“YFSF”: Αυτές είναι οι μεταμορφώσεις της επόμενης εβδομάδας…

Το μοναδικό show μεταμφιέσεων της ελληνικής τηλεόρασης, μας απέδειξε ακόμη μια φορά ότι όλα μπορούν να συμβούν στο “Your Face Sounds Familiar”. Μοναδικές ενσαρκώσεις που ξεσήκωσαν το κοινό, δίχασαν τους κριτές, εκπλήξεις και guest εμφανίσεις, έκαναν ξεχωριστό το χθεσινό βράδυ της Πέμπτης μας!
Ένα ακόμη απολαυστικό live ολοκληρώθηκε! Σε ρόλο guest κριτή, αντικαθιστώντας μόνο για τη συγκεκριμένη Πέμπτη τον Φώτη Σεργουλόπουλο, είδαμε τον αγαπημένο ηθοποιό και νικητή του 1ου κύκλου του show, Θανάση Αλευρά. Ο Θανάσης σχολίασε και βαθμολόγησε τους 10 διαγωνιζόμενους αξιοποιώντας τη δική του εμπειρία, ενώ στο τέλος της βραδιάς, η επίτιμη Πρόεδρος της προηγούμενης κριτικής επιτροπής Ζέτα Μακρυπούλια «έχρισε» τηλεφωνικά επίτιμο Πρόεδρο τον Θανάση Αλευρά, με πειράγματα από τον Νίκο Μουτσινά και την Έλλη Κοκκίνου. Η έκπληξη της βραδιάς όμως ήταν ο αγαπημένος Κώστας Βουτσάς που συνόδευσε επί σκηνής τον Δήμητρη Μακαλιά, ο οποίος ενσάρκωσε τον Γιάννη Βογιατζή, αναβιώνοντας τη χαρακτηριστική σκηνή από τη ρομαντική ελληνική ταινία «Ραντεβού στον αέρα».
Οι εμφανίσεις της βραδιάς ξεκίνησαν με την Παρθένα Χοροζίδου να μας ξεσηκώνει σε 80s disco ρυθμούς, ενσαρκώνοντας την Gloria Gaynor. Στη συνέχεια, η Κόνυ Μεταξά έφερε τα μπουζούκια στο πλατό του “Your Face Sounds Familiar” ως άλλη Κατερίνα Στανίση, με το «Σ’ έχω κάνει Θεό». Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου με τη συνοδεία ενός fan club όπως και στο videoclip, μεταμφιέστηκε σε Joe Jonas και του πήγε πολύ. Σε μία άκρως συγκινητική εμφάνιση, είδαμε τον Ησαΐα Ματιάμπα, ενσαρκώνοντας με εκπληκτική ακρίβεια τον Joe Cocker.
Στα ελληνικά 80s μας μετέφερε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου, ενσαρκώνοντας την Άντζελα Δημητρίου με το «Ποια θυσία». Ακολούθησε ο Δημήτρης Μακαλιάς, ενσαρκώνοντας τον Γιάννη Βογιατζή στο «Ένας Ουρανός μ’ αστέρια» από την ελληνική ταινία, «Ραντεβού στον Αέρα» και τον Κώστα Βουτσά επί σκηνής να φέρνει άρωμα παλιού καλού ελληνικού κινηματογράφου, στη σκηνή του show. Ο Άρης Μακρής, μεταμφιέστηκε σε Nancy Sinatra, στην καλύτερη εμφάνισή του μέχρι στιγμής, συγκεντρώνοντας διθυραμβικά σχόλια από κριτές αλλά και το 12άρι του κοινού. Στη συνέχεια παρακολουθήσαμε τη Σαμπρίνα ως Adele να ερμηνεύει το “Skyfall” ενώ ακολούθησε ο Αντώνης Δόμινος ως άλλος Tom Jones με το “It’s not unusual”. To 5ο live ολοκληρώθηκε με την Ιρένε Τροστ, σε μία από τις 3 καλύτερες εμφανίσεις της βραδιάς και την καλύτερη ερμηνεία της μέχρι στιγμής, ενσαρκώνοντας τον James Blunt.
Ο φιλανθρωπικός χαρακτήρας του ”Your Face Sounds Familiar”, έδωσε την ευκαιρία στο νικητή της βραδιάς, να προσφέρει τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού, στο Ίδρυμα ή το Σωματείο της επιλογής του. Έτσι, ο μεγάλος νικητής του 5ου live, Άρης Μακρής, έδωσε τα έσοδα στο Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ», Κέντρο Ειδικής Εκπαίδευσης ατόμων με ειδικές Ανάγκες.
Με περισσότερες εκπλήξεις και ανατρεπτικές εμφανίσεις, το show που λατρεύει τους stars όλου του κόσμου, ανανεώνει το ραντεβού του για την επόμενη Πέμπτη 1 Ιουνίου, στις 21.00, και υπόσχεται να μεταμορφώσει ακόμα ένα βράδυ… μαγικά!
Στο 6ο Live , θα δούμε τους παίκτες (σε αλφαβητική σειρά) να παρουσιάζονται ως:
Δημήτρης Μακαλιάς: Μαρίνα Σάττι
Άρης Μακρής: Luciano Pavarotti
Ησαΐας Ματιάμπα: Μανώλης Κονταρός
Κόνυ Μεταξά: Florence and the Machine
Αντώνης Δόμινος: Bruce Springsteen
Σαμπρίνα: BLONDIE (Debbie Harry)
Ιρένε Τροστ: Έλενα Παπαρίζου
Γιάννης Χατζηγεωργίου: Αλκίνοος Ιωαννίδης
Γιάννης Χατζόπουλος: Λεωνίδας Βελής
Παρθένα Χοροζίδου: Πάνος Κιάμος

Read More

And More