CELEBRITY STYLE:Tι φόρεσαν οι stars αυτήν την εβδομάδα; Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση!

Η άνοιξη άρχισε να κάνει αισθητή την παρουσία της και οι πιο stylish stars της εβδομάδας ντύθηκαν ανάλογα…

Η Cameron Diaz στην πρεμιέρα της νέας ταινίας της στο Μόναχο φόρεσε Emilio Pucci, η Jessica Biel για την εμφάνισή της στο Tiffany & Co.Blue Book Celebration στη Νέα Υόρκη επέλεξε Oscar De La Renta, ενώ η Taylor Swift στο Academy Of Country Music Awards στο Las Vegas φόρεσε J. Mendel.

Ποιά πιστεύεις όμως πως είναι η καλοντυμένη της εβδομάδας; Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση!

/
Η Μiranda Kerr σε εμφάνισή της στη Νέα Υόρκη φόρεσε μαύρο skinny παντελόνι και γόβες και τα συνδύασε με μια μαρινιέρα και ένα jacket με κρόσσια.

/
Η Julia Restoin Roitfeld στο Farfetch Cocktail Event στη Νέα Υόρκη εμφανίστηκε με denim φούστα και πουκάμισο και ολοκλήρωσε το look της με μια καμπαρντίνα, μαύρες γόβες και Chanel τσάντα.

/
Η Sarah Jessica Parker στα DVF Awards φόρεσε ένα χρυσό φόρεμα από τη συλλογή autumn/winter 2014 της Diane von Furstenberg.

/
Η Cameron Diaz στην πρεμιέρα της ταινίας The Other Woman στο Μόναχο, φόρεσε ένα Emilio Pucci φόρεμα και το ταίριαξε με Manolo Blahnik γόβες και κοσμήματα Ana Khouri.

/
Η Lupita Nyong’o στο Fresh Faces party του περιοδικού Marie Claire εμφανίστηκε με ένα Giambattista Valli Couture φόρεμα, Christian Louboutin γόβες και Graziela Gems κοσμήματα.

/
Η Nicole Kidman για την εμφάνισή της στο The Queen Latifah Show επέλεξε ένα Peter Pilotto φόρεμα και το ταίριαξε με κόκκινες ψηλοτάκουνες γόβες.

/
Η Julianne Moore σε εμφάνισή της στη Νέα Υόρκη φόρεσε ένα nude Chloe φόρεμα και Tabitha Simmons γόβες με animal print.

/
H Diane Kruger στην προβολή της ταινίας Fargo στη Νέα Υόρκη φόρεσε μια Zuhair Murad ολόσωμη φόρμα από τη συλλογή autumn/winter 2014.

/
H Katie Holmes στο Tiffany & Co.Blue Book Celebration στη Νέα Υόρκη φόρεσε ένα Balenciaga φόρεμα και το συνδύασε με Manolo Blahnik γόβες και Tiffany & Co.κοσμήματα.

/
Στο ίδιο event η Κate Bosworth συνδύασε την Katie Ermilio τουαλέτα της με Tiffany & Co. κοσμήματα.

/
Ενώ η Jessica Biel εμφανίστηκε με Oscar de la Renta φόρεμα και τσάντα, Christian Louboutin γόβες και Tiffany & Co. κοσμήματα.


Η Taylor Swift στο Academy Of Country Music Awards στο Las Vegas φόρεσε cropped top και φούστα J. Mendel και ολοκλήρωσε το look της με Casadei γόβες.

Read More

And More