Fashion Report! Τι φόρεσαν οι celebrities αυτήν την εβδομάδα;

Για ακόμη μία εβδομάδα η αγαπημένη στήλη με τις πιο ενδιαφέρουσες εμφανίσεις των λατρεμένων μας celebrities επιστρέφει απόλυτα ανανεωμένη. Οι αγαπημένες κυρίες δεν έχασαν λοιπόν την ευκαιρία να εμφανιστούν στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης αλλά και να περπατήσουν κόκκινα χαλιά ανά τον κόσμο κερδίζοντας τις εντυπώσεις με το στιλ τους. Άλλωσε highlight στιγμή της εβδομάδας ήταν η βραδιά Grammys αλλά και τα Bafta Awards στο Λονδίνο όπου οι επώνυμες φίλες μας δεν έχασαν λεπτό το στιλ τους. Για να δεις τις στιλιστικές επιλογές από τις παρευρισκόμενες στα βραβεία κάνε κλικ επάνω στις υπογραμμισμένες λέξεις.


H Sarah Jessica Parker με total black σύνολο ανέδειξε το γκρι φόρεμα αλλά και την Chanel τσάντα της. Η αδερφή της Beyonce, Solange Knowels εκπλήσσει όλο και περισσότερο με το στιλ της αφού είναι αρκετά μοδάτο με λιτές γραμμές και glam λεπτομέρειες όπως το κολιέ της Aurelie Bidermmann. Ένα σύνολο που μοιάζει τέλειο για νεανικές ηλικίες. Η Αngelina Jolie από την άλλη με γκρι μακρύ φόρεμα Ralph and Russo σε αρκετά συντηρητικό στιλ περπάτησε στο red carpet.


H Cate Blanchett επέλεξε ένα ιδιαίτερο φόρεμα με σκισίματα και χρώματα Carlos Obando. Η Claire Danes παραβρέθηκε σε show μόδας της Νέας Υόρκης με μαύρο φόρεμα με δερμάτινες λεπτομέρειες στο μπούστο του οίκου Narciso Rodriguez ενώ η Natalie Portman έδωσε μια πινελιά λάμψης συνδυάζοντας το total black σύνολό της με σακάκι με χρώμα και φτερά.


Η Victoria Beckham μετά την παρουσίαση της collection της στη Νέα Υόρκη πήγε για ψώνια στο πολυκατάστημα Barneys με φόρεμα Roland Mouret, τσάντα φάκελο από την συλλογή της, Victoria Beckham και nude γόβες Christian Louboutin. H Blake Lively με λευκό σακάκι – φόρεμα και μαύρο καλσόν ανέδειξε τις γόβες του οίκου Christian Louboutin. Χωρίς να είμαι σίγουρη πως μου αρέσει το Valentino φόρεμα της Emma Watson θα το συμπεριλάβω ώστε να δείξω τις πολύ κομψές γόβες Christian Louboutin.


To μπεζ φόρεμα της Falicity Jones είναι από τα πιο κομψά που έχω δει τον τελευταίο καιρό κι έχει την υπογραφή των Dolce&Gabbana. Στην ίδια απόχρωση και οι λουστρίν κομψές γόβες Christian Louboutin. Η Georgina Chapman με μαύρη ολόσωμη στράπλες φόρμα του οίκου Marchesa. H Jessica Alba με πολύ μοδάτο φόρεμα με διχρωμία του Michael Kors.


Η Κate Middleton επέλεξε παλτό σε απόχρωση του καφέ για να φορέσει επάνω από το μαύρο σύνολό της. Το παλτό έχει την υπογραφή Hobbs. H Κeira Knightley με φόρεμα από δαντέλα και γόβες Jimmy Choo. Eνώ ανοιξιάτικο αέρα έφερε η παστέλ κίτρινη απόχρωση στο Prada φόρεμα της Leighton Meester.


Ενώ σε προηγούμενη εμφάνισή της η Leighton Meester δημιούργησε μία ενδιαφέρουσα διχρωμία με το φόρεμα Vera Wang και τα κίτρινα παπούτσια Guiseppe Zanotti. H Olivia Palermo επέλεξε για ακόμη μία φορά τις αγαπημένες κλασικές γόβες Manolo Blahnik για εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί, ενώ η Thandie Newton εμφανίστηκε με φόρεμα με μπεζ δαντέλα Temperley.


H Jessica Alba τον τελευταίο καιρό φαίνεται να επιλέγει τους πολύ μοδάτους χρωματικά συνδυασμούς και δεν απογοήτευσε ούτε αυτή τη φορά με το πράσινο skinny παντελόνι της συνδυασμένο με μπλέ παλτό SportMax και ροζ τσαντάκι. H Angelina Jolie δροσερή και λαμπερή όπως πάντα ξεσήκωσε τα πλήθη στο Παρίσι με το λευκό μακρύ φόρεμα με το γκρι λουλούδι, Ralph and Russo. Ενώ η Jennifer Aniston επέλεξε γκρι με tribal σχέδιο φόρεμα του οίκου Tom Ford.

Read More

And More