνεση όλη μέρα, από την 1η έως την 30η ημέρα χρήσης ενώ, καθώς υποβάλλονται σε μια κατοχυρωμένη επεξεργασία της επιφάνειας, διασφαλίζουν ότι η επιφάνεια του φακού εμφανίζει μεγάλη αντοχή στις εναποθέσεις, παραμένοντας καθαρή και λεία.

Οι φακοί AIR OPTIX® εκτός από τη διόρθωση της μυωπίας και υπερμετρωπίας διατίθενται και για τον αστιγματισμό και τη πρεσβυωπία

Βρείτε τη μοναδική φθινοπωρινή προσφορά στο www.airoptix.gr

And More