Δύο ελληνικά art hotels στα Small Luxury Hotels of the World!

Τα Small Luxury Hotels of the World ™ (SLH) καλοσωρίζουν στο πολυτελές χαρτοφυλάκιό τους πέντε εντυπωσιακά νέα ευρωπαϊκά ξενοδοχεία. Δύο από αυτά είναι ελληνικά!
Πρόκειται για τα Romeo Hotel (Νάπολη, Ιταλία), Castello di Vicarello (Τοσκάνη, Ιταλία), Domaine des Etangs (Massignac, Γαλλία) και τα δύο ελληνικά είναι το Agalia Luxury Suites στην Ίο και το Castello Boutique Resort & Spa στην Κρήτη.

Agalia Luxury Suites
Κάθε μία από τις δεκατέσσερις σουίτες στο Agalia Luxury Suites είναι διαφορετικά διακοσμημένη με μοναδικό ενωτικό σημείο τις αποχρώσεις του μπλε και του πράσινου που παραπέμπουν στο τυρκουάζ της θάλασσα και στο χρώμα των λόφων που αγκαλιάζουν το νησί. Στο εσωτερικό, λευκοί τοίχοι και αψίδες, αλλά και μάρμαρο και πέτρες της περιοχής δίνουν το κυκλαδίτικο ύφος, ενώ τα αυθεντικά και πρωτότυπα έργα τέχνης προσθέτουν τον σύγχρονο τόνο. Τι άλλο περιλαμβάνει το μενού της απόλαυσης; Κρεμαστά κρεβάτια, 3 ιδιωτικές πισίνες και μία κοινόχρηστη, έναν φυσικό καλοδεχούμενο κλοιό από φοίνικες, μοναδική θέα στη θάλασσα, το λιμάνι και την πόλη.

Castello Boutique Resort & Spa
Συνδυάζοντας επιδέξια την κρητική αρχιτεκτονική με το urban design, το Castello Boutique Resort & Spa είναι ένα πολυτελές καταφύγιο –αποκλειστικά για ενήλικες- ανάμεσα στο βουνό και τη θάλασσα στο γραφικό παραθαλάσσιο Σίσσυ.Η λευκή καθαρότητα των κτηρίων έρχεται σε εντυπωσιακή αντίθεση με τους ζωηρόχρωμους τροπικούς κήπους και την πισίνα, της οποίας ο φωτισμός με οπτικές ίνες μεταμορφώνει μαγικά το χώρο τη νύχτα.

Read More

And More