Τι φόρεσαν οι celebrities; Ψήφισε την πιο καλοντυμένη αυτής της εβδομάδας!

Αγαπώ τις επώνυμες φίλες μας ανά τον κόσμο όχι μόνο γιατί είναι υπερλαμπρες αλλά γιατί φοράνε ό,τι πιο μοδάτο, βγαίνουν έξω, φωτογραφίζονται και δίνουν σε όλες εμάς ιδέες για το πως να φορέσουμε τις νέες τάσεις. Είναι ίσως ο πιο εύκολος τρόπος να εμπνευστείς σύνολα αλλά και να περάσεις την ώρα σου ευχάριστα κάνοντας τί άλλο από κοινωνική κριτική.

Για ακόμη μία εβδομάδα λοιπόν το TLIFE σου συγκεντρώνει αυτές που με το ντύσιμο τους κέντρισαν το ενδιαφέρον – θετικά. Eπιλέγουμε αυτή που άρεσε πολύ σε εμάς και σου ζητάω να μου πεις ποιά εσύ θεωρείς ως την πιο καλοντυμένη της εβδομάδας. Εμείς επιλέξαμε για αυτή την εβδομάδα της Nicole Richie. Εσύ;


H Whitney Port έμπλεξε τα prints στη φούστα και την μπλούζα της δίνοντας ένα αρκετά μοδάτο αποτέλεσμα ενώ ο συνδυασμός με λουστρίνι oxfords μας άρεσε πολύ. Η Jaime King επέλεξε ένα μεταξωτό σε απόχρωση του πορτοκαλί φόρεμα και το συνδύασε με πέδιλα Jason Wu. H Ashley Green με φόρεμα σε τόνους του χρυσού περπάτησε το κόκκινο (μπλε για την ακρίβεια) χαλί. Το φόρεμά της έχει την υπογραφή του Michael Kors.


H Blake Lively στα γυρίσματα του Gossip Girl εμφανίστηκε με μακρύ φόρεμα στις αποχρώσεις του μπορντό κρατώντας τσάντα Chanel. Έναν έξυπνο τρόπο να φορέσεις την πλισέ φούστα σου δίνει η Daisy Lowe που τη συνδύασε με λευκό τοπ δεμένο στη μέση και biker boots. H Eva Mendes της οποίας το στιλ μας άρεσε πολύ, συνδύασε την ψηλόμεση φούστα της με λευκό φανελάκι και κράτησε τσάντα Ralph Lauren και πλατφόρμες Christian Louboutin.


H Gwyneth Paltrow επέλεξε φόρεμα σε αποχρώσεις του πράσινου σε ίσια γραμμή και το συνδύασε με σανδάλια Ancient Greek Sandals. H Jennifer Lopez επέλεξε φόρεμα που αγκαλιάζει τη σιλουέτα της με την υπογραφή Εdition by George Chakra και γοβάκια Christian Louboutin. Ενώ η Jessica Alba πήγε τη βόλτα της με σύνολο που όλες μας μπορούμε να κάνουμε επιλέγοντας παντελόνι Current/Elliot.


H Kate Bosworth μπήκε στη λίστα με τις πιο καλοντυμένες σε πολλά διεθνή περιοδικά αφού κράτησε την καινούρια τσάντα του οίκου Mulberry. Η Leighton Meester στο set της σειράς Gossip Girl κράτησε τσάντα με την υπογραφή Bulgari. Eνώ η Nicole Richie συνδύασε την φούστα από την προσωπική της συλλογή Winter Kate με μαύρο ζιβάγκο Mugler, τσάντα Chanel και γόβες Jimmy Choo.

Read More

And More