Big news! Η Gisele είναι το νέο πρόσωπο της Chanel!

Big news! Μετά τον Bradt Pitt, το νέο ανατρεπτικό πρόσωπο της Chanel είναι η Gisele! Το top model υπέγραψε με τον αξεπέραστο οίκο ως πρόσωπο της ολοκαίνουριας σειράς Les Beiges.

Η Les Beiges είναι μια σειρά make up, με υπέροχο packaging (τα χρώματα αντιστρέφονται, αυτό μπορώ μόνο να πω!) που πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο και έχει τέλειο αποτέλεσμα! Που το ξέρω; O Dominique Papadopoulos, international make up artist της Chanel, ήρθε για μια ακόμη φορά στην Ελλάδα αποκλειστικά για το TLIFE κι έφερε μαζί του την ακυκλοφόρητη σειρά Les Beiges. Έρχονται σύντομα εκπληκτικά videos!!!

Πίσω στην Gisele. Η επίσημη ανακοίνωση του οίκου για την συνεργασία που έφτασε στα email των beauty editors ανά τον κόσμο είναι η εξής: “Η Chanel επέλεξε την Gisele Budchen να είναι το πρόσωπο της νέας σειρά make up, Les Beiges. Μοντέρνα, ανεξάρτητη και θετική, είναι επίσης μια λάτρις της φύσης που έχει έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Αντιπροσωπεύει δε, άψογα τις αξίες αυτής της σειράς: φυσική ομορφιά, απλότητα, ελευθερία και υγιή λάμψη”.

Λοιπόν, πώς σου φαίνεται η Gisele για πρόσωπο της Chanel; Στείλε εντυπώσεις και σχόλια!

Read More

And More