Πάμε για ψώνια; Όλες οι τάσεις στην αγορά με 20, 30 και 50 ευρώ! Φύγαμε…

H νέα σεζόν έχει μπει για τα καλά και το νιώθεις από τις πρώτες βραδινές ψύχρες που όλο και κάτι θέλεις να ρίξεις στην πλάτη σου. Αλλαγή εποχής κι αν κι εσύ λειτουργείς ακόμη με ακαδημαικό χρονοδιάγραμμα δηλαδή τον Σεπτέμβριο με την έναρξη της σχολικής χρονιάς κάνεις μία νέα πολλά υποσχόμενη αρχή, τότε ήρθε η ώρα…. -και είσαι πανέτοιμη- να τα δώσεις όλα στη δουλειά, στον έρωτα, να χάσεις κιλά, να μακρύνεις τα μαλλιά σου, να κάνεις ολική λέιζερ αποτρίχωση, να ντύνεσαι κι όλοι να παθαίνουν την πλάκα τους!

Αν είσαι σε αυτή τη φάση, τότε είσαι και έτοιμη να κλείσεις την πόρτα πίσω σου και να βγεις στα μαγαζιά… Κι επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι και το πορτοφόλι άδειο η fashion editor Σοφία Σούζα βγήκε στην αγορά με μοναδικό της στόχον να ανακαλύψει κομψά, μοντέρνα κομμάτια από 20 έως 50 ευρώ. Και τα κατάφερε…

ΚΑΝΕ “ΚΛΙΚ” ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ…


Το στιλ δεν έχει να κάνει με το πόσο χρήματα ξοδεύεις αλλά με το πόσο καλαίσθητα είναι αυτά που αγοράζεις και πόσο σωστά τα συνδυάζεις. Με μόλις 20 ευρώ μπορείς να δώσεις πινελιές ανανέωσης με ψηλόμεσα σορτσάκια, τσάντες, φουλάρια ακόμη και oversized σακάκια που θα τονίσουν το στιλ σου. Κάνε “κλικ” στη φωτογραφία για να δεις τι επέλεξε για εσένα η Σοφία.


Οι γόβες σε βαθύ κόκκινο, τα ψηλόμεσα παντελόνια αλλά και τα καπέλα είναι μόνο τρία από τα κομμάτια που επιβάλλουν οι κανόνες της φετινής μόδας. Μπορεί τους κανόνες να τους βάζουν οι μεγάλοι οίκοι αλλά η αγορά είναι γεμάτη με όλα όσα μπορεί να βλέπεις στις πασαρέλες και μάλιστα δίνοντας μόλις 30 ευρώ. Κάνε “κλικ” στη φωτογραφία για να δεις τις επιλογές.


Μπορεί να μην το καταλαβαίνεις αλλά με 50 ευρώ μπορείς να κάνεις κι αγορές με έντονα διαχρονική αξία αφού μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων δεν σου δίνουν μόνο πολλές επιλογές σε αυτό το ποσό αλλά κι άριστες ποιοτικά. Κάνε “κλικ” στη φωτογραφία να δεις αυτά που ξεχώρισε η Σοφία για σένα.

Read More

And More